Prípadne info o intrákoch na MUNI (Vinárska, Mánesova) poteší keďže nevieme či sa na vhodný privát dostaneme. Skôr ale k tej Mánesovej pretože na Vinárskej sa ceny približujú k tým 4000
brno ubytovanie pre študentov
brno ubytovanie pre študentov
Zdravíčko, s priateľkou sme obaja prijatý na školy do brna a začíname hľadať potenciálne ubytovanie alebo aspoň portály kde sú dobré ponuky. Hľadáme privát najlepšie 1+1 alebo 1+kk a s cenou do 4000(za jedného) ale pri lepšej ponuke možno pôjdeme aj vyššie. Niekto tipy??
Prípadne info o intrákoch na MUNI (Vinárska, Mánesova) poteší keďže nevieme či sa na vhodný privát dostaneme. Skôr ale k tej Mánesovej pretože na Vinárskej sa ceny približujú k tým 4000
Díky moc 
Re: brno ubytovanie pre študentov
Espolubydleni.cz
Na Manesovej som 4 roky byval, celkom utulny intrak. Sprchy a WCka su na chodbe, na izbe je akurat umyvadlo a chladnicka. Teraz im tam vraj vybavuju posilovnu. Z casu na cas tam byvaju aj nejake akcie, ale uz nie v takej intenzite ako kym tam bola nasa cela parta.
A k bytu, myslim si, ze nie je problem zohnat 1+kk za 4000-4500 na osobu, ale treba to pravidelne sledovat, lebo tieto male byty sa strasne rychlo rezervuju.
A k bytu, myslim si, ze nie je problem zohnat 1+kk za 4000-4500 na osobu, ale treba to pravidelne sledovat, lebo tieto male byty sa strasne rychlo rezervuju.
ďakujem za tipi, tá mánesová je nazaj !útulná"?
lebo na tých fotkách to vyzerá hrozne a to rátam s tým že na fotkách sú najkrajšie izby..
Tam sa toho za posledne roky hodne prerobilo. Plastove okna, nove sprchy, nie je to ziadny Hilton Plaza ale za tie prachy si myslim ze slusne. Byval som aj na Kounicovej, ktora stala o 35kc viac za noc a bol to totalny shit, v zivote nikdy viac. Kazdopadne, pokial zozeniete pekny byt za 8 mesacne, tak je to terno. Ziadny intrak sa tomu nevyrovna.
Akurat sa vyhybaj oblastiam ako Zabrdovice, Cejl, Komarov a pod. Tam je tma aj cez den.
díky za radu
beriem si ju k srdcu 
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja som sa naopak stretol opakovane s názormi, že v Cejli a Komárové je síce aj počas dňa tma, ale nie je taká nebezpečná ani riziková, asi ide o menej necivilizovanú tmu. To malo a má za následok, že v týchto oblastiach sa dajú zohnať nádherné ubytovania za nízke ceny, čo odštartovalo záujem investorov a naopak postupný rast cien nemovitostí a ústup obyvateľov generujúcich tmu. 
Pr.:
http://www.bezrealitky.cz/nemovitosti-b ... #?popup=no
Pr.:
To je pravda, ale napriek tomu mi viacero ľudí hovorilo, že hoci sa tam nedejú nejaké prepadnutia na ulici, často sa tam vykrádajú byty, takže to nie je bohvieaká výhra...
Tiez som byval par rokov na Maneskach a mozem potvrdit, ze je to tam OK. Izba sice nie je nijak velka, takze pokial by si tam siel z nejakeho vacsieho privatu, asi by ti to vadilo, ale ak nie si zhyckany, staci ti aj to
Ako bolo povedane, sprchy a WC zrekonstruovane, aj ked spolocne pre celu chodbu (co nebol problem, iba obcas sa stalo, ze nebola ziadna sprcha volna), plastove okna, postele sice stare, ale matrace OK, pohodlne. Kazdopadne tiez odporucam nejaky byt, ked uz nie hned, aspon casom. Za rovnake peniaze sa da byvat aj na nejakom zdielanom byte, ak chcete byt iba dvaja, za tych 4000/os. sa da najst.
Okrem spominanych stranok mozes sledovat aj tuto FB skupinu. Objavuju sa tam ako ponuky na spolubyvanie, tak ponuky samostatnych bytov.
Okrem spominanych stranok mozes sledovat aj tuto FB skupinu. Objavuju sa tam ako ponuky na spolubyvanie, tak ponuky samostatnych bytov.
ono zalezi, ci Manesky VUT alebo Manesky MUNI
Manesky VUT, konkretne D01, som absolvoval pred X rokmi na samotke, bola sice mala, ale vsetok bordel bol moj
velmi mi ale vadilo, ze tam nie je pobliz menza, takze pokazde prechadzka na Purkynak a potom naspat...
ak dobry VUT intrak, tak musim odporucit Purkynak, najlepsie B02, ktory je po rekonstrukcii
Manesky VUT, konkretne D01, som absolvoval pred X rokmi na samotke, bola sice mala, ale vsetok bordel bol moj
velmi mi ale vadilo, ze tam nie je pobliz menza, takze pokazde prechadzka na Purkynak a potom naspat...
ak dobry VUT intrak, tak musim odporucit Purkynak, najlepsie B02, ktory je po rekonstrukcii
hej ten Cejl neni az taky zly, byvam tu 2 roky a je to tu niekedy sranda
(inak okradnut ta mozu v hocijakej casti mesta), ale vizuálne neni moc pekný (trocha bordel) plus to mam ďaleko od školy a práce takže sa z tadial uz asi odstahujem
Menza poblizku nie je, to je pravda, ale mne to nejak nevadilo. Cez tyzden som byval v skole a uvarit si cez vikend uz bolo najmenej. Vtedy byval intrak poloprazdny, takze sa nestavalo, ze by nebolo miestobeardie napísal:ono zalezi, ci Manesky VUT alebo Manesky MUNI
Jop a aby bolo jasno, hovorim o MU, nakolko ten je spominany aj v prvom poste.
no teraz ste ma zaujali tými ponukami v horších častiach brna. Mne by to bolo viac menej jedno, nemyslím že by ma šli prepadávať s mojimi 90timi kilami a boxovacím vrecom v izbe
len čo nato priateľka, tak či tak tie byty vyzerajú za tú cenu super.
ja byt tebou, tak sa cejlu vyhnem. osobnu skusenost nemam, len referencie znamych. ani nejde tak o kriminalitu ako o to otravovanie. ono keby ti priatelku cestou domov pravidelne sprevadzala parta malych dementov, ktori chcu "pozicat 20 korun" alebo "dat zaje*at"(true story), tak jej to moze poriadne strpcit pobyt v brne. toto sa samozrejme stat nemusi, je to o nahode.