Call of Duty: Ghosts
-
Thief211
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Call of Duty: Ghosts
satan77: ako pise Yos je na to RAMFIX ktory tu poziadavku aby si mal 6GB ramku rusi a ide aj pri menej GB
chlapi prosim help, zapnem hru a do 10m mi zmrzne a vo wine mi vyskoci hlaska - ovladac zobrazenia prestal pracovat a bol obnoveny :-/ skusil som nainstalovat nejaky novy amd catalyst, ale nepomohlo
pc verzia prejdena
graficky niektore pasaze nic moc ine zas parada ako napr. caracas alebo v tom potoku za pralesom ale aj ine
no v com ma hra prekvapila su namakane efekty
graficky niektore pasaze nic moc ine zas parada ako napr. caracas alebo v tom potoku za pralesom ale aj ine
no v com ma hra prekvapila su namakane efekty
Pozrel som TotalBiscuitovu mini recenziu MP a musim povedat, ze tento rok CoD uz nekupujem. Mozno je to na konzole iny pribeh, ale ja hravam primarne na PC, a toto je fakt odflaknuty port. Skoda
// lol?
// lol?
call of duty je dobre netrep. dobra vojenska hra
-
Sphinx
Addict
povedal ziak na ZS ... copy paste GJ ! uz je tolen komercia to dobre sa stratilo ide o zisk ..
noaco je to moj nazor a neber my ho. battlefield je nuda boty boli lepsi ale call of duty je najsuperduper hra
-
Wishmaster
Medium Professional
Ty si skor kup Prirucku pravopisu slovenskeho jazyka..
//
//
-
Sphinx
Addict
nazor ti neberiem, mne sa tak isto pacilo COD ale to sa po mw2 posralo uplne.. i ked stale som fanusik natrepanej akcie a skriptov kt. je COD kralom ale uz je to len o € nie o hre samotnej .. co je skoda
potrebujem pomoc, vzdy ked zapnem hru a spustim novu karieru sa nacita a ked sa hned na zaciatku postavim a urobim jeden krok tak mi vzdy vyhodi chybu Direct3DDevice::Present failed (DEVICE REMOVED): DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG (-2005270523).. Prosim neviem nahodou niekto co mam urobit aby mi sla hra?
Dakujem
Dakujem
-
Sphinx
Addict
ak origo tak nainstalovat novy dx ak warez tak smola
-
sydliskovy sen
Zablokovaný
Tato hra je dobra len tam mohly dat tu hudbu tamtararararrata viete ktoru ne? Co aj gogo mal v letsplay na crisis
Teba to este bavi ty retard? Nie je ti dostatocne v tej tvojej krpatej zakomplexovanej gebuli jasne, ze ta tu nikto nechce?
Ludia chcem sa spytat, mam core i5 8gb ram a gtx 560 ti v hre mam 70 a niekde az 110 fps a trha mi obrazom ked sa otacam alebo mi seka zvuk ? Je to normalne ? Roby to ja vam? Som s toho na nervy. Fps pri otacany kolisa, klesa nwm co to moze byt.
No je to dost otrasny port, tak je jasne ze tam budes mat nejaky screen tearing.. Ked vravis, ze mas viac ako 70 fps tak zapni VSync, ten ti to lockne na 60. Udajne je hra locknuta na max 90 FPS, co bohvieco nie je aj tak.
Kedze som kupoval novy notebook, tak som si nainstaloval tento COD. Hratelnost je tam vynikajuca, ale celkovo je to riadna nuda. Neviem kolko misii som presiel, ale skoncil som na tej misii s tankami, tam sa mi "pokazil" tank a mal som vyjst a utiest alebo cakat na pomoc, uz nvm. A furt ma tam odjebkalo, tak som to odinstaloval. No nic moc.. Dnes vyskusam Battlefield 4ku
Btw COD 1 a COD 2 , to boli moje top hry. Ale potom som to uz nehraval..
Btw COD 1 a COD 2 , to boli moje top hry. Ale potom som to uz nehraval..
-
Mek
Addict
Aj ja som tuto hru dohral minuly tyzden. Grafika super, aj optimalizovane to dobre bolo. Ale hra ma velmi nebavila, viac-menej to bolo ako taky slabsie interaktivny film. Prekazalo mi, ze ked som isiel, kam som nemal, zrazu ma "nieco" trafilo a isiel som od posledneho checkpointu. Ked som zaostal za timom a skumal okolie, napisalo mi to "You were left behind" a zase od checkpointu. A ked som isiel velmi rychlo vpred, tiez ma nieco trafilo, alebo som proste narazil na invisible block. No proste tuto hru treba hrat jedine a len tak, ako to bolo navrhnute. Ukladanie hry, ako v skoro kazdej novsej hre, len vtedy, ked si to sama hra zmysli (teda nie, ked si zmyslim ja). Kde su tie stare casy doom-u a duke nukem 3d 
Ale nehovorim, ze si uz ziadne CoD nezahram, prave naopak, aspon zo zvedavosti, co je nove a ci sa to zlepsi. Vela sanci tomu nedavam.
Ale nehovorim, ze si uz ziadne CoD nezahram, prave naopak, aspon zo zvedavosti, co je nove a ci sa to zlepsi. Vela sanci tomu nedavam.
potrebujem pomoc, vzdy ked zapnem hru a spustim novu karieru sa nacita a ked sa hned na zaciatku postavim a urobim jeden krok tak mi vzdy vyhodi chybu Direct3DDevice::Present failed (DEVICE REMOVED): DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG (-2005270523).. Prosim neviem nahodou niekto co mam urobit aby mi sla hra?
Dakujem
Dakujem
Dakujem
Dakujem
Mas original ?