Brigada divak v televiznom studiu
Brigada divak v televiznom studiu
Caute chcem sa popytat ci neviete ako a podla coho beru ludi do televizie ako divakov a kolko im platia v bratislave?Myslim tak ze ludia su v studiu kde su nejaki hostia a oni tlieskaju atd. Poradte mi dakujem
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Brigada divak v televiznom studiu
no co ja viem tak take vacsie veci ako bolo lets dance a tera tie talenty tak to chodi tak ze daju zamestnancom vstupenky (nepredajne) a oni to porozdavaju. a zvycajne sa to zaplni. a ak je to teda formou brigady tak neplatia vela max tak 20 eur. a vyberaju tiez bud po znamostiach alebo inak neviem =)
ja nemyslim take relacie ale take ze sudna sien, na telo atd...
neviete neikto?
Kamarát čo bol v Pošte pre teba tak zarobil 10 eur a ešte si zahral takú rolu v Paneláku, že prešiel cez dvere a za to dostal tiež 10 eur pokiaľ si dobre pamätám.
Táto téma asi pod počítače nepatrí
.
Táto téma asi pod počítače nepatrí
To nie je brigada, pri brigade sa viac namakas aby si take peniaze zarobil. A taktiez ti taku pracu neda ziadna pracovna agentura. Toto ma na starosti produkcia a ta uz ma svojich ludi co im tieto miesta obsadzuju. Cez znamosti, kamaratov v skolach... Ak je to divacky malo atraktivna relacia tak za to dostanes 10€+ ale co sa tyka velkych show tak tam sa vstupenky bude predaju alebo rozdaju ako presenty.
ja necakam velky zarobok predsa ta relacia ma 2 hodiny a 10eur za nu je pekne, no chcel by som nejaky kontakt lebo som googlil a nic 
Pošta pre teba netrva 2 hodiny, oni tocia každý príbeh samostatne, ale to len taký detail. 
sudna sien - herec 150e, divak 20e
funguje to tak ze z casu na cas spravi agentura casting a potom cakas kym sa ti ozvu.
Treba sledovat web stranku jojky.
funguje to tak ze z casu na cas spravi agentura casting a potom cakas kym sa ti ozvu.
a myslíte že je to tak sakra ako velmi jednoduche sa tam dostať ?? neviem ako vy ale sedieť tam cca 2 hodiny a pozerať sa na tých s prepáčením tupcou bolo by mi nuda. Ešte herec ok ale sedieť v publiku a myslieť si hura budem v TV a zarobím 20€. ÓÓÓ bože vlastne budem kral bol som v tv a to v sudnej sieni a toto ako brigada sa neda ani nazvať je to niečo ako vedlajšie prachy
diky meffisto mas K+ jedina normalna rada dakujem, pozeram to na stranke ale nenasiel som to v akej konkretnej sekcii to mam hladat?meffisto napísal:sudna sien - herec 150e, divak 20e
A mne nejde o to ze budem v televizii alebo co, ale o to ze si zarobis peniaze iba sedenim anic nemusis robit a popritom aj nieco uvidis
V talentmanii platia vraj 7e za tlieskanie v publiku, ale netusim ako sa tam da nahlasit. Skusil by som na tvojom mieste napisat e-mail.
medzi novinkami...alebo za pokus stoji aj napisat na [email protected] a tam ti budu vediet povedat kedy bude dalsi