Boxovacie vrece na stres

O športe...
bazalka
Novice
Novice

Boxovacie vrece na stres

Príspevok od používateľa bazalka »

Caute, chcem kupit manzelovi boxovacie vrece. Manzel necvici ani neposiluje ide cisto o to, aby si mal kde vybit stres. Byvame v byte a nemame velmi vela miesta. tak co najmensie a najlahsie by potreboval? Dik.
jacob654
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Boxovacie vrece na stres

Príspevok od používateľa jacob654 »

nechcem ťa od toho odrádzať ale robí to veľký hluk
bazalka
Novice
Novice

Príspevok od používateľa bazalka »

To mi momentalne nevadi.
manager666
Star
Star

Príspevok od používateľa manager666 »

bazalka napísal:To mi momentalne nevadi.
Ale susedom pod/nad vami by mohlo...

Co sa tyka vyberu, do bytu by som bral taketo nieco:
http://www.insportline.sk/1105/boxovaci ... ine-sb2135
alebo
http://www.insportline.sk/1104/boxovaci ... ine-sb2140

Sam som nad tym uvazoval, ale nemam v byte priestor a stale sa bojim, ze by moje treningy susedia neustali. :lol:
jacob654
Light Expert
Light Expert

nestačila by len nejaká hruška?
chocholusik145
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa chocholusik145 »

Mr-Freek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Mr-Freek »

Z vlastnej skúsenosti neodporúčam dávať vrece do bytu, neviem aký máte veľký byt ale ak bude vrece malé bude pri úderoch lietať hore dole a potrebovať veľa miesta. Väčšie vrece mne zas nedovolila bytová dôverníčka namontovať predsa len to je váha. Odporúčam namontovať napr. do panelákovej pivnice hák na zavesenie a tam si ho dávať keď treba :) kamarát to mal tak poriešené a bolo to super len si ho chudák sám nevedel zavesiť :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Tak to je fakt super.
Mr-Freek
Medium Star
Medium Star

musieť poprosiť kamaráta o pomoc je podľa mňa jednoduchšie ako sa nemôcť uvolniť lebo čakať kto mi príde klopať kvôli hluku prípadne čo prvé v byte rozbijem.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Aký hluk? Nebude boxovať hodiny denne aj tak + vôbec to nie je taký strašný hluk a počas dňa to susedia proste musia strpieť. A vlastné veci rozbíjať? To je čo za blbosť.

Samozrejme, že je horšie furt niekoho otravovať kvôli blbosti.
Mr-Freek
Medium Star
Medium Star

Boxovanie do vreca nerobí hluk a malé vrece nelieta hore dole? tak to máme asi rozdielny názor o tom ako má vyzerať taký tréning pri vreci alebo názor na to čo je hluk.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Však zakladateľka témy píše, že manžel neposilňuje ani necvičí a že ide iba o odbúranie stresu. To znamená, že príde k vrecu, vybije si zlosť, pobúcha možno 5 minút a je kľud. O žiadny tréning pri vreci sa nejedná. Mimochodom vrece je relatívne dosť tvrdé a netrénovaná osoba svojim úderom si skôr zlomí zápästie, ako to, že by vrece malo lietať údermi zo strany na stranu.
Mr-Freek
Medium Star
Medium Star

Ano lenže ja som písal hore že v mojom paneláku mi nedovolila zavesiť na strop bytová dôverníčka veľké vrece, neviem či si to vymyslela lebo keď som mal 8 tak som kreslil fixkami po výťahu alebo je to pravda. Tak či tak to znamená že vrece by malo byť menšie a tomu veľkú hybnú silu netreba aby sa dalo do pohybu.
jacob654
Light Expert
Light Expert

pinco napísal:Však zakladateľka témy píše, že manžel neposilňuje ani necvičí a že ide iba o odbúranie stresu. To znamená, že príde k vrecu, vybije si zlosť, pobúcha možno 5 minút a je kľud. O žiadny tréning pri vreci sa nejedná. Mimochodom vrece je relatívne dosť tvrdé a netrénovaná osoba svojim úderom si skôr zlomí zápästie, ako to, že by vrece malo lietať údermi zo strany na stranu.
zapästia, krvavé hanky... je toho viac pri tomto :)
pinco
Darca
Darca

Písal si, že neodporúčaš vrece všeobecne, lebo robí hluk a potrebuje veľa miesta, lebo lieta zo strany na stranu. S tým, že by malo byť menšie súhlasím. S tým, že by to robilo hluk nesúhlasím. Ten hluk by niekto zaznamenal, keby do toho búchal a kopal niekto, kto sa venuje boxu, kick-boxu a podobne a mlátil do toho pravidelne, ja neviem, možno hodinu. Ale nie chlap, čo párkrát udrie a stači mu to.

Inak nechápem ešte, ako ti mohla vrece zakázať bytová dôverníčka. To si sa pýtal o jej povolenie, či si môžeš namontovať vrece do svojho bytu?

//chezter :lol:
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

vymakla ho ako ho vlaci po schodoch hore do bytu lebo vytah ma od 8 rokov zakazany :D
Mr-Freek
Medium Star
Medium Star

Svoje aktuálne bydlisko zdieľam s matkou ktorá ma za ňou poslala. A osobne myslím že nieje úplne nepríčetné sa niekoho kompetentného spýtať (keď bývate v paneláku) či si môžte zavesiť na strop 100kg hovädo aby sa potom chudák sused z hajzla neprepadol do mojej izby.
pinco
Darca
Darca

Tak ja mám kamaráta, ktorý má v obývačke zavesené, ako by som to nazval, kreslo?, sieť?, no proste na jednom bode to je zavesené na strope a dá sa do toho sadnúť. A v pohode si tam sedí aj s manželkou, čo je dokopy viac ako 100kg. Má to už dlhé roky a nemám pocit, žeby sa niečo dialo so stropom. Ale chápem, určite by som aj ja mal malé pochybnosti o tom, či to vydrží a nedrbne mi strop jedného dňa na hlavu. Či by ale práve dôverníčka bola tá osoba, ktorá by mi to mala potvrdiť alebo vyvrátiť?! No neviem.
Mr-Freek
Medium Star
Medium Star

Tak je mi jasné že nieje statik ale selský rozum nepustí za kým iným by si šiel? Aj ja som vtedy bohoval že to udržať musí, určite veľa záleží aj od veku,stavu,statiky budovy aťd. Ale ak to vnesie svetlo do tohto problému naša bytová dôverníčka je **** :)
pinco
Darca
Darca

Ja by som sa šiel skôr spýtať nejakého stavbára. Tam, kde by som šiel kúpiť kotviaci systém na vrece, tak tam by som sa aj spýtal, či to podľa nich vydrží. Podľa mňa taký človek je fundovanejší, ako názor ženskej, ktorá by aj na zavesenie obrazu povedala nie, len aby bol pokoj v bytovke. Inak taký panel je bohovsky pevný. Si vezmi, ako dlho trvá vyvŕtať dieru.
Napísať odpoveď