mi-chau napísal:Inak v oficialnom traileri sa zas mihol Imran Zachajev, to dufam iba v retrospektivach, lebo ak zas prezil, a v pokracovani sa k nemu zas dostanem, tak ho budem hodinu separovat vydlickou a tri dni budem strazit jeho pozostatky aby ho nik nezosil.
nie nie ten je mrtvy ale dej sa bude odohravat okolo jeho nastupcu ..
Activision si znovu rozmyslel názov Modern Warfare 2, pridal jej späť značku Call of Duty a hra sa vrátila späť do pôvodnej série.
Je trochu otázne, prečo vôbec Activision rozmýšlal o vypustení hry mimo hlavnej série, keďže je to právne značka Call of Duty, ktorá ľudí priláka a vďaka ktorej hru spoznajú. Keď sa bežný človek pozrie na obal, kde je len Modern Warfare 2 pomyslí si, že je to len lacná béčková napodobenina ktorá sa chce priživiť. Ak by tam Call of Duty nebolo, predaje by boli aj o pár miliónov kusov slabšie.
Activision naokniec dal na odhady analytikov a názov je opäť kompletný. Takže vitaj späť Call of Duty: Modern Warfare 2.
LOL zeby sprosta amerika ?? nepoznam pc hraca ktory nepozna seriu CoD alebo MW nazov nepocul .. nuz aj pre takych svieti slnko
Uzas, aj napriek zrade s prestige ediciou na PC je stale ta to hra na mojom zozname na kupu. Dufam, ze bude na Steame hned, nechce sa mi cakat v dave v Brlohu
jo a za zabitia v rade dostavas potom moznost spravit neplechu nepriatelom. V cod4 to bolo za 3 zabitia privolat prieskumne lietadlo (UAV), 5 povolat letecky utok a za 7 povolat helikopteru, ktora taku minutku mozno dve kosila nepriatelov po mape