Camping

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
luki25801
Amateur
Amateur

Camping

Príspevok od používateľa luki25801 »

Ahojte :) Chcel by som sa vas spytat ci nepoznate nejake dobre aplikacie na kempingy ktore sa nachadzaju blizko lebo ideme s priatelkou stopovat a bude nam treba niekde prespat :)

Dakujem za info
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Camping

Príspevok od používateľa Soviet »

Stopovat kde? Po Slovensku?
Ja ked som 2 tyzdne bludil po slovensku a obcas skusil nejaky camp z gps, tak som prisiel k takym, ktore boli povacsine uz neexistujuce 1-2roky :) Nakoniec som sa nato vykaslal a od prveho dna campoval kde sa mi zachcelo a citil sa bezpecne. Jeden den som vsak nasiel camping, kde mi ale nakoniec za rovnaku cenu ponukli mini chatku a prespal som tam.

Takze s aktualizovanou mapou campov to asi nebude jednoduche.
Mozes poskusat rozne weby ale aktualnost ktovie aka je. napr:
http://www.ekempy.sk/
https://www.dokempu.cz/kempy/slovensko/
Prílohy
camp.jpg
luki25801
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa luki25801 »

Pekne :) No bohuzial my ideme smerom na Taliansko takze trosku viac riskantne a bojime sa stanovat hocikde + nam bude treba neraz zalozit ohen a nechceme mat nejake oplietacky so zakonom :D
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

No tak pochybujem, ze nato je nejaka vseobecna aplikacia. Jedine si predom popozerat nejake talianske/zahranicne stranky a pozaznacovat na mape, alebo priebezne pocas stopovania sa ludi pytat ci doverovat gps POI. Ale ohen som ja nikdy nezakladal, nakolko mam sikovny varic ktory rozlozim skorej ako ohen a jedlo uvarene raz dva :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

tie stranky su dobre neaktualne :) v mojej rodnej vieske totiz pred rokmi byval camp s dlhodobou tradiciou. ale kedze uz skoro 10 rokov nema jasneho majitela ani prevadzkara, tak je to len zarastena luka. napriek tomu je v zozname oboch webov.

luki, precitaj si dake blogy. napr. Cesi zvyknu dobre poradit. s partiou sme potrebovali v Slovinsku prespat v prirode, tak sme na jednej stranke nasli vysvetlene ako to urobit bez problemov.
Napísať odpoveď