Mas zakliknuty formular ked to skusas? Ak to i tak nepôjde, daj si breakpoint na vstup do metódy a spusti debugovanie. Ak do eventu nevôjdeš, pravdepodobne nestláčaš klávesy na formulári.
Dakujem chybal mi vo form "this.KeyDown += new KeyEventHandler(Form1_KeyDown);"
a este by som sa chcel spytat ako sa da spravit aby ten program zaznamenaval klavesy mimo programu napriklad ked mam otvorenu plochu tak aby zaznamenal aj tak
ach jaj. dalsi keylogger. na to aby si to urobil potrebujes systemove kniznice, a tie musis "naimportovat" (neviem ako to mam nazvat). Je na to PInvoke pre .net, kukni si na nete.
tak by so iba zaznamenaval stlacene klavesy... keby som robil keylogger (neviem naco by mi to bolo ked na nete ich je plno) tak by som nepotreboval davat prikazy typu:
najuzasnejsie na tejto offtopic diskusii je to, ze jediny sposob ako odchytit stlacenie klavesy mimo okna je nakodit si pseudokeyloger, takze zabudni na eventy stlacania klaves a siahni po pinvoke
co mate s tym keyloggerom? ja ziadny keylogger nerobim iba chcem spravit hotkeys.... keyloggerov je na stiahnutie plno tak naco by som to robil a po dalsie ked keylogger tak v C/C++ a ne v C#.. facepalm
Tu nejde o keylogger, ako skodlivy program, zachytavajuci tvoje stlacene klavesy a nasledne odosielanie tretej osobe. Ale o princip keyloggingu, ten bude uplne rovnaky.