Brigada na leto - Slovensko

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

Vlado6230 napísal:z rudlovej
netusim de :lol: ...ja som y foncordy...
smejo napísal:preco nerealne? mas tam napriklad niekoho z rodiny, kamarata/-tku, ktory/-a tam pracuje a nevidim problem v tom, zeby sa to nedalo... napriklad moj bratranec takto pracoval v cechach cely rok (este nemal 18) - vybavil mu to otec, ktory tam pracuje
presne tak suhlasim stebou....
Vlado6230
Star
Star

Príspevok od používateľa Vlado6230 »

-To je pri sasovej.

Ale pocuvajte študentský servis robí brigády aj v zahranici ci len na slovensku ?
A oplati sa to ? LEbo na slovensku velmi nie.
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

Vlado6230 napísal:-To je pri sasovej.

Ale pocuvajte študentský servis robí brigády aj v zahranici ci len na slovensku ?
A oplati sa to ? LEbo na slovensku velmi nie.
vravi ti daco prezyvka Buldog?????
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

tak tento rok bol úplne na pi*u. jediná robota sa mi podarilo zohnať, na stavbe, dva týždne, 5000...shit. máááálo, mááááááálo
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Sepiroth napísal:tak tento rok bol úplne na pi*u. jediná robota sa mi podarilo zohnať, na stavbe, dva týždne, 5000...shit. máááálo, mááááááálo
ja som mal za 15 dni 5200 cisteho..a ty sa stazujes
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

pinacolada napísal:ja som mal za 15 dni 5200 cisteho..a ty sa stazujes
ono je to podĺa veku...ak máš do 18 tak sa to ešte dá...ak nad tak je to naozaj bieda
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Hm poviem tak. 50 Sk je fakt ze minimum, pod to by som nerobil urcite. Ale ani 50 nie je terno, ked si uvedomim ze robim 8 hodin aby som to minul vecer za tri hodiny :roll:
Pre mna je taka normalna placa 80/100 Sk na hodinu, pod to uz som tieto prazdniny ani nerobil, neoplati sa to.
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

Ja robim na stavbe a mam 15 a dostavam 70sk/h nekedy robime a nekedy ne vela ked to mam tak zobrat tak 50/50 :))) taze sa to da....a mam aj dohodu taze odpisem dan a pod...:)
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

by som bol stastny keby som daco take mal....boha tuna v KE je take velke hovno lebo vsade musis mat 18 omg
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Nemusíš. Napr. na roznášanie letákov ti stačí 15 rokov.
dbco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dbco »

ja som mla teraz za tyzden 3000sk dalo sa celkom
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

erytrocyt napísal:Nemusíš. Napr. na roznášanie letákov ti stačí 15 rokov.
a niekoho (celu rodinu) v zalohe kdo ti s tym pomoze:). Ked ti pride domov 500kg a 7 druhov letakov a ty to musis naskladkat do jedneho :D.. sam by si to robil tak tyzden :). Pokial je zas toho menej.. zarobky tak 1000-1500 mesacne :).
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

No neviem ake letaky mate v KE ale myslim ze su rovnake ako tu v BA ;) a nikdy to nebolo tak ako pises. Ak by ti doslo 7 druhov tak by si sa na tom nabalil jak prasa. A to ze by si to musel dlhsie roznasat ako ten jeden druh? Tak to je predsa jasne, troska viac sa namakas - viac zarobis.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Frco napísal:No neviem ake letaky mate v KE ale myslim ze su rovnake ako tu v BA ;) a nikdy to nebolo tak ako pises. Ak by ti doslo 7 druhov tak by si sa na tom nabalil jak prasa. A to ze by si to musel dlhsie roznasat ako ten jeden druh? Tak to je predsa jasne, troska viac sa namakas - viac zarobis.
Uvedom si že je veĺký rozdiel medzi BA a KE. Viem o čom Kukiak píše, je to katastrofálna robota za katastrofálne peniaze. Nenabalíš sa na tom, na to zabudni.
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

no, ad letáky - firma čo pôsobí na celom slovensku v neadresnom mailingu (t.j. hádzanie letákov do schránok) - nemyslím že by dávala iné peniaze v košiciach a iné v Bratislave - keď je to stále tá istá firma, a tí roznášači sú na rovnakej pozícii.

a v ba, ak náhodou donesú 7 materiálov (==strašnú kopu), tak aj 2tisíc sa na tom zarobiť dá, za túto jednu akciu

pred pol rokom to známy robil, a vždy mal priemerne 300 korún na hodinu - ak by teda košičania dostávali povedzme 50% s tých peňazí - tak je to 150 korún za hodinu - a ak toto niekto nepovažuje za dobré peniaze, tak neviem.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Nabalit nie je spravne slovo.
Mam najvacsi okrsok v ZH tj 2000 schranok. Do mesiaca som mal 4 roznasky. Placa 3900sk. Roznasal som to mozno 3 hodiny. Lenze to skladanie. Sam by si to robil dva dni ver tomu :D. Pol dna sme to skladali traja sem tam pomohla sestra. Ked si to, ale zoberes tak za 4dni roboty mat 4K je sluzny peniaz ;). Akurat treba mat ochotnych ludi pri sebe co pomozu so skladanim, ktore zabere najviac casu.
tak isto musis vychytit dobre obdobie, ja som mal leto, cize letne vypredaje atd., firmy letaky tlacili vo velkom :D
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

kukiak napísal:Nabalit nie je spravne slovo.
Mam najvacsi okrsok v ZH tj 2000 schranok. Do mesiaca som mal 4 roznasky. Placa 3900sk. Roznasal som to mozno 3 hodiny. Lenze to skladanie. Sam by si to robil dva dni ver tomu :D. Pol dna sme to skladali traja sem tam pomohla sestra. Ked si to, ale zoberes tak za 4dni roboty mat 4K je sluzny peniaz ;). Akurat treba mat ochotnych ludi pri sebe co pomozu so skladanim, ktore zabere najviac casu.
tak isto musis vychytit dobre obdobie, ja som mal leto, cize letne vypredaje atd., firmy letaky tlacili vo velkom :D
Minule leto som roznasal letaky a to skladanie a vsetko okolo toho som mal velm iamlo penazi zdieraju jak posledne kui a narobis sa jak kkt taze na takuto pracu sa ani nepozeraj....velmi malo som zarobil.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

no ja so mal nejake tri druhy maximalne a skladat som to nemusel, stacilo hodit hocikde do brany, robil som asi 6 hodin tyzdenne (kazdy piatok) a mal som cca 8000 za mesiac.
Brano222
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Brano222 »

No ja som s kamosmi chytil tento rok brigadu, kde nas zamestnavali nemci. Renovovali sme halu pri Trnave kde ma byt nejaka lakovna pre peugeot. 10 hodin denne po 100SK/hod(platili nam aj tu hodinu, ktoru sme mali na prestavku na obed :D ). Ubytovanie nam hradili oni jedine ,co sme si platili bola strava( Máááájky rulez ) a bus. Robota bude az do konca septembra takze sa nestazujem :) :D
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

no ako stojite s brigadami ? hladate si nieco ? cim (akou pracou) by ste si chceli privyrobit ? v akom state ?

Ja uz mam na termin jun,jul,august a zaciatok septembra vybavenu brigadu v holandsku, tak som happy jak blcha :P vraj mi mozno daju 6-7 eur na hodku takze maximalna spokojnost by bola.
Napísať odpoveď