Call of Duty MW2 problemy s hrou
Call of Duty MW2 problemy s hrou
Tak som si stiahol tu hru..........nainstaloval a zacal hrat. po par minutach hrania som bol na konci misie v kazachstane (asi druha) a hru mi seklo a okamzite mi to restartlo computer. Ked som to hral este tak som to v pohode presiel lenze dalsia misia a bum dalsie zaseknutie a teraz stale mi to tam seka a neviem preco....nie je na PC verziu nejaky patch? moj PC : Procesor : AMD Athlon 64 X2 Dual 5600+ 2.89Ghz, 2 GB RAM + ATi Radeon nejaka 4800 myslim (viem akurat ze neni HD)..Tak najprv som si myslel ze to graficka nezvlada
ale ked som videl niektore bugy (jedneho casu bola podlaha na letisku uplne presvitna
) tak som zacal hladat ten patch no nic som nenasiel.... neviem ci na to je pocitac slaby alebo v hre je chyba....prosim helpnite niekto.....rozmyslal som aj na kupou ATi Radeon HD4870 X2 ale neviem ci sa to oplati....co si o tom myslite?
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: Call of Duty MW2 problemy s hrou
patch ze si nenasiel?
skus lepsie pohladat
proste som nenasiel
(iba na PS 3 som videl)......hm nehodis link? 
-
JeffHardyy
Light Professional
ach jaj
čo takto si hodiť stranku gamershell a tam si to hladať
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
nerobim to casto takze tak to aj vyzera 
//autoeditácia príspevku (15 Aug 2010, 11:04)
chodte ten link prosim niekto
//autoeditácia príspevku (15 Aug 2010, 11:04)
chodte ten link prosim niekto
Je to Steamworks hra cize patche tazko najdes. Steam hru vzdy automaticky aktualizuje na najnovsiu verziu.
Patche na cracknutu hru hladaj niekde na warez forach. Tu ti linky davat nikto nebude kedze tu warez neriesime.
Patche na cracknutu hru hladaj niekde na warez forach. Tu ti linky davat nikto nebude kedze tu warez neriesime.