Už som tu dlhšiu dobu nebol,tak neviem že či je tu nejaká takáto téma a narýchlo som nič ani nenašiel,takže ju zakladám.Ale k téme...
Toto leto mám záujem o brigádu v zahraničí a chcel by som sa spýtať,že či má stým niekto nejaké skúsenosti.Ako ste sa dostali do zahraničia,či cez nejakú agentúru,alebo len tak sám od sebe,alebo cez nejakého známeho.
Keby niekto vedel nejak poradiť o nejakej agentúre,ktorej sa dá veriť a poprípade s ňou už aj bol vonku.A taktiež aj o takých agentúrach,ktoré o****ávajú,aby som sa nestal dalšou obeťou.
Za odpovede vopred dík.
Brigáda v zahraničí
ja som zatial nikdy nebol, ale čo boli známy tak boli cez CCUSA, vraj im aj pracu našli za nejaky poplatok.. ale do USA sa už ako na brigadu neoplati chodiť.. chcelo by to niečo v europe asi, ale mne sa zdá že aj niečo v europe vedeli zabezpečiť ked som sa na tej stránke hrabal..
a ešte LOTTY ale na tu nemam referencie, len to čo som čítal na stránke..
a ešte LOTTY ale na tu nemam referencie, len to čo som čítal na stránke..
to :BoBor89
Ja by som len do Európy chcel ísť,USA ma velmi neťahá.Som pozeral tú stránku CCUSA tam píšu niečo aj o UK a díky ti zato,iste im napíšem.
Pozeral som aj Lotty,ale to nie je velmi pre študentov,tam som nikde nevidel,žeby brali len také letné brigády..skôr na dlhšie doby.
Ja by som potreboval len na 2-3 mesiace.
Ale ešte raz dík.
Ja by som len do Európy chcel ísť,USA ma velmi neťahá.Som pozeral tú stránku CCUSA tam píšu niečo aj o UK a díky ti zato,iste im napíšem.
Pozeral som aj Lotty,ale to nie je velmi pre študentov,tam som nikde nevidel,žeby brali len také letné brigády..skôr na dlhšie doby.
Ja by som potreboval len na 2-3 mesiace.
Ale ešte raz dík.