Calibration retry count
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Calibration retry count
zdravim moj hardisk st1000lm024 hn-m101mbb mi ukazuje v hdtune chybu.kedze neschopaci zo samsungu sa vyhovorili, ze konkretny model sa nepredava na slovensku a cesku
tak mi nemozu poskytnut podporu.na to som im povedal, ze som disk kupoval na slovensku,nevedeli mi pomoct a ze sa mam obratit na seagete.konkretne mam chybu v (0B) Calibration retry count.vcera som skusal test a citanie disku bolo katastrofalne.dneska som sa teda rozhodol hardisk formatovat, ale aj tak mi stale ukazuje warning.co mam s tym robit?je to zavazna chyba?dakujem
Re: Calibration retry count
Zalohuj data, zabal disk do uteraku a vo vodorovnej polohe nim buchni cez uterak o zem. Spoja sa hlavicky, disk sa pokazi a das ho reklamovat.
-
typek61
Darca
cize ked bude disk vypnuty?alebo ho mam nechat zapnuty na zdroji?
To je notebookovy disk alebo normalny? Vypnut, odpojit, zabalit do uteraka a svacnut s nim o zem (aj 3x), aby nemal skrabacne. Potom ho skus zapnut a ked nepojde, tak bude len cukat, vtedy je dobre.
-
typek61
Darca
notebookovy je to hard drive
este musim pozriet blocek aby som sa neokabatil
//autoeditácia príspevku (29 Jún 2016, 19:27)
dnes som skusal a stale zije
//autoeditácia príspevku (29 Jún 2016, 19:27)
dnes som skusal a stale zije
Malo si buchol. Musia potiadne, ale tak, aby si ho nejak viditelne neposkodil. Alebo ukazuje uz aj ine chyby, napriklad pri error scane dake chybne sektory?
-
typek61
Darca
no tak ja som dost buchal, az sa cudujem ze ide.dneska som nakopiroval nan 500 GB a ziadne chyby nejavy. az na ten calibration retry count
Ten disk treba pokazit a reklamovat.
-
typek61
Darca
je mi to jasne, len dnes nemam na to chut.boli ma brucho od vcera.zajtra skusim zas 
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Trocha to tu obnovím. Externý HDD kde si zálohujem veci, som dnes len tak skontroloval v HDTune a mám podobný problém ako typek61. Disk je už bez záruky. Čo znamená daná chyba?
-
hojko
Site Admin
Problemy s kalibraciou moze sposobovat zvysena teplota. U teba je to teraz 23 stupnov. Ale mozno si viac kopiroval v minulosti, disk sa zahrial, kedze pri externych je problematicke vetranie a vtedy ti skocila chyba kalibracie. V principe to nemusi znamenat vobec nic, v inom pripade moze signalizovat, ze neskor moze disk odist. Zatial by som z toho strach nemal, je tam len warning, je tam hodnota 2, takze pohoda.