Bývalá a jej priateľ

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
blitzkrieg
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Bývalá a jej priateľ

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

No takže môj problém asi už pozná celé fórum, máme tu ďalší a fakt netuším ako sa mám zachovať a čo robiť, ide o to že bývalá si našla priateľa (30 ročný, ženatý s dieťaťom), no a otázka znie, bývalá mu narozprávala blbosti že som jej vynadal (že je kurv* a pod) pritom som sklopil uši a od nej odišiel a neriešil ju, veď to poznáte ako to pri rozchodoch chodí a jadro problému je to že ten jej priateľko si na mňa brúsi zuby, nejde o to že sa bojím čo urobí mne, psychicky ma ponížiť ani ublížiť nevie, maximálne fyzicky čo asi aj v blízkej dobe bude, prežijem a nebojím sa toho ale čo potom ? Mám to nechať tak alebo to nejako riešiť, poznám ho a neviem aké ma konexie, mám ho potom udať? Lebo nemám v pláne sa sním pobiť, bývalá mi za to nestojí a on tiež nie. Čo by ste urobili vy ? Ak máte otázky pýtajte sa pre objasnenie. Nejde o to že sa bojím ale čo mám urobiť aby som mal pokoj aj od nej a od neho tiež. Ďakujem a každá rada bude cenná.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Bývalá a jej priateľ

Príspevok od používateľa audiotrack »

ak ťa napadne, zavolať políciu a podať tresné oznámenie za napadnutie a ublíženie na zdraví. Viac asi nespravíš, ak o tebe šíri lož tak je chorá. Ak on chce riešiť niečo s jej bývalým (teda s tebou) tak je chorý. Hodia sa k sebe
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Ja ti poradim jedno uplne ich ignoruj a najdi si novu :smt049 . A maš sväty pokoj.
A ked chceš mat čisté svedomie tak tomu jej priatelovy povedz aka v skutočnosti je pokial si snou bol dlho a poznaš ju lepšie ako on. Inač je divné ,že jej daš kopačky , ona si najde noveho a vyprava mu ,že si jej ubližoval slovne ? :lol: To je fakt choré myslim ,že ma nejaky sebemenši dovod prečo to urobila. A ked to spravila schvalne , a ten hlupak nato skočil tak mu možeš schutou povedat ,že to site sa može stat aj jemu ked sa ti bude vyhražat fyzicky.
Ja to vidim na pomstu . MOžno si ranil jej city natolko, že jej s toho preplo a chce ti to nejako vratit a jediny sposob na aky došla je narozpravat novemu priatelovy bludy aby ti dal po papuli. :)

moj nazor :)
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

audiotrack presne čo si napísal mi dnes povedali 2 ľudia, ja to tak beriem že sú chorý
slavo Už mám aj novú priateľku. Bývalej som kopačky nedal ja, býval som s ňou pol roka, pod jednou strechou a ona ma za ten čas podvádzala s týmto chlapíkom, čiže ona nemá najmenší dôvod sa do mňa vŕtať no napriek tomu to robia obidvaja, vrana k vrane sadá. Rozumie si s ním a on s ňou, ja sa ich snažím neriešiť ..ale tak ešte chodím do školy, tento rok je posledný, maturitný, čiže aj dôležitý a nepotrebujem sa nervovať kvôli nim ..ona chodí na tú istú školu a ten jej nabiják ju tam vozí (je sním preto lebo má auto a zelené stále pri sebe) :) a to sa proste nedá ...obaja do mňa rýpu a nedajú mi pokoja, toto robila aj mne keď som s ňou chodil, vymýšlala si na iných a ja som to mal riešiť ...no lenže mal som aspoň trochu rozumu a neriešil som nič ..som jej na to povedal že to je medzi ňou a tým dotyčným, vtedy som zistil čo to je za mrchu
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

A čo to je nejaký búchač ? Ignorácia, ale pokiaľ ťa napadne, tak ti nezostane nič iného, len sa brániť.
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

viem že sedel za ublíženie na zdraví, je asi o 20 kíl ťažší odo mňa (tipujem mu tak 100 - 110 kg) no že by bol nejaký nabúchaný to neviem, jediného čoho sa bojím je tá obrana, aby som mu neublížil viac ako on mne, človek je schopný všetkého aby "prežil"
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

To máš ťažké, ale väčšina takýchto príbehov "vyhnije". Snaž sa im vyhýbať a bude. Akože čo? Chytí ta v potravinách a vytrieska v oddelení mlieka? Alebo na pešej zóne pri zmrzline? Nedaj mu príležitosť, myslíš, že ho to dokedy bude baviť? Ži svoj život a netráp sa.
Ak ťa predsa len napadne, tak je viac možností, zrejme pôjde o nejakú strkanicu a dostaneš jednu... Prežiješ.
Horšie je ak je to fakt absolútny megamagor a dobije ťa na nemocnicu, tak tam to riešiť cez políciu ako spomínal audiotrack.
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Díky zatiaľ a určite vás budem informovať ako to prebieha ...
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Maj v 3,14či, nerieš, ak Ti skúsi ublížiť, tak sa bráň.... Keď, tak kľudne naňho daj trestné oznámenie.... pokiaľ to je recidivista, tak to nebude na podmienku, ale pôjde pekne sedeť.... Takéto typy poznám, radi strúhajú zo seba gerojov (netreba zabúdať na to, že väčšinou pes, ktorý šteká, nekúše), ale pokiaľ bude podané trestné oznámenie, však on už veľmi rýchlo bude ako baránok a stiahne chvost....
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Vsak on je zenaty? tak sa mu povyhrazaj, ze nech ta necha na pokoji, lebo jeho manzelke das nenapadne vediet a podobne. Alebo som to len nepochopil a necital to tu len cele. A pokoj ti da..
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

blitzkrieg napísal:viem že sedel za ublíženie na zdraví, je asi o 20 kíl ťažší odo mňa (tipujem mu tak 100 - 110 kg) no že by bol nejaký nabúchaný to neviem, jediného čoho sa bojím je tá obrana, aby som mu neublížil viac ako on mne, človek je schopný všetkého aby "prežil"
To, že sedel za ublíženie na zdraví ešte nič nemusí znamenať. A to, že by si mu ublížil - o to sa určite neboj. Skôr sa staraj o to, aby nebolo ublížené tebe - to je prvoradé.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

V podobnej situácii som bol viackrát, raz právom, inokedy nie a súhlas s Pinheadom: pes, ktorý šteká nehryzie.
Raz v živote som dostal, keď urazený hrdina poslal 3 kamaráto, z ktorých mi jeden dal päsťou. Ďalej to bolo vždy len plané vyhrážanie. Zas ale som nikdy neprovokoval štýlom, široko-ďaleko sám a opustený o 2 druhej v noci fajčím pred diskotékou, kam sa agresor chodí vyžiť.... Také situácie si o to koledujú.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

blitzkrieg napísal:viem že sedel za ublíženie na zdraví, je asi o 20 kíl ťažší odo mňa (tipujem mu tak 100 - 110 kg) no že by bol nejaký nabúchaný to neviem, jediného čoho sa bojím je tá obrana, aby som mu neublížil viac ako on mne, človek je schopný všetkého aby "prežil"
obrana moze byt intenzivnejsia ako utok...

//autoeditácia príspevku (07 Sep 2011, 15:15)
Ak už dôjde k prepadnutiu, treba sa vždy adekvátne brániť. Mnoho prepadnutí sa páchateľovi podarí práve preto, lebo obeť na obranu rezignuje. Každý by si mal stále uvedomovať, že v zákone existuje i tzv. nutná obrana (§ 25 Trestného zákona č.300/2005 Z. z.), ktorá je šitá práve na takéto situácie a umožňuje prepadnutému použiť takú obranu, aby sa ubrániť mohol. To znamená, že napadnutý, ak odvracia útok - buď priamo hroziaci alebo trvajúci - môže na obranu použiť i razantnejšie prostriedky, ako tie, ktoré použil zločinec. A ak je útok skutočne nebezpečný (napr. spáchaný strelnou zbraňou, dýkou, nožom, a pod.) prepadnutý má právo útočníka aj zabiť. Samozrejme, že každý takýto prípad sa vždy veľmi starostlivo vyšetruje, aby tento inštitút nutnej obrany nebol zneužitý.
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

pravdu povediac som z toho mimo lebo mi po rozume behá, čo ak... poznám ho osobne
ešte som rozmýšľal že ak sa niečo bude diať tak to nechám tak nech si udrie, mňa tým neponíži lebo taká mrcha mi za to nestojí aby som sa s niekým pobil ..a ak sa tak stane tak idem rovno na políciu, ak nepomôže to, tak sa dám vypísať, matka je zdravotná sestra = viac konexií a budem na PNke a zahrám to na takú sviňu ako je on a ona

(nič rozumnejšie ma nenapadá)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

ArkanoviTigrovi napísal:
obrana moze byt intenzivnejsia ako utok...

//autoeditácia príspevku (07 Sep 2011, 15:15)
Ak už dôjde k prepadnutiu, treba sa vždy adekvátne brániť. Mnoho prepadnutí sa páchateľovi podarí práve preto, lebo obeť na obranu rezignuje. Každý by si mal stále uvedomovať, že v zákone existuje i tzv. nutná obrana (§ 25 Trestného zákona č.300/2005 Z. z.), ktorá je šitá práve na takéto situácie a umožňuje prepadnutému použiť takú obranu, aby sa ubrániť mohol. To znamená, že napadnutý, ak odvracia útok - buď priamo hroziaci alebo trvajúci - môže na obranu použiť i razantnejšie prostriedky, ako tie, ktoré použil zločinec. A ak je útok skutočne nebezpečný (napr. spáchaný strelnou zbraňou, dýkou, nožom, a pod.) prepadnutý má právo útočníka aj zabiť. Samozrejme, že každý takýto prípad sa vždy veľmi starostlivo vyšetruje, aby tento inštitút nutnej obrany nebol zneužitý.
V praxi nemôžeš útočníka ohroziť viac ako on ohrozuje teba. Zabitie v sebeobrane? Na Slovensku utópia. Aká nutná obrana to mohla byť keď on teba nezabil a ty jeho hej?

//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Zabiť ho môžeš až keď on zabije teba.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

omyl kamarade, bejvavalo, mozes ho zabit, ak si napr zena, ktoru niekto prepadne a nosi zbran, zastreli ho, dam ruku do ohna zato, ze aj keby ju obhajoval cerstvy absolvent vyviazne ztoho ako hrdina...zakon hovori jasne, mzoes sa branit tak aby si sa ubranil, uz som tu o tom pisal asi 10krat, ked ams 50kil aj s topankami a rannou stolicou a napadne ta buchac fyzickej stavby hrud-hlava a ty mu mu v obrane dajme tomu prestrelis koleno, bude to sice neprijemne dokazovanie, ale furt je zakon na tvojej strane...ale naopak ak ty mas 100 kil a napadne ta nejaky podgurazeny adolescent, ktory ma asi 50kil aj stopankami a rannou stolicou a ty ho á la big macho zastrelis, tak ti nepomoze ani panboh...vidis tam ten rozdiel?

na zaver, zabijanie je vzdy velmi osemetne, ale ak by nahodou v tomto pripade ho chalan kopol do vajec a dal mu koleno do hlavy a zenatemu frajerovi praskne cievka v mozgu a za pol dna umre v spitaly, tak dam ruku do ohna ze blitzkriegovi sa nic nestane...zakon hovori jasne a sudna prax detto ;)

a k teme, moje odporucanie je kaser+vyhrazat sa ze ho natres manzelke...zopar anonymov a si v suchu, ak pride robit zlobu, nechat si napisat taku lekarsku spravu, ze budes "lezat" mesiac a rovno na policiu trestne oznamenie, sudca pride, otvori spis vidi trestany za napadnutie, mesacna PNka, tazke ublizenie na zdravy, sedel, nepoucil sa, je* trest v hornej hranici trestnej sadzby
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

zvlast sa mi paci ako sa dievcatam vzdy vsetko prepecie a zbrojne pasy sa im vydavaju lebo su to vlastne chudinky a ktokolvek ich moze znasilnit, alebo prepadnut. Hlavne je nesmierne super ako sa taketo nieco povoli DVA metre vysokej superstihlej a supervysportovanej volejbalistke, ktora keby niekomu z vas strelila facku tak vas nou zabije. :roll: a vobec k tomu nepotrebuje pistol . . .
Druhy extremny pripad je ked dostane pistol dievca, ktore je tak skarede ze si myslim, ze jej ho policia vydala preto aby sa zastrelila sama, zvlast ma berie na zvracanie, ked je takato osoba schopna prehlasit ze sa boji znasilnenia, zvlast ked v zivote nemala chlapca, v zivote ju nikto nechcel, vsetci sa jej vyhybaju, obchadzaju ju a nepretiahne ju nikto ani keby bol zdrogovany a opity, ale je fanaticky nabozensky zalozena, alebo ma inu vrodenu mentalnu poruchu tak sa jej vyhovie . . .

:) kolegovi vyssie, na zaklade rozhovoru s troma vysokymi sarzami, viem ze to co vravis pravda nie je. Zene by sa prepieklo kadeco, muza mozu vytrtkavat takymi stupidnymi otazkami ze az, ze sa to nakoniec proti nemu obrati, pravo je jedna vec, policajti, sudcovia, spravy a vysledky vec druha. Neplati pri zenskom pohlavi.

k teme, --- nerob nic, on ti tiez nic nespravi.... to su len take reci, moznoze keby si ho stretol aj s tvojou byvalou tak by cchel struhat frajerika, ... ale kdekolvek na ulici ho mozes slovne odbit a ist dalej. . . Ked bby nieco spravil, tak sa ho realne spytat ci cche mat problem, a nasledne mu vylicit moznosti.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

begbeee
spomenul som si na toto:

//autoeditácia príspevku (07 Sep 2011, 18:35)
len tolko, ze urcite by im stacilo ovela menej a aj tak nespravil nic protipravne...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Realne nemas vela moznosti, ked sa im to budes snazit vyhovorit, tak ich este viac posilnis. Neviem aka realna je ta hrozba, ale ty mozes iba cakat a az potom sa branit, ci uz fyzicky alebo pravne, no v takychto pripadoch vacsinou pomaha ignoracia, ved ked ta niekto pozna, tak na ich reci nebude brat ohlad a ostatni ta nezaujimaju.
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

Mňa by zaujímalo, ako si sa vlastne dozvedel to že " on si na Teba brúsi zuby " či Ti to povedal priamo do tváre, že máš byť napozore, alebo Ti to po niekom poslal, alebo SMS, telefonát ?
Mne Ti celá táto situácia naznačuje len jedno.. Ty hlavne nič nerob, ak vieš kedy ona chodí do školy, tak ty choď buď skôr alebo neskôr, aby si zabránil nejakým prípadným stretom s týmito "osobami" nebudeme dráždiť hada bosou nohou..aj keď osobne si myslím že celé toto je z jediného dôvodu... Niektoré devy bohužiaľ sú také že neostáva nič iné len sa za hlavu chytať pri ich správaní, a táto tvoja ex priateľka je pravdepodobne jednou z nich...
Tým že ste sa rozišli, tak pri rozchode si asi o ňu nebojoval, alebo si sa jej nedoprosoval (čo všetci čo poznajú tvoj príbeh sa Ti ani nečudujeme, že prečo si to nerobil) proste čakala že ona bude tá ktorá za "nič nemôže" a Ty ju budeš prosiť aby ste spolu ostali,..teda je akože ponížená, a teraz Ťa chce akosi "zničiť" a chlapíka čo má teraz podľa mňa Ti ani nemá v pláne dať po držke, len robí veľké ramená aby bol ešte väčší chlapisko, ako sa teraz tvojej Ex zdá...
(No možno som napísala veľa kravín, ale celé sa mi to zdá takto).... Držím palce, podľa mňa ich to potom už prestane baviť... :)
Napísať odpoveď