Call of Duty: Modern Warfare 2
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2
Svojich clenov party kicknut mozes, v party lobby na nich prejdes pravym klikom a das KICK.
Pokial ste uz v Game Lobby tak tam uz vela nenarobis.
Pokial ste uz v Game Lobby tak tam uz vela nenarobis.
Prosím vás
nevie niekto či ide MP cez ten Iwnet?lebo akože čo je na stranke Iwnet šetko na sťiahnutie(MP Rip (6.18 GB), DLCs Repository, Move_Stimulus, Patch 3 )som sťiahol podla postupu a spravil...ale nejde to ma vipne na plochu....:/a skúšal som aj celu verziu(11,Gb) skidrow zo singlačom a tam mi zapne MP ale dam play a nič sa nedeje furt mi vyhladava nejaký server..neviete poradiť? 
to snáď nemyslíš vážne písať

sťiahnuť
Tak poradil by niekto?1puky2 napísal:Prosím vásnevie niekto či ide MP cez ten Iwnet?lebo akože čo je na stranke Iwnet šetko na sťiahnutie(MP Rip (6.18 GB), DLCs Repository, Move_Stimulus, Patch 3 )som sťiahol podla postupu a spravil...ale nejde to ma vipne na plochu a vipíše mi chybu"Couldn t load image gamefonts_pc"....:/a skúšal som aj celu verziu(11,Gb) skidrow zo singlačom a tam mi zapne MP ale dam play a nič sa nedeje furt mi vyhladava nejaký server..neviete poradiť?
![]()
ja hram cez iwnet a ide to, sice teraz to neslo asi 2-3 dni, lebo to napadli hackeri ale dnes to dali do poriadku
call of duty6 - directx encountered an unrecoverable error.
Pri načítaní večších máp mi to crashne kôli vyťaženiu ram pamäte (97-99), pritom všetky procesy mám vypnuté.
Zostava:
CPU: AMD Athlon II X3, 3GHz, rev. C3, 1,5MB L2 cache
GPU: (asus)nVidia GeForce ENGTS250 1GB DDR3
RAM: Kingston 2GB 800MHz
MB: MSI K9N6PGM2-V
HDD: WD 1TB 5400-7200rpm Green + WD 320GB 7200rpm
Sused má približne rovnakú zostavu a nepadá mu to..
skúšal som preinštalovať W7 ale nepomohlo to.
Zostava:
Sused má približne rovnakú zostavu a nepadá mu to..
prosim vas neviem si rady z nainstalovanim COD 6,mam dva rari cd1 a cd2,otvorim cd1 cez deamona a vyhodi mi autorum a kliknem na instal a potom mi vyhodi instalaciu steamu tak ho nainstalujem a potom mi vyhodi ze sa mam zaregistrovat,zaregistrujem sa a vyhodi mi steam tabulku ze mam zadat key,moze mi prosim vas niekto poradit aky je ten key???alebo ako to obist aby som mohol nainstalovat COD 6?
Re: call of duty6 - directx encountered an unrecoverable error.
Kamarat ma este slabsiu zostavu, a ide mu to. Konkretne C2D E6600, 8800GTS 320mb, 2gb 667MHz.Raz0r123 napísal:Pri načítaní večších máp mi to crashne kôli vyťaženiu ram pamäte (97-99), pritom všetky procesy mám vypnuté.
Zostava:
Sused má približne rovnakú zostavu a nepadá mu to..skúšal som preinštalovať W7 ale nepomohlo to.
Druhy kamos ma este slabsiu zostavu, tiez s 2gb ramkou a taktiez mu to ide.
Nebudem mať problém z hraním na notase Acer Extensa 5635ZG ?
Procesor: Intel Dual Core T4300 2,10 GHz, 2 jadra, FSB 800 MHz
RAM: 3GB
VGA: NVIDIA GeForce G105M Pamäť:512 MB (grafa nieje integrovana)
Neskúšal niekto hrať s takýmito parametrami (alebo podobnými) ? Či sa mi vôbec oplatí inštalovať.
Neskúšal niekto hrať s takýmito parametrami (alebo podobnými) ? Či sa mi vôbec oplatí inštalovať.
http://cyri.systemrequirementslab.com/CYRI/intro.aspx
na tejto stranke ti zisti parametre tvojho pc k danej hre, skus vyskusat
na tejto stranke ti zisti parametre tvojho pc k danej hre, skus vyskusat
sorry ze spamujem ale fakt si z tym neviem rady
:
prosim vas neviem si rady z nainstalovanim COD 6,mam dva rari cd1 a cd2,otvorim cd1 cez deamona a vyhodi mi autorum a kliknem na instal a potom mi vyhodi instalaciu steamu tak ho nainstalujem a potom mi vyhodi ze sa mam zaregistrovat,zaregistrujem sa a vyhodi mi steam tabulku ze mam zadat key,moze mi prosim vas niekto poradit aky je ten key???alebo ako to obist aby som mohol nainstalovat COD 6?
Ja som to skusal spustit na mojom notebooku s parametrami:Maro. napísal:Nebudem mať problém z hraním na notase Acer Extensa 5635ZG ?
Athlon II X2 2.1GHz, 4GB 800MHz, Ati Mobility HD5145 (od vyroby pretaktovana HD4570) 512mb,
Dalo sa to hrat na low nastaveniach (vyssie som neskusal) s plnym rozlisenim (u mna 1366x768) dalo sa na to pozerat (cca 45fps), ale na notebooku sa mi hry nehraju moc dobre. Hlavne akcne, auta este ako tak.
//autoeditácia príspevku (05 Okt 2010, 21:51)
Call of Duty: Modern Warfare 2 - Resurgence DLC - 6.99€
http://store.steampowered.com/app/10196/
Call of Duty®: Modern Warfare 2 - Stimulus Map Pack DLC
http://store.steampowered.com/app/10195/ - 6.99€
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
konecne hra dostala Dedikovane servery samozrejme nie od jej autorov.. ty sa nabalili a uz maju ...
Nijako, stiahni si normalny release a tu sracku co mas mozes zmazat.Julco napísal:sorry ze spamujem ale fakt si z tym neviem rady:
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ved tam mas normalny instalator .. to sa neinstaluje cez klasicky insatal ale cez SID instalator ako vsetky steam hry.. staci si precitat navod prilozeny k rls .. ale to uz je beda ked ani to neveiete
Kto si ide zahrať cez AlterIWNet ? 
ja to hram cez alter 
mam otazocku, dostal som ban na steame, da sa stým niečo urobiť,kua, alebo som už dohral CoD MW2???

-
Corn Flake
Guru wannabe
No ak si ho dostal neprávom a im napíšeš ak ti ho zrušia. Ak právom tak si zahráš už len SP.
cheatoval si?