zdravim. mam problem, ktorý ma začína otravovať. a to: na c: mam xp a na d: som mal win 7---na testovanie atď. v dualboote.....teraz som zrušil win7, naformátoval disk, ale pri botovaní, mi stále dáva na výber 2 os. xp a win7....myslim že zložku boot.ini mam správne, ale pre istotu:
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional"/FASTDETECT
Tak teraz neviem, ako sa toho zbaviť. v zotavení systému mam len jeden win a to win xp.
ps: myslím, že to tu už niekde bolo, ale nemožem presne tú tému najsť.
ďakujem
boot.ini
dobrý deň včera som preinštalovaval windows a omylom so ho nainstaloval na inu particiu takze mam dva windowsy a teraz by som chcel vediet ze ako mam odstranit stary staci ked dam zformatovat cely disk ? a potom ako odstranit aby mi automaticky zapinalo novy a nemal som na vyber?
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect
toto mam v boot.ini ktore mam zmazat aby isiel ten novy??? poradte pls dakujem
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect
toto mam v boot.ini ktore mam zmazat aby isiel ten novy??? poradte pls dakujem