Tak kedze teraz prebieha na steam-e akcia na tuto gamesku tak by sme mohli dat nejake preteky. Prihlaste sa kolki to mate zakupene a mozme nieco zahrat, ak vam to vyhovuje.
Tak musis ovladat trochu fyziky
V prvom rade potrebujes auto so zadnym nahonom, no a potom uz len klasicky rozhodis auto - ked ides do pravej zakruty, tak najprv trochu zatocis dolava a potom vpravo (vtedy das aj plny plyn) a si v drifte, ktory udrzis vytocenim kolies dolava. Ak mas malo miesta, tak to do smyku mozes poslat aj cez rucnu, pripadne jemnym pribrzdenim a naslednym plnym plynom.
GothaR napísal:Tak musis ovladat trochu fyziky
V prvom rade potrebujes auto so zadnym nahonom, no a potom uz len klasicky rozhodis auto - ked ides do pravej zakruty, tak najprv trochu zatocis dolava a potom vpravo (vtedy das aj plny plyn) a si v drifte, ktory udrzis vytocenim kolies dolava. Ak mas malo miesta, tak to do smyku mozes poslat aj cez rucnu, pripadne jemnym pribrzdenim a naslednym plnym plynom.
To viem hentaké driftovanie Ja som myslel driftovanie na mieste, keď mám tú kaskadérsku jazdu či ako sa to volá. Na začiatku vo videu auto driftuje, tak som chcel vedieť či sa to dá aj normal v hre alebo je to len vo videu.
Ale to nie je driftovanie Na to potrebujes vykonne auto a zas len plny plyn a vytocene kolesa, s tymi slabsimi to ide tazsie, ked budes mat lepsie auta tak to bude v pohode.
ja si to planujem kupit, takze zacnem znova hrat este neviem ci na pc alebo xbox, ale vidim to skor na xbox, lebo som na to videl fakt zaujimave dlccka. je este nejaka komunita okolo burnoutu aktivna, respektive zahram si to este s niekym online?
ja som si tu hru kupoval hlavne kvoli MP a este som ho poriadne ani nezapol a ak sa najde niekto na robenie tych uloh pre dvoch nech napise SS alebo na skype ninxxx1
Zajtra vychadza Burnout Paradise Remastered. Pre majitelov Burnout Paradise ponuka Origin zlavu 75 % a Remastered tak mozete ziskat za 5 € co je primerana cena. Za plnu sumu by som to urcite nekupoval. https://www.ea.com/games/burnout/burnou ... remastered
Gameplay: