brigada na blink
brigada na blink
Ahojte, myslite, ze je dnes realna sanca najst si brigadu v cudzine na blink? Mate s tym niekto skusenosti? Budem rada, ked sa podelite, vdaka 
-
mr_margera
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: brigada na blink
ak myslíš na blind, akože hľadať "na slepo", tak ja skúsenosť mám. 2 roky dozadu v holandsku a minulý rok čechy.
V holandsku (amsterdam) som našiel prácu v hoteli, tak isto aj ubytko hneď prvý deň, čo som tam prišiel. pracoval som tam 2 mesiace, všetko ok.
Minulý rok praha - Našiel som asi po 2 týždňoch neustáleho hľadania prácu v sklade. Ohodnotenie fajn, aj pracovná doba vyhovujúca. Ubytko som riešil dopredu.
Na druhú stranu 2 ľudia čo šli minulý rok so mnou do Prahy prácu nenašli a keď sa minuli peniažky, išli domov. Šancu máš určite. Spoliehať sa na to však nemôžeš. Záleží na tvojej šikovnosti a odhodlaniu niečo robiť..
V holandsku (amsterdam) som našiel prácu v hoteli, tak isto aj ubytko hneď prvý deň, čo som tam prišiel. pracoval som tam 2 mesiace, všetko ok.
Minulý rok praha - Našiel som asi po 2 týždňoch neustáleho hľadania prácu v sklade. Ohodnotenie fajn, aj pracovná doba vyhovujúca. Ubytko som riešil dopredu.
Na druhú stranu 2 ľudia čo šli minulý rok so mnou do Prahy prácu nenašli a keď sa minuli peniažky, išli domov. Šancu máš určite. Spoliehať sa na to však nemôžeš. Záleží na tvojej šikovnosti a odhodlaniu niečo robiť..
No na blink asi nie ale na blind určite, vždy sa najde nejaka brigada
-
bolek
Guru
Ja by som si radšej našla niečo dopredu. Lebo inak to musíš mať odhodlanie a aj nejakú finančnú rezervu, keď aj dva tri týždne nič nenájdeš a aspoň také veci ako ubytko poriešiť vpred.
-
zuzkazuzka
VIP
Keď chceš ísť na blind, tak odporúčam nájsť si ešte odtiaľto na mieste nejaké ubytko a zobrať si aj dosť peňazí na prežitie prvých dní, ak by sa ti hneď nezadarilo. Poznám kopec ľudí, čo si priamo na mieste našli prácu v UK alebo v USA, takže by to nemusel byť problém.