Takú búrku, pri ktorej padali krúpy veľké ako pingpongové loptičky ( aj väčšie) som dlho nevidel. Lenže tie krúpy nepadali, oni sa asi 40sec. doslova sypali. U nás to začalo tak 40minút po polnoci a trvalo do 2.rána. Fakt neuveriteľná búrka....
Mal som ísť na hardfest, mal som už aj lístok, no nakoniec som šiel na letisko pre moju lásku lebo mala v noci prílet z londyna.
Idem zavolať kamošom čo boli na feste, či su OK. Od pondelka ideme na chatu..
wewka napísal:aj na myjave bola,ja som sa aj kustik bala,som nemohla spat
No na Myjave bola riadna búrka + ešte na záver krúpy.
Niekde blízko nášho domu šľahol blesk pretože mi to zosralo celú sieťovku. Len vonku niečo buchlo, preblikol mi monitor a net nešiel. Až teraz som zistil kde bola chyba (ostatným na sieti net išiel, len mne nie), tak som vymenil sieťovku zo starého PC a už to ide.
ja som pocas tej burky bol na stanovacke na dolnodubovskej priehrade a bolo to dost huste obloha doslova blikala a my sme mali stan len pre 2l udi a boli sme traja a ked padali krupy bolo to citit hodne aj cez stan nakoniec sme sa pobalili o 1 rano asi tak ze sme aj udice a vsetko nahadzali do stanu a celys tan preniesli k hradzi lebo autom by sa tam urcite nedostali v takom pocasi stan sme do auta hodili a ficali vsetci nalakany domo chvalabohu sa nam nic nestalo a ak tu niekto pozna tych z hardfestu tak mi je ich velmi luto >>> UPRIMNU SUSTRAST <<<
To aby sa človek aj bál vychádzať vonka.. o chvíľu to tu bude vyzerať, ako v USA, kde sa sem tam spraví "slabé" tornádo.. a tak.. je to strašné.. Ľudí a hlavne príbuzných mi je ľúto...
to nejaky storocny dub? To asi nemali vela stastia ked ich zabil konar, je mi ich luto, my sme akurat vtedy boli na snine, a tiez tam bola fajna burka, ibaze tam nastastie ziaden strom nepadol..