Brigáda na Chmeli
-
P41NK1LL3R
Light Professional
tez sa podelim so skusenostou: ubytovne clekom v pohode, ide o to aky si anrocny.ja velmi nie tak sa dalo akozee spina vsade
ale tak nie zas daka hrozna, prepadnute postele kousek, ale nic hrozne
strava: my sme mali celkom v pohode vsetko ti donesu stravu 5x denne , mne nasa aj celkom chutila ale niekotri mali aj take ze stale to iste a humusi dobre
..ze salama stale bola raz upecena, raz vyprazana, raz na chlebe atd. :....alee tak ak ides so skolou tak sa nestresuj, tam ide aj tak o zazitky viac ako o zarobok..aj ked najlepsie je to skopit
strava: my sme mali celkom v pohode vsetko ti donesu stravu 5x denne , mne nasa aj celkom chutila ale niekotri mali aj take ze stale to iste a humusi dobre
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Páni, na chmely som bol. Strávil som mesiac a pol v Stekníku, je to neďaleko už spomínaných Liběšic.
Všimol som si že tu píšete o jedle. Takže perly u nás.
Takže u nás to bolo.
Pondelok: UHO s knedlikom
Utorok: UHO s ryžou /ryža - malta, stavebný materiál/
Streda: UHO so zemiakmi. /zemiaky - časť rozvarená, časť nedovarená, zvyšok nejedlý/
Štvrtok: Bezpečnostné mäso so zemiakmi, alebo ryžou, alebo knedlou./mäso zvané bezpečnostné, resp. nepriestrelná vesta, resp. restovaná vyradená pneumatika z traktora/
Piatok: Hráškový prívarok. /po vychladnutí a stuhnutí sa s tým dali rozbýjať orechy/
Sobota: rôzne
Nedeľa: kadečo
Pondelok : polievka CTD / co týden dal/+ bežný jedálny lístok
A ešte čo je UHO? No predsa univerzálna hnedá omáčka.
Všimol som si že tu píšete o jedle. Takže perly u nás.
Takže u nás to bolo.
Pondelok: UHO s knedlikom
Utorok: UHO s ryžou /ryža - malta, stavebný materiál/
Streda: UHO so zemiakmi. /zemiaky - časť rozvarená, časť nedovarená, zvyšok nejedlý/
Štvrtok: Bezpečnostné mäso so zemiakmi, alebo ryžou, alebo knedlou./mäso zvané bezpečnostné, resp. nepriestrelná vesta, resp. restovaná vyradená pneumatika z traktora/
Piatok: Hráškový prívarok. /po vychladnutí a stuhnutí sa s tým dali rozbýjať orechy/
Sobota: rôzne
Nedeľa: kadečo
Pondelok : polievka CTD / co týden dal/+ bežný jedálny lístok
A ešte čo je UHO? No predsa univerzálna hnedá omáčka.
hej ja osm pocul otych knedlikoch z pomletych rozkov, vajec
...a my sme mali segedinsky gulas, rizoto, zemiaky s masom (shcvalne ne maso so zemiakmi
) , ale davali nam normalne natierky, rozky.caj ....akoze celkom chutne jedlo..asi sme boli z tych stastnejsich.. ja som sa najedol stale dobre 
/erytrocyt
:D looool tak tento komentar nemal chybu
:D:D:D K+ som sa szamsial dobre
CTD 
/erytrocyt
erytrocyt s tym CDT si ma fakt pobavil
UHO som poznal velmi dobre
ale CDT to je ina kapacita
.... noo a My sme boli v Libesicach
k ubytku ... mali sme normalne zachody aj sprchy (len ked jeden mal pustenu teplu vodu druhemu slia zimna a naopak
niekedy aj vriaca
ale haluz ) noo a ku jedlu ... ja som jeden z tych chudsich
a tak si ma ten ujo (nazvali sme ho Ujo Knedla) oblubil a daval mi toho az tak ze som nevladal jest
ale mali sme aj vpoho zemiaky , aj v poho rezne, aj zemiakove knedle aj obycajne knedle a mali sme aj cestoviny ... ja si stravu velmi pochvalujem bola velmi dobra
az na tu CDT
lebo polievku sme mali kazdy den tu istu az na to ze z inym druhom cestovin
raz pismenka, raz gulicky
raz rezance (bolo to velmi pestre) tak taak
som zvedaf kde sa dostanem teraz ale najradsej by som siel do Libesic
tam capuju 5 druhov piva a su tam 4 krcmy

-
P41NK1LL3R
Light Professional
G!ta - Rybářsky klub, Zámek, tá stará a ešte ? ...
Inak pozdrav Pepu (nám nosil jedlo, inak hospůdský od rybáře....)
A s vodou taktiež -> ak som mal teplú, tak som z vedľajšej sprchy počul vreskot, že je ľadová...a naopak
K jedlu: zjedol som asi všetko, čo prišlo...iná možnosť nebola...
1C3 - u nás elektrina v pohode fungovala, dokonca aj televízor tam mali...
Inak pozdrav Pepu (nám nosil jedlo, inak hospůdský od rybáře....)
A s vodou taktiež -> ak som mal teplú, tak som z vedľajšej sprchy počul vreskot, že je ľadová...a naopak
K jedlu: zjedol som asi všetko, čo prišlo...iná možnosť nebola...
1C3 - u nás elektrina v pohode fungovala, dokonca aj televízor tam mali...
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
G!ta, je to CTD, nie CDT
K tej pondelkovej CTD polievke.
Nedal sa presne identifikovať názov tej polievky, resp. aspoň zloženie.
Bolo v nej komplet všetko čo sme v polievkach mali za predchádzajúci týždeň.
K ubytovaniu sa nevyjadrujem. Radšej nie. Aj krava sestry mojej babky od Sabinova žije luxusnejšie ako sme žili my. Pripájam fotky. Neskôr keď zoženiem pripojím ďalšie.
P41NK1LL3R: vošiel som po smene do sprchy. Opláchol som sa teplou vodou. Vodu zastavil. Namydlil sa, umyl vlasy. Vodu som pustil opäť, ani tatranská bystrina v januári nie je tak ľadová ako bolo toto. Kamarát poviem ti, aj ľadový medveď by pod tou sprchou pitchoval.
Ale inak bolo skvele, zážitkov tony, skvelý ľudia, chvíle smútku, chvíle radosti, chvíle opitózy. Rád na to spomínam.
G!ta: Do Liběšic sme si chodili na nákupy do toho obchodíku, kde mali aj videopožičovňu. Určite si to videl, mal tam asi 15 kaziet, rok výroby typu Rambo II, Star Trek a pod. Keď som to zbadal, šikol som
Do Liběšic sme chodili preto, lebo v Stekníku nebol obchod, len krčma. A občas bolo treba sa najesť, v pive je málo vitamínov 
Edo Shinoda: Česi žerú knedel snáď aj k buchtám. Knedlík sme mali pri každej príležitosti. A ako inak z rožkov a žemlí. Taký knedel si bratu ešte nevidel. Ako dalo sa to zjesť, no nikdy sme nejak dlho neštudovali, z čoho je, pretože ak by sme sa dopracovali k receptúre toho knedla, nikto by to nejedol. A občas sa trebalo najesť.
A ešte záchody. No. Tak to bola kapitola sama o sebe. Kamarát Erik, ktorý tam bol so mnou na ten hajzel nikdy nešiel. Vždy keď to na neho prišlo, vybehol do chmeľnice, urobil dierku, tam sa vysral, a hovno prikryl hlinou. A nazval to mína. A vážne sa stalo, že pár ľudí na takú jeho mínu stúpilo
K tej pondelkovej CTD polievke.
Nedal sa presne identifikovať názov tej polievky, resp. aspoň zloženie.
Bolo v nej komplet všetko čo sme v polievkach mali za predchádzajúci týždeň.
K ubytovaniu sa nevyjadrujem. Radšej nie. Aj krava sestry mojej babky od Sabinova žije luxusnejšie ako sme žili my. Pripájam fotky. Neskôr keď zoženiem pripojím ďalšie.
P41NK1LL3R: vošiel som po smene do sprchy. Opláchol som sa teplou vodou. Vodu zastavil. Namydlil sa, umyl vlasy. Vodu som pustil opäť, ani tatranská bystrina v januári nie je tak ľadová ako bolo toto. Kamarát poviem ti, aj ľadový medveď by pod tou sprchou pitchoval.
Ale inak bolo skvele, zážitkov tony, skvelý ľudia, chvíle smútku, chvíle radosti, chvíle opitózy. Rád na to spomínam.
G!ta: Do Liběšic sme si chodili na nákupy do toho obchodíku, kde mali aj videopožičovňu. Určite si to videl, mal tam asi 15 kaziet, rok výroby typu Rambo II, Star Trek a pod. Keď som to zbadal, šikol som
Edo Shinoda: Česi žerú knedel snáď aj k buchtám. Knedlík sme mali pri každej príležitosti. A ako inak z rožkov a žemlí. Taký knedel si bratu ešte nevidel. Ako dalo sa to zjesť, no nikdy sme nejak dlho neštudovali, z čoho je, pretože ak by sme sa dopracovali k receptúre toho knedla, nikto by to nejedol. A občas sa trebalo najesť.
A ešte záchody. No. Tak to bola kapitola sama o sebe. Kamarát Erik, ktorý tam bol so mnou na ten hajzel nikdy nešiel. Vždy keď to na neho prišlo, vybehol do chmeľnice, urobil dierku, tam sa vysral, a hovno prikryl hlinou. A nazval to mína. A vážne sa stalo, že pár ľudí na takú jeho mínu stúpilo
Caute troska mi nevidalo casu napisat
ale niekto sa tu pytal ze ktore 4 krcmy som myslel ... tak jedna pri tej jednote (nebola to jednota ... cesy to volaju inak) druha ponize kostola tak hlavna ... tretia u rybara ... a pizzeria
noo a prilozim tu teda aj ja par fotiek .. auta s jednom ... uja knedlu a ako vyzerala ubytovna 
-
P41NK1LL3R
Light Professional
taze ja som tez jeden z ucastnikov chmelovej brigady v Libesicach, mne sa veeelmi pacilo bol by som tam aj mesjac
strava sa tez celkom dala len te zemakove knedle od uja knedlu hmmm nooo dakujem uz si neprosim
ale este budem mat lebo o dva tyzdne idem zas sak G!ta
deme spolu
noo a dalsie "dobre" jedlo bola vecera tzv MZD (mix zo dna) ktoru som nastastie nejedaval...len ked davali nejake tje rozky s pastetou alebo taaak
...ranajky sa mi pacili
vacsinou bolo nejake sladke pecivo a taka ta fajna kava s mlieckom
a polievky no ako spominal kolega G!ta, stacilo vymenit cestoviny a hned sa zmenila chut celej poljevky
no a najlepsie bolo po robote v krcme na pifku, ked sme kukali hokej Slovensko-Cesko s nasimi ceskymi kamaratmi ktori ked sme na konci zapasu po vyhre spjevali hymnu slovenskej republiky nas skoro pozabijali, a potom cez dedinu s hymnou ciki caky ciki cak
- proste moj najkrajsi sportovy zazitok...tak kto ide na chmel drzte sa
odporuuucam Libesice
je to peeecka 
hosi ... taka otazka na vsetkych co boli na chmeli
predstavte si situaciu ze by ste tam mali ist este raz, predsa len otukany ako to tam chodi atd ... co by ste si urcite zobrali, co vam chybalo a dolezita otazka aku vychytavku by ste si pripravili na tu robotu .... proste nenapadol vas nejaky zlepsovak ? nieco lepsie ako rucne trhanie ? mna napadli jedine nejake noznice na travu ... ale z toho asi bude este viac ruka boliet co ako ?