prosim vas,pomohol by mi niekto a poslal by mi save aspon na 50 lvl v MP? ja som ho uz totiz mal nahraty,len sa mi pokazil harddisk a uz sa to nedalo vratit spat...a este by som potreboval pomoc s pripajanim sa na server...musim mat online profil,aby som si mohol zahrat a ja nemam origos...hm,kto mi pomoze?dik
neviete preco ni tato hra aj na najmensich detailoch porhava aj na najvacsich???
zostava:
Intel pentium dual core 3.0ghz
2gb ram 667mhz
msi rx2600xt 256mb ddr3
220Gb samsung hdd
Eurocase 350W
OS win vista home premium
2janci2 napísal:prosim vas,pomohol by mi niekto a poslal by mi save aspon na 50 lvl v MP? ja som ho uz totiz mal nahraty,len sa mi pokazil harddisk a uz sa to nedalo vratit spat...a este by som potreboval pomoc s pripajanim sa na server...musim mat online profil,aby som si mohol zahrat a ja nemam origos...hm,kto mi pomoze?dik
asi nechapes, ze je to viazane na CDKey (aj ked nemas origo, predsa len tam mas key ) cize jedine ak ma niekto rovnaky key ako ty, ti moze poslat mp_data
podla mna trosku zbytocna hra nieje to az take zle zabavi ale neoplati sa to kupit ani kvoli multi lebo call of duty modern warfare dostatocne postaci ale tak kto ma radsej druhu svetovu tak kupa sa asi oplati
Pekne, pekne.Sice pisem nejako neskoro, ale hru som presiel uz davnejsie.Grafika bola skvela, ale zas na druhej strane kratky sp, ked som dobre pocital tak len 16 misii.V hre bolo asi vsetko od jazdenia na tanku cez strielanie z lietadla a skvele misie v Indocine a vsetko sa to zavrsilo skvelym vyvrcholenim v Berline.Mne sa ta hra jednoducho pacila...
ako to rozbeham na win 7? na xp som to hral ale tu ked vymazem zlozky hracov a spravim svoju zlozku nejde to..presne ako je v postupe na xp som to robil a nic..mam tam svoju zlzoku vola s apeter v zlozke je txt subor vola sa active a vnutry je peter napisane..podla navodu a furt to nejde..uz som si aj cestinu do toho importoval a stale nemozem SP pustit..plis co mam stym este urobit?
Zdravim neviete preco mi to nechce ulozit key a tym padom nemozem hrat MP napisem ho a ked hru znova pustim uz je zmazany hru som uz preinstaloval asi 3x a predtym to slo aj s tym istym crackom Diky za kazdu pomoc hra nieje original
Bilingo napísal:Zdravim neviete preco mi to nechce ulozit key a tym padom nemozem hrat MP napisem ho a ked hru znova pustim uz je zmazany hru som uz preinstaloval asi 3x a predtym to slo aj s tym istym crackom Diky za kazdu pomoc hra nieje original