Ak si to neda urobit v autorizaku a objavi sa mu niekde po case hrdza tak uz nebude moct uplatnit zaruku na prehrdzavenie karoserie...RATZINGER666 napísal:v autorizaku to opravia lepsie?
Buchnute auto - havarijna
Re: Buchnute auto - havarijna
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
pardon, beriem spat, nevsimol som si, ze je v zaruke 
Sem by sa to mohlo celkom hodiť.
Máme už druhú havaríjnu poistku, menili sme z dôvodu, že bola lacnejšia. Problém je taký, že snáď každý roh auto je škrtnutý a ešte na dverách je menšia priehlbina. Ale väčšinu týchto škôd sme spôsobili ešte keď sme platili prvú havaríjnu v inej poisťovni a nedali sme to opraviť, samozrejme, že si nová poisťovňa nafotila auto aj s tými škrabancami, tak predpokladám, že poisťovňa preplatí, len škody, ktoré nie sú na fotkách.
Tento rok tuším v auguste nám končí poistka a už v nej nechceme pokračovať, takže mám otázku preplatí tie škody poisťovňa alebo to mám viac škrtnúť všetky boky nejakým šmirglom alebo niečim, nech to vyzerá ako nové škodové udalosti?
Vďaka
Máme už druhú havaríjnu poistku, menili sme z dôvodu, že bola lacnejšia. Problém je taký, že snáď každý roh auto je škrtnutý a ešte na dverách je menšia priehlbina. Ale väčšinu týchto škôd sme spôsobili ešte keď sme platili prvú havaríjnu v inej poisťovni a nedali sme to opraviť, samozrejme, že si nová poisťovňa nafotila auto aj s tými škrabancami, tak predpokladám, že poisťovňa preplatí, len škody, ktoré nie sú na fotkách.
Tento rok tuším v auguste nám končí poistka a už v nej nechceme pokračovať, takže mám otázku preplatí tie škody poisťovňa alebo to mám viac škrtnúť všetky boky nejakým šmirglom alebo niečim, nech to vyzerá ako nové škodové udalosti?
Vďaka
Pokial maju nafotene tieto odreniny pri zalozeni poistky, tak vam to neprejde. Ak to chces mat opravene, zober kladivo a trosku to pobuchaj, nic ine ti nezostava 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Mali ste to dat spravit este z prvej poistky, teraz s tym uz vela nevymyslis. Mali ste to dat opravit vtedy, ked ste uz mali vypoved v poistovni podanu a uvazovali ste o novej poistke, do novej poistovne by ste tym padom isli s peknym autom. Teraz ma poistovna ma nafotene auto pri uzatvoreni novej poistky, teda je obite vsade. Mozu to spravit dvomi sposobmi, ze ti spravia nejaku spoluucast/amortizaciu, ak prides s prehnutymi dverami, hoci boli uz poskriabane alebo ti to rovno cele zamietnu. Skor si myslim, ze to cele zamietnu s dovodom: Poskodene pri vstupe do poistenia.