Call of Duty 7: Black Ops

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
JeffHardyy
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Call of Duty 7: Black Ops

Príspevok od používateľa JeffHardyy »

teda som nečakal že to fakt bude chcieť 2 GB RAM :D...budem musieť počkať do vianoc kým budú peniaze na upgrade PC :(
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

tak toto ma dostalo .. pamatate na javelin glitch? v MW2? ten hru pekne znechutil ale tento G. v Black Ops je este horsi ked sa zacne pouzivat a neopravi sa cim skor tak koncim..
rofl-lol
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Sphinx napísal:tak toto ma dostalo .. pamatate na javelin glitch? v MW2? ten hru pekne znechutil ale tento G. v Black Ops je este horsi ked sa zacne pouzivat a neopravi sa cim skor tak koncim..
rofl-lol
OMG tak toto je fakt moc, zajtra pisem mail do PGS ze chcem vratit peniaze. Uprimne, tato hra je snad este horsi port z konzol na PC nez bolo pri vydani GTAIV, nic nefunguje ako ma, 70% uzivatelov ma aj pri minimalnych detailoch konstantne lagy, servre su pretazene, uz pri instalacii ma vela uzivatelov problemy, pri update taktiez a este ani len ten dementny pre-order zo steamu nefungoval. Vsetko snad vyriesi patch na ktory vsetci cakame a doteraz som sa tym utesoval ale toto video tu hru uz proste uplne zabija, to nema cenu ani instalovat. Fakt, nekupujte to a kto to kupil, reklamujte... :oueee:
Talbot
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Talbot »

Nahodou MP je paradny (SP som hral asi 1 minutu,tak k tomu sa nevyjadrujem) az na tie lagy-ale to sa dufam onedlho odstrani a co sa tyka grafiky,tak MP mapy su krajsie ako MW1,2-odlesky,kaluze atd.Zvuky su tiez omnoho lepsie!FPS v pohode okolo 180(2 x ati 5870 crossfire)
triow
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa triow »

Chalani co je na tom videu take EPICKE???Ja tomu nejako nerozumiem jedinu chby co tam vidim je jablko vo vzduchu....A co s tym ako??Moze mi to niekto vysvelit???
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Len taka haluz nic viac. To nebolo myslene vazne.
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

presne tak v tom videu ide o to ze kazdy caka aka katastrofa sa ide diat a zrazu lietajuce jablko :D... ide len o srandu ale ten hlas a to nasadenie toho typka ..
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

LOL. Tak sarkazmus toho chlapika s jablkom je genialny. Teraz je to fakt jediny dovod, pre ktory si tu hru stiahnem a nainstalujem.

PS: Nemam moznost ti odpovedat inak, ktory si mi dal :minus: v karme do SS, resp. tu, kedze si sa nepodpisal. Ale odpoviem takto. Nekupim si tu hru. To je logicke. Skoda penazi. Z toho, co tu citam + nemam zaujem hrat MP, naco si ju mam kupovat? Kupujem si vela originalov, ale len takych, kt. za nieco stoja. Obavam sa, ze toto nie je ten pripad.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Osobne sa mi najviac páčil MW1, nemožem si pomôcť [SP].

Ľudia čo majú na háku grafiku a ide mi čisto len o hrateľnosť môj post smerom dole ignorujte!

Trochu OT. Spravil som jeden screenshot z Black Ops a zobral som jeden z Crysisu 1, len pre porovnanie kvality objektov a textúr. Takmer 4 roky starý Crysis slovom Crysis Jedna nakopáva prdel super novému Call of Duty Black Ops čo sa týka kvality zložitosti objektov, nasvetlenia a textúr. Nenávidím pre toto konzolky, *ebnutá zakotvená platforma, čo po grafickej stránke všetko do*ebe a čo nedo*ebe to sk*rvý. Pardón za výrazy, ale nedá sa to ináč nazvať. A hru mám nastavenú na ultra detailoch a 16x antialiasing...ach jo. Keď sa pozriem na tie šutríky, ako ich krásne vykreslili v Crysise a to nemali k dispozícii ani teseláciu z DX11 a ako to po*rali v Black Ops, kde ju mohli implementovať aspoň do PC mutácie, tak mi je z toho zle.

Grafická úroveň BO je niekde na úrovni hier z roku 2005 :? osobne sa mi viac páčil MW2, ktorý mám originálny, tu pri BO silne uvažujem či ísť do originálu, alebo nie :(
Prílohy
stones.jpg
textures.jpg
xpandelx
Novice
Novice

Príspevok od používateľa xpandelx »

No nemôžem si pomôcť...neviem načo som si kúpil novú grafiku...z MOH som bol zhnusený čo sa týka grafiky a teraz ešte aj toto s CoD???A vlastne s Crysis 2 to bude mať určite tie isté následky...Tak ja teraz ani neviem je vonku nejaká hra ktorá využíva telesáciu a DX 11 a zároveň má aj fayn gameplay???
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Porovnavat Q3 engine a CryEngine ...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

rochedo - Q3 engine by som nepodceňoval zober si také Gears of War, je to jeden skvost. Len ho treba vedieť dobre použiť. Ale ináč máš pravdu, je to ako hrušky s jablkami...
xpandelx napísal:No nemôžem si pomôcť...neviem načo som si kúpil novú grafiku...z MOH som bol zhnusený čo sa týka grafiky a teraz ešte aj toto s CoD???A vlastne s Crysis 2 to bude mať určite tie isté následky...Tak ja teraz ani neviem je vonku nejaká hra ktorá využíva telesáciu a DX 11 a zároveň má aj fayn gameplay???
vonku je Bohu žiaľ jeden jediný titul a to je Metro 2033, moja veľká láska...ale je kratunké :(
Talbot
Light Expert
Light Expert

Neskusal niekto ci uz ide MP normalne?Rano som narychlo vyskusal server browser a narozdiel od vcerajska mi servre naslo v priebehu 1 sekundy.
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

Sphinx napísal:tak toto ma dostalo .. pamatate na javelin glitch? v MW2? ten hru pekne znechutil ale tento G. v Black Ops je este horsi ked sa zacne pouzivat a neopravi sa cim skor tak koncim..
rofl-lol
toto som nasiel ale to je urcite horsi bug jak lietajuce jablko :D

//autoeditácia príspevku (10 Nov 2010, 12:25)
uplink napísal:rochedo - Q3 engine by som nepodceňoval zober si také Gears of War, je to jeden skvost. Len ho treba vedieť dobre použiť. Ale ináč máš pravdu, je to ako hrušky s jablkami... vonku je Bohu žiaľ jeden jediný titul a to je Metro 2033, moja veľká láska...ale je kratunké :(
pocuj uplink nejak som nepochopil preco je OPS horsia grafika ako u crysisu.napr crysis neviem ci bol na konzoli alebo nie.,oni ju musia prisposobovat konzolam?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Crysis jedna nebol na konzolkách, dvojka bude. Konzole vzhľadom na to že majú pre textúry k dispozícii len 256 MB ram, tak majú dosť obmedzenú veľkosť a rozlíšenie textúr pre scénu. Tým pádom majú aj dosť obmedzenú geometriu ako takú. Druhý bottleneck je DX9. Obidve konzolky podporujú len DX9 čiže len PS 3.x. Tzn. že my PC hráči máme síce už druhú generáciu DX11 nadupaných kariet ktoré podporujú teseláciu, dokonca 580ka viacvrstvovú, lenže čo z toho keď portované hry sú robené a dlhú dobu budú robené len na DX9 a DX10 či 11 hodia maximálne nejaké dva, či tri efekty do hry, "aby sa nepovedalo". Crysis vyšiel len na PC, ale zistili že si ho tona ľudí upirátila, tak spravili Warhead, ktorý bol zameraný na MP, aby donútili si ho ľudí kúpiť. Aj tak neuspeli, tak spravia dvojku s horšou grafikou [aj keď prezentujú lepšiu] na konzolky, bude na úrovni povedzme Black Ops a bude to odpad, ale predajú viac kusov a koniec koncov budú mať väčší zisk.
Danielson
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Danielson »

Neviem ako vám, ale mne sa niekedy stáva to, že mŕtvoly nepriateľov padajú a zrazu sa seknú (a visia vo vzduchu, ako keby sa zastavil pre ne čas). Prešiel som síce len polovicu kampane (sú tam aj niektoré pekné chvíľky, ale väčšinou je to bezduché strieľanie :-( ) a to seknutie padajúcich mŕtvol sa stalo už niekoľko krát :-)
Son-Goku
Darca
Darca

oni skopiruju grafiku pre konzoli a supnu to pc hracom..najprv robia teda hry pre konzoli ak spravme chapem..co nespravia pre pc lepsiu aspon by konzolisti videli aky to je rozdiel.
Talbot
Light Expert
Light Expert

rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Son-Goku napísal:oni skopiruju grafiku pre konzoli a supnu to pc hracom..najprv robia teda hry pre konzoli ak spravme chapem..co nespravia pre pc lepsiu aspon by konzolisti videli aky to je rozdiel.
To je podobne ako keby si zacal programovat nieco na mobil a potom by si to mal preportovat na kalkulacku :D
Nebolo by jednodusie spravit to na kalkulacku a tak preportovat na mobil aj napriek tomu ze na mobile ti to ukaze len cierno bielo ?
Son-Goku
Darca
Darca

tak potom nie portovat ale spravit zvlast grafu pre pc a pre blbich konzolistov..imho a to mam pc uz skoro 2 roky ze pojdem upgradnut lebo mam strach ze mi hry nepojdu..a aha musim sa prisposobovat konzolam.takze mam cas dalsi rok minimalne..
Napísať odpoveď