náhodou mne sa to páči. Na irc som ho k tomu dokopal nech to spraví a celkom podarené je to. Vyzerá že to ráta celkom presne a nevidím problém prečo to sem nedať. 2 query navyše imho nie je nič hrozné
No mne sa to nezda...na Hojko.com mi to po 3ch dnoch ukazuje 3.5% celkoveho casu straveneho na strankach, ale ja viem, ze tu travim aspon tych 30 % casu. Nevies aky tam je algoritmus?
//lol
GothaR napísal:No mne sa to nezda...na Hojko.com mi to po 3ch dnoch ukazuje 3.5% celkoveho casu straveneho na strankach, ale ja viem, ze tu travim aspon tych 30 % casu. Nevies aky tam je algoritmus?
//lol
Pocita ak odlho sa nacitava konkretna stranka, ak dlho na nej aktivne browsujes, zn. mozno scrolling sa zapocitava. Imho...
a tiež tam píše že od otvorenia browsera. Keď som ja otvoril mozilu v piatok a od vtedy som komp nevypol (hybernujem ho) tak mi to tých niekoľko dní stále zarátava a tým pádom mám na hojku mizivé percento... imho kravina to je
ppt mal si tam drobnu chybu. V template ked pouzivas premennu tak to z nejakeho dovodu nezere podtrzitko, iba v ak je ta premenna pouzita ako Language, napr. L_CELLED. Stacilo opravit ONLINE_TIME na ONLINETIME a uz to fici. Mozno je to sposobene nejakou lokalnou upravou tu, kedze vravis, ze u teba to fungovalo vo forme v akej si to sem dal.
uz len malicky detailik aby bolo moje ego uplne spokojnucke - co tak to od dnesnej polnoci restartovat? nech to je taky milnik... predsalen sa to hodi niekedy uprostred dna... ale ak nie tak prezijem
t0m4s3 napísal:ppt mal si tam drobnu chybu. V template ked pouzivas premennu tak to z nejakeho dovodu nezere podtrzitko, iba v ak je ta premenna pouzita ako Language, napr. L_CELLED. Stacilo opravit ONLINE_TIME na ONLINETIME a uz to fici. Mozno je to sposobene nejakou lokalnou upravou tu, kedze vravis, ze u teba to fungovalo vo forme v akej si to sem dal.
hmm, tak na cisto nainstalovanom phpbb by tam mohlo byt tych podtrznikov dost (mam oskusane), takze asi nejaka uprava fora to u vas zakazuje.
Inac este by sa dalo pekne v Zozname uzivatelov vypisat v novom stlpci cas a aj podla tohoto casu userov zoradit.
Skolacik napísal:a ten cas sa bude ako normal scitavat dufam? a nedalo by sa to hodit aj pod avatar pri prispevkoch? ci to uz by bolo moc?
Staci ti jeden klik na nick a zobrazi sa ti stranka, kde ten cas uvidis
/audiotrack: ja som si az teraz vsimol, ze tam nejaky online status je Treba to tiez vyhodit a bude pokoj