budik na pda- program

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
ades
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

budik na pda- program

Príspevok od používateľa ades »

zdravim.
chcel by som sa spytat, ci niekto nepozna nejaky program na pda (win 6.1, samsung omnia) alebo sposob, ako by som mohol byt budeny budikom ak ho vecer nastavim, VYPNEM pda a rano v dany cas sa sam zapne a zazvoni (bezne to maju napriklad sony ericssony). nefunguje tak ani g-alarm ani vstavany budik.
za kazdu radu budem velmi vdacny a K+
dik
romulus2
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa romulus2 »

Skús aplikáciu SPB Time, tam by mal byť aj budík ak sa dobre pamätám.

//edit: Mne teda WM budík fungoval vždy, a aj keď tie tóny, ktoré sú tam na výber sú otrasné ja som to vyriešil prepísaním systémového súboru v priečinku Windows - nahradil som jeden tón, ktorý nepoužíva žiadny program a potom mi už normálne hrala pesnička, ktorú som chcel.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No neviem, ci nieco bude fungovat aj po vypnuti, pretoze vtedy system ukonci vsetky aplikacie. Bezne mobily su na to prisposobene, ale WM je uz ina zalezitost. Ja to robim tak, ze pouzivam normalny budik, ktory funguje ked je telefon zapnuty, ale na noc si zapnem tichy rezim bez vibracii, cize hovor alebo sms ma nemozu zobudit, ale budik funguje :) Pripadne ak chces setrit baterku, tak na noc vypni gsm modul.

//dik :oops:
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

GothaR napísal:No neviem, ci nieco bude fungovat aj po vypnuti, pretoze vtedy system ukonci vsetky aplikacie. Bezne mobily su na to prisposobene, ale WM je uz ina zalezitost. Ja to robim tak, ze pouzivam normalny budik, ktory funguje ked je telefon zapnuty, ale na noc si zapnem tichy rezim bez vibracii, cize hovor alebo sms ma nemozu zobudit, ale budik funguje :) Pripadne ak chces setrit baterku, tak na noc vypni gsm modul.
asi to budem musiet robit tak s tym vypinanim gsm. dik, K+ dam neskor, najprv musim ohodnotit niekoho ineho (imho blbost ale co uz)
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

WM by som nepouzival ako budik, uz par krat ma sklamal a zaspal som, je nato plno softov ale ziaden nefunguje na 100%..
Napísať odpoveď