hral to niekto s takouto zostavou?
Call of Juarez: Bound in Blood
ano oplati ja dam na plne:) na tejto zostave:Mick_14 napísal:Oplatí sa mi to sťahovať na AMD Athlon 3500+ GeForce 7600 GT
hral to niekto s takouto zostavou?
pentium dual core 3.0ghz
2gb ram
2600xt 256mb ddr3...uzasna hra..
len neviem som zabil teraz v suboji nejakeho snipsa..a dalo mi ze head meeting with mendoza a newiem kde bo neukazuje hviezdu ..a ziadne ulohy nemam ani neviem najst Raya...hram za thomasa
-
maggio1221
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
scc
zaciatok bol o nicom ale potom to bolo uz lepsie a zacalo ma to bavit ale nezda sa mi ze bi to nadvezovalo na jednotku
Stlac Y a potom drz lave tlacidlo mysi a s mysou pohnes dole, myslim ze tam su styrialacijawa napísal:Zdravím, dostal som sa v tej hre k tej časti, že tam ideme dvaja a nejaké vtáky tam žerú vojakov. A neviem čo tam mám robiť. Mi píše niečo Press MLD alebo niečo také ako mám tých vtákov zastreliť.
Dakujem.
//btw, jahravam za thomasa
///neni zac
Re: Call of Juarez: Bound in Blood
ahojte som v 3 missi na tom voze kde mam zostreovat kone ,,, ale tie kone nie su vedla okienka ale za vozom cize ich nevidim ,,, po case zomrem ,,, neviem ako to mam prejst skusal som hadzat dynamity noze strielat cez voz a nic ,,, kukal som video tie kone maju behat popri a ja ich mam strielat ale mam tam daku vadu ,,, skusal som to prejst od znova ale nic ,,, pls poradte alebo mi hodte dakto save na 4. misiu dakujem