Pozeral som len tak na steame a zaujala ma táto hra
Plánovaná na jar 2011, myslím, že bude stáť za to. na úplne prvý pohľad mi to pripomenulo borderlands - prostredie. neskôr som si všimol pohyby z mirrors edge. a zamerané na coop MP. Vyzerá to na slušnú hru, teším sa. a vy?
Asi dost ludi na to zabudlo, dnes to vyslo na PC, na xbox uz vcera, skusal som to a je to fakt super...len na xboxe je to dost svizne a moje aiming skilly to este nedavaju, kazdopadne vyskusam este na PC
MP je fajn ked sa hra teamovo .. a kazdy class robi to co ma .. ale ked sa hra kazdy na vlastnom piesocku tak len tuctovka akych a lepsich je dost.. (skidrow verzia)
strasne vela som cakal od tejto hry...po tom ako som ju vcera vyskusal, mi az padla sanka ake je to zle...uplna tuctovka ktora neukaze nic nove...a tak dobre to vyzeralo ...mali radsej zapracovat na poriadnej SP kampani ako robit MP...pre mna sklamanie roka zatial...
inak mam i5 a HD 5770, na full detailoch a full HD rozliseni mi to slo okolo 20-25 FPS na hranici hratelnosti...takze som trosku musel ubrat a bolo ok...
som rozmyslal ze si tuto hru aj kupim, ale najprv som oskusal warez verziu a vobec nelutujem ze som to nekupil, aspon som usetril 50€, je sice pravda ze v cracnutej verzii sa neda hrat po nete ale ti BOTI co su tam su taky tupy ze to lezie az na nervy niekedy, proste tvoj tim sa roztrusi po celej mape a enemy tim vzdy pokope
Nemôžem to rozbehať. Normálne otvorím ISO. cez Deamon, spustím inštaláciu, nainštalujem, kopírnem crack, spustím. Vyhodí mi plochu a načíta stále mam ako kurzor krúžok že načíta. A potom vyhodí že Brink.exe prestal pracovať.