Call of Duty 7: Black Ops
Re: Call of Duty 7: Black Ops
Tak momentalne jedine kupit original 
steam odporucamscary888888 napísal:zdravim, chcel by som si zahrat cod cez net vie mi niekto poradit?steam?? patche?? mozno sa to tu aj rozoberalo ale ja som lenivy a 30stranok sa mi nechce prezerat xD
Cawte ja mám ps3 ale mam s hrou jeden problem...
Newiem ci to je aj na XBOXE ale ja ked som prvy tam ma to vyhodi a ze host migration....
pls co stym?
Newiem ci to je aj na XBOXE ale ja ked som prvy tam ma to vyhodi a ze host migration....
pls co stym?
to nieje tym ze si prvy, to sa obcas stava a aj na xboxeplacka2 napísal:Cawte ja mám ps3 ale mam s hrou jeden problem...
pls co stym?
Ako zvykne to spraviť aj keď niesom prvý ale viac keď som.... ozaj a nevieš ako vytvoriť server??? aby som bol host.... ak sa to ovšem dá 
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Nedá sa . Maximálne môžeš založiť Private match . [Ak stále hovorime o konzolach]
Aj som myslel ale tak radšej sa spýtam.... no ano o konzolách lebo na PC mám len Call of Duty Modern Warfare...
Má niekto z vás PS3?
Má niekto z vás PS3?
Nepostrehli ste ze od pondelka ako keby to viacej sekalo/lagovalo ? Neviem ci je to problem u mna ale od pondelka mi to strasne blbne. Neustale to laguje alebo seka, teraz neviem ze co to robi ale dost ma to sere.
-
Sphinx
Addict
sekanie lagy ee ale padanie hry ano
Chcem sa len opytat, ci aj u vas pretrvava problem z lagmi? Jednoducho vzdy ked uvidim nepriatela tak mi to sekne. Popr. neviete co by sa s tym dalo spravit? Dik za odpovede.
(mam original)
(mam original)
To iste u mna - a ked pouzivam brokovnicu tak je to nehratelne - vzdy to sekne po prvom vystreli a potom ma zabiju.
Nic sa s tym neda spravit. Treba pockat na novy patch alebo tiez upgrade-nut na 4-jadrovy procak.
Nic sa s tym neda spravit. Treba pockat na novy patch alebo tiez upgrade-nut na 4-jadrovy procak.
-
aviceN
Guru
tento tyzden bude novy patch.
No mal by byt, ale ked to vydaju, tak dalsi patch uvidime az niekedy v Januari. A bojim sa toho ze ten novy patch neopravi ani sekanie ani lagy.
-
aviceN
Guru
ako inak...este ze som to nekupil za plnu sumu...inak by ma asi je*lo 
Cawte... na PS3 mi to hru aktualizovalo na daky patch 1.4 ci tak niako a ide mi to horsie ako predtym...
furt ma to vyhadzuje,odpaja atd...
Co s tym????
Co s tym????
-
DeJF
Addict
Aj na Xboxe vyšiel ten patch .
Keď som prezral ich forum tak sa všetci len stažovali na lagy ,no ja som vobec žiadne lagy a ani žiadnu zmenu nezaznamenal...
Keď som prezral ich forum tak sa všetci len stažovali na lagy ,no ja som vobec žiadne lagy a ani žiadnu zmenu nezaznamenal...
To je skvela praca Treyarch-u. S tym nic nenarobis. Musis pockat na novy patch. S 1.4-kou hru este viac doje****ali. Aspon vidno ze neovladaju programovat ani na konzoly.placka2 napísal:Cawte... na PS3 mi to hru aktualizovalo na daky patch 1.4 ci tak niako a ide mi to horsie ako predtym...furt ma to vyhadzuje,odpaja atd...
Co s tym????
-
xH4wK
Ludom ktory sa neustale stazuju na treyarch len odkazem - skuste programovat sami, optimalizovat hru na viac platforiem a rozne PC zostavy.
GL
GL
LoL, ja za to nedostanem peniaze ako oni. Tu je problem v tom ze hra nebola normalne otestovana pred vydanim (PC verzia).
-
DeJF
Addict
h@wk - Keď to poriadne nevedia načo sa do toho púštali ? : o) . Alebo mali ešte s vydanim počkať a vychytať muchy : o)