Nabalit nie je spravne slovo.
Mam najvacsi okrsok v ZH tj 2000 schranok. Do mesiaca som mal 4 roznasky. Placa 3900sk. Roznasal som to mozno 3 hodiny. Lenze to skladanie. Sam by si to robil dva dni ver tomu . Pol dna sme to skladali traja sem tam pomohla sestra. Ked si to, ale zoberes tak za 4dni roboty mat 4K je sluzny peniaz . Akurat treba mat ochotnych ludi pri sebe co pomozu so skladanim, ktore zabere najviac casu.
tak isto musis vychytit dobre obdobie, ja som mal leto, cize letne vypredaje atd., firmy letaky tlacili vo velkom
kukiak napísal:Nabalit nie je spravne slovo.
Mam najvacsi okrsok v ZH tj 2000 schranok. Do mesiaca som mal 4 roznasky. Placa 3900sk. Roznasal som to mozno 3 hodiny. Lenze to skladanie. Sam by si to robil dva dni ver tomu . Pol dna sme to skladali traja sem tam pomohla sestra. Ked si to, ale zoberes tak za 4dni roboty mat 4K je sluzny peniaz . Akurat treba mat ochotnych ludi pri sebe co pomozu so skladanim, ktore zabere najviac casu.
tak isto musis vychytit dobre obdobie, ja som mal leto, cize letne vypredaje atd., firmy letaky tlacili vo velkom
Minule leto som roznasal letaky a to skladanie a vsetko okolo toho som mal velm iamlo penazi zdieraju jak posledne kui a narobis sa jak kkt taze na takuto pracu sa ani nepozeraj....velmi malo som zarobil.
no ja so mal nejake tri druhy maximalne a skladat som to nemusel, stacilo hodit hocikde do brany, robil som asi 6 hodin tyzdenne (kazdy piatok) a mal som cca 8000 za mesiac.
No ja som s kamosmi chytil tento rok brigadu, kde nas zamestnavali nemci. Renovovali sme halu pri Trnave kde ma byt nejaka lakovna pre peugeot. 10 hodin denne po 100SK/hod(platili nam aj tu hodinu, ktoru sme mali na prestavku na obed ). Ubytovanie nam hradili oni jedine ,co sme si platili bola strava( Máááájky rulez ) a bus. Robota bude az do konca septembra takze sa nestazujem
no ako stojite s brigadami ? hladate si nieco ? cim (akou pracou) by ste si chceli privyrobit ? v akom state ?
Ja uz mam na termin jun,jul,august a zaciatok septembra vybavenu brigadu v holandsku, tak som happy jak blcha vraj mi mozno daju 6-7 eur na hodku takze maximalna spokojnost by bola.
ja pojdem zas na stavbu ach jaj... uz treti rok ale lepsie ako nic... mam 60sk na hodinu a robit budem od 7.00 do 19.00 a medzitym jedna hodina pauza na obed... nastasie tam budem s kamosom, takze sa zabavime
pepan90 napísal:ja pojdem zas na stavbu ach jaj... uz treti rok ale lepsie ako nic... mam 60sk na hodinu a robit budem od 7.00 do 19.00 a medzitym jedna hodina pauza na obed... nastasie tam budem s kamosom, takze sa zabavime
ja planujem nieco podobne na strechach, len musim dufat ze bude plocha strecha, inak nas tam nepustia...este cez jun by som chcel ist do Nemecka k tete nieco pekne zarobit, ci to nakoniec vyjde-neviem
pepan90 napísal:ja pojdem zas na stavbu ach jaj... uz treti rok ale lepsie ako nic... mam 60sk na hodinu a robit budem od 7.00 do 19.00 a medzitym jedna hodina pauza na obed... nastasie tam budem s kamosom, takze sa zabavime
tak ti poviem, ze za 60 korun by som ani z postele cez prazdniny nevyliezol. ale tiez pravda, lepsie nieco ako nic, niektori mladi zarabaju napr. len 30 sk. Hlavne ti co idu cez studentsky servis.
ja budem treti rok "makat" [teda dufam, ze sa nieco neposerie] jul, august (ale uz nie non-stop, ako minule leto, chcem si troska uzit) v sklade v KE za 50,-/hod, od 6:00-16:00
extremne sa nenadriem, ako napr na stavbe, i ked obcas su dni, ked je "veselsie" a treba sa viac obhanat
turtlak69 napísal:tak ked sa pytas take debiliny tak tiez mam sto chuti ti dat k-, ale nedam, ani neviem preco. co cakas? ze niekto ti hned napise, ze "jasne, mam pracu pre teba, budes sediet pri jednom baraku a strazit ho. nebudes teda nic robit a len brat 130sk/hod.". omg, prva vec je ist do agentury. a mozno sa aj pytat v obchodakoch. nikto ti tu nebude hladat pracu. skus pohnut rozumom.
nahodou nas profak, potom co odisiel zo skoly do irska, tak maly taky job ze cez noc strazil zeriav . no plat neviem...
mate niekto skusenosti s tymto...My Digest?
ze po zaplateny 100sk dostanem klientov ktorym budem rozosielat letaky a mailovat si o ponukach tejto firmy, udajne za polhodku denne sa da zarobit od 2-7000. nemate neikto s tym skusenosti?
Hossa1881 napísal:mate niekto skusenosti s tymto...My Digest?
ze po zaplateny 100sk dostanem klientov ktorym budem rozosielat letaky a mailovat si o ponukach tejto firmy, udajne za polhodku denne sa da zarobit od 2-7000. nemate neikto s tym skusenosti?
väčšina firiem ktorým musíšnajprv niečo zaplatiť a až potom ti dajú možnosť zarobiť úžasné peniaze sú podvodníci. Pošlú balíček, v ňom kazeta a zaplať si u nich dáke kurzy...blablabla, podvod. Väšina serióznych firiem nedáva na brgádu taký plat ako si spomínal za také časové obdobie. ak zoženieš niečo za 100/hodina tak buď rád. Ja celý rok ťahám 2 dlhodobé brigády (4000/mesiac a 60/hod) a mám cca 6200/mesiac ale voľného času je poskrovnu...
Presne tak. Môj mladší brat tiež naletel takej "super" ponuke. Bolo to lepenie obálok - práca na doma. Samozrejme najskôr bolo treba poslať 1200 sk - všetci sme mu hovorili že to je nejaký podvod, že nech nič neposiela, samozrejme že si nedal povedať. Poslal peniaze, potom poslal podpísanú pracovnú zmluvu - a to sa už vrátilo naspäť, že adresa neznáma, daný človek nekomunikoval, peniaze v ťahu. Ale aspoň sa poučil že chcieť hneď veľa peňazí čestne nejde - takéto veci hľadajú ľudia čo sa im nechce robiť.
Napríklad Tesco v BA momentálne hľadá brigádnikov za 82.5 sk na hodinu - stačí mať 16 rokov. Ale lenivci radšej budú sedieť doma a hľadať rôzne "super" práce, s ktorých nakoniec buď nič nieje, alebo ešte príjdu o peniaze.
Kosh napísal:Presne tak. Môj mladší brat tiež naletel takej "super" ponuke. Bolo to lepenie obálok - práca na doma. Samozrejme najskôr bolo treba poslať 1200 sk - všetci sme mu hovorili že to je nejaký podvod, že nech nič neposiela, samozrejme že si nedal povedať. Poslal peniaze, potom poslal podpísanú pracovnú zmluvu - a to sa už vrátilo naspäť, že adresa neznáma, daný človek nekomunikoval, peniaze v ťahu. Ale aspoň sa poučil že chcieť hneď veľa peňazí čestne nejde - takéto veci hľadajú ľudia čo sa im nechce robiť.
Napríklad Tesco v BA momentálne hľadá brigádnikov za 82.5 sk na hodinu - stačí mať 16 rokov. Ale lenivci radšej budú sedieť doma a hľadať rôzne "super" práce, s ktorých nakoniec buď nič nieje, alebo ešte príjdu o peniaze.
na leto by som siel robit do tesca, no este rok do 16tky inac, chcem sa spytat, je nejaka sanca, ze najdem nieco (hocico), brigadu nejaku, na 15 rokov?
aj kamos (tiez konci zakladku) robi v Bille, ci Bale ci co to je, nejake potraviny, vyklada tovar a tak do regalov... no, dik, skusim sa spytat brata, ci nieco nevie vybavit.