BS player
BS player
cafte ludia - odvcera mi blbne BS... viem ze vysla new verzia 2.27 tak mi hadze vzdy po zapnuti ze si mam stiahnut updated version... doteraz som fungoval na 2.24 a aj ked vysla 2.26 mi take nic nehadzalo - neda sa to dako obist? ci len treba pockat na cracknutu 2.27?
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
vies co skus najprv.. uplne bloknut net cez kerio (ak sa to da) alebo odpojit net.. a spustit bs player... pretoze ja kerio nemam a neviem kde sa to nastavuje.. ale mozno tuMaki napísal:dobre asi som debil - ako sa to nastavi?
najdes si BSko a das edit a bloknes ho
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
odporucam ti KMPLAYERMaki napísal:net som vypol uplne - nejde to, asi si pamata... a kerio - BSko tam neviem najst... nevadi, kaslat - prezijem s mv2 playerom chvilu... ale aj tak dik
staci len rozbalit a spustit.. je tam aj cestina..
vizualne je velmi pekny a ma naozaj velmi vela moznosti...
dokaze vylepsit obraz.. vselijake veci s titulkami.. ma v sebe uz aj kodeky.. mozes si do neho nasunut aj nejake svoje... mrte je tam toho..
urcite ho skus.. vsak nic za to nedas... ja som skusil po gotharovej rade a po uzivani WMP 4 roky som okamzite nanho presiel... ostatne prehravace mi nevyhovovali preto lebo sa bud dlhsie spustali (Mv2Player).. alebo sa menila stale velkost okna (BS PLAYER)