Brigada na leto - Slovensko

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Nabalit nie je spravne slovo.
Mam najvacsi okrsok v ZH tj 2000 schranok. Do mesiaca som mal 4 roznasky. Placa 3900sk. Roznasal som to mozno 3 hodiny. Lenze to skladanie. Sam by si to robil dva dni ver tomu :D. Pol dna sme to skladali traja sem tam pomohla sestra. Ked si to, ale zoberes tak za 4dni roboty mat 4K je sluzny peniaz ;). Akurat treba mat ochotnych ludi pri sebe co pomozu so skladanim, ktore zabere najviac casu.
tak isto musis vychytit dobre obdobie, ja som mal leto, cize letne vypredaje atd., firmy letaky tlacili vo velkom :D
ST1
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

kukiak napísal:Nabalit nie je spravne slovo.
Mam najvacsi okrsok v ZH tj 2000 schranok. Do mesiaca som mal 4 roznasky. Placa 3900sk. Roznasal som to mozno 3 hodiny. Lenze to skladanie. Sam by si to robil dva dni ver tomu :D. Pol dna sme to skladali traja sem tam pomohla sestra. Ked si to, ale zoberes tak za 4dni roboty mat 4K je sluzny peniaz ;). Akurat treba mat ochotnych ludi pri sebe co pomozu so skladanim, ktore zabere najviac casu.
tak isto musis vychytit dobre obdobie, ja som mal leto, cize letne vypredaje atd., firmy letaky tlacili vo velkom :D
Minule leto som roznasal letaky a to skladanie a vsetko okolo toho som mal velm iamlo penazi zdieraju jak posledne kui a narobis sa jak kkt taze na takuto pracu sa ani nepozeraj....velmi malo som zarobil.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

no ja so mal nejake tri druhy maximalne a skladat som to nemusel, stacilo hodit hocikde do brany, robil som asi 6 hodin tyzdenne (kazdy piatok) a mal som cca 8000 za mesiac.
Brano222
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Brano222 »

No ja som s kamosmi chytil tento rok brigadu, kde nas zamestnavali nemci. Renovovali sme halu pri Trnave kde ma byt nejaka lakovna pre peugeot. 10 hodin denne po 100SK/hod(platili nam aj tu hodinu, ktoru sme mali na prestavku na obed :D ). Ubytovanie nam hradili oni jedine ,co sme si platili bola strava( Máááájky rulez ) a bus. Robota bude az do konca septembra takze sa nestazujem :) :D
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

no ako stojite s brigadami ? hladate si nieco ? cim (akou pracou) by ste si chceli privyrobit ? v akom state ?

Ja uz mam na termin jun,jul,august a zaciatok septembra vybavenu brigadu v holandsku, tak som happy jak blcha :P vraj mi mozno daju 6-7 eur na hodku takze maximalna spokojnost by bola.
pepan90
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pepan90 »

ja pojdem zas na stavbu ach jaj... uz treti rok :? ale lepsie ako nic... mam 60sk na hodinu a robit budem od 7.00 do 19.00 a medzitym jedna hodina pauza na obed... nastasie tam budem s kamosom, takze sa zabavime 8)
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

pepan90 napísal:ja pojdem zas na stavbu ach jaj... uz treti rok :? ale lepsie ako nic... mam 60sk na hodinu a robit budem od 7.00 do 19.00 a medzitym jedna hodina pauza na obed... nastasie tam budem s kamosom, takze sa zabavime 8)
ja planujem nieco podobne na strechach, len musim dufat ze bude plocha strecha, inak nas tam nepustia...este cez jun by som chcel ist do Nemecka k tete nieco pekne zarobit, ci to nakoniec vyjde-neviem 8)
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

pepan90 napísal:ja pojdem zas na stavbu ach jaj... uz treti rok :? ale lepsie ako nic... mam 60sk na hodinu a robit budem od 7.00 do 19.00 a medzitym jedna hodina pauza na obed... nastasie tam budem s kamosom, takze sa zabavime 8)
tak ti poviem, ze za 60 korun by som ani z postele cez prazdniny nevyliezol. ale tiez pravda, lepsie nieco ako nic, niektori mladi zarabaju napr. len 30 sk. Hlavne ti co idu cez studentsky servis.
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

ja budem treti rok "makat" [teda dufam, ze sa nieco neposerie] jul, august (ale uz nie non-stop, ako minule leto, chcem si troska uzit) v sklade v KE za 50,-/hod, od 6:00-16:00
extremne sa nenadriem, ako napr na stavbe, i ked obcas su dni, ked je "veselsie" a treba sa viac obhanat
asontragy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa asontragy »

turtlak69 napísal:tak ked sa pytas take debiliny tak tiez mam sto chuti ti dat k-, ale nedam, ani neviem preco. co cakas? ze niekto ti hned napise, ze "jasne, mam pracu pre teba, budes sediet pri jednom baraku a strazit ho. nebudes teda nic robit a len brat 130sk/hod.". omg, prva vec je ist do agentury. a mozno sa aj pytat v obchodakoch. nikto ti tu nebude hladat pracu. skus pohnut rozumom.
nahodou nas profak, potom co odisiel zo skoly do irska, tak maly taky job ze cez noc strazil zeriav :-D. no plat neviem...
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

mate niekto skusenosti s tymto...My Digest?
ze po zaplateny 100sk dostanem klientov ktorym budem rozosielat letaky a mailovat si o ponukach tejto firmy, udajne za polhodku denne sa da zarobit od 2-7000. nemate neikto s tym skusenosti?
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Hossa1881 napísal:mate niekto skusenosti s tymto...My Digest?
ze po zaplateny 100sk dostanem klientov ktorym budem rozosielat letaky a mailovat si o ponukach tejto firmy, udajne za polhodku denne sa da zarobit od 2-7000. nemate neikto s tym skusenosti?
väčšina firiem ktorým musíšnajprv niečo zaplatiť a až potom ti dajú možnosť zarobiť úžasné peniaze sú podvodníci. Pošlú balíček, v ňom kazeta a zaplať si u nich dáke kurzy...blablabla, podvod. Väšina serióznych firiem nedáva na brgádu taký plat ako si spomínal za také časové obdobie. :wink: ak zoženieš niečo za 100/hodina tak buď rád. Ja celý rok ťahám 2 dlhodobé brigády (4000/mesiac a 60/hod) a mám cca 6200/mesiac ale voľného času je poskrovnu...
kvoco
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kvoco »

no ja idem zbierat jahody do anglicka, dufam ze to nebudem lutovat... :lol:
smejo
Addict
Addict

kamarat sa tiez chysta na jahody, ale do skotska :)
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

Presne tak. Môj mladší brat tiež naletel takej "super" ponuke. Bolo to lepenie obálok - práca na doma. Samozrejme najskôr bolo treba poslať 1200 sk - všetci sme mu hovorili že to je nejaký podvod, že nech nič neposiela, samozrejme že si nedal povedať. Poslal peniaze, potom poslal podpísanú pracovnú zmluvu - a to sa už vrátilo naspäť, že adresa neznáma, daný človek nekomunikoval, peniaze v ťahu. Ale aspoň sa poučil že chcieť hneď veľa peňazí čestne nejde - takéto veci hľadajú ľudia čo sa im nechce robiť.

Napríklad Tesco v BA momentálne hľadá brigádnikov za 82.5 sk na hodinu - stačí mať 16 rokov. Ale lenivci radšej budú sedieť doma a hľadať rôzne "super" práce, s ktorých nakoniec buď nič nieje, alebo ešte príjdu o peniaze.
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

Kosh napísal:Presne tak. Môj mladší brat tiež naletel takej "super" ponuke. Bolo to lepenie obálok - práca na doma. Samozrejme najskôr bolo treba poslať 1200 sk - všetci sme mu hovorili že to je nejaký podvod, že nech nič neposiela, samozrejme že si nedal povedať. Poslal peniaze, potom poslal podpísanú pracovnú zmluvu - a to sa už vrátilo naspäť, že adresa neznáma, daný človek nekomunikoval, peniaze v ťahu. Ale aspoň sa poučil že chcieť hneď veľa peňazí čestne nejde - takéto veci hľadajú ľudia čo sa im nechce robiť.

Napríklad Tesco v BA momentálne hľadá brigádnikov za 82.5 sk na hodinu - stačí mať 16 rokov. Ale lenivci radšej budú sedieť doma a hľadať rôzne "super" práce, s ktorých nakoniec buď nič nieje, alebo ešte príjdu o peniaze.
na leto by som siel robit do tesca, no este rok do 16tky :? inac, chcem sa spytat, je nejaka sanca, ze najdem nieco (hocico), brigadu nejaku, na 15 rokov?
smejo
Addict
Addict

je, ja som v 15-ke (cez leto po skonceni ZS) brigadoval
2Pacaveli
Addict
Addict

smejo napísal:je, ja som v 15-ke (cez leto po skonceni ZS) brigadoval
a kde? ja teraz koncim zs, tak by som chcel aspon nieco zarobit, nech nesedim doma cele leto.
smejo
Addict
Addict

http://www.hojko.com/brigadicka-na-leto ... tml#838143
bez znamosti sa dostanes asi len k nejakym letakom, pripadne stavba (len si davaj bacha, aby si nerobil niekomu cele leto zadarmo)
2Pacaveli
Addict
Addict

smejo napísal:http://www.hojko.com/brigadicka-na-leto ... tml#838143
bez znamosti sa dostanes asi len k nejakym letakom, pripadne stavba (len si davaj bacha, aby si nerobil niekomu cele leto zadarmo)
aj kamos (tiez konci zakladku) robi v Bille, ci Bale ci co to je, nejake potraviny, vyklada tovar a tak do regalov... no, dik, skusim sa spytat brata, ci nieco nevie vybavit.
Napísať odpoveď