Catalyst vs. Sapphire Radeon 3850

Informácie o software, ankety...
inflater
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Catalyst vs. Sapphire Radeon 3850

Príspevok od používateľa inflater »

Moje skusenosti s drivermi (WinXP Pro SP2) pre tuto kartu:

Catalyst 7.11 - Vsetko fakci OK, ibaze Crysis seka jak h***o. 1-2 FPS uz pri uvodnom logu (http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=796925). Ziadne ine problemy som nezistil.

Catalyst 7.12 - Bug vo "vyhladzovani okrajoch pisma" (http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=798514#798514), bug s Crysisom vyrieseny. Nehorazne sekanie Half-Life 2 v niektorych prvych misiach a nasledny pad HL2.exe.

Catalyst 8.1 - Par FPS hore dole v niektorych hrach. Bug v tom vyhladzovani pisem stale nevyrieseny. Crysis seka tak isto fajne ako na 7.11, je mozne vidiet anomalie u ostatnych hrach ako keby bola grafika zle nataktovana (rozpadnuty obraz, reset systemu, ... staci si vybrat.) HL2 som netestoval.

Kam toto vsetko speje ?... :(
inflater
Medium Star
Medium Star

Nainstaloval som 8.2... :) no vyzera slibne, ten bug s pismom sa opravil. Zajtra napisem viac.
robeno
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa robeno »

co tak vyskusat omegy a nestazovat si?
inflater
Medium Star
Medium Star

hmm... crysis ma tez s 8.2jkou problemy, bez taktovania uz uvodne logo seka ako pri 7.12, 7.11, 8.1, ... a s taktovanim seka tiez, ale dole u obrazovky je vidiet zeleny riadok a postupne cervene kocky v castiach obrazovky

asi skusim pogooglit pre tie omega drivery

//edit: no tie omega drivery: v skratke, totalny des. aspon 10 FPS dole z catalystu 8.2 (3DMark06) a to bez taktovania, plus uz pri standardnom taktovani a najnovsich omega driveroch grafika musi stale bezat na 57°C a viac... a o pretaktovani na 730/1029 (ktore jakz-takz v catalystu 8.2 ide) ani nevravim, uz v cod2 v prvom leveli sa sneh skladal z priesvitnych ruzovych obdlznikov :lol:

zakoncenie: necham radsej catalysty 8.2 a pockam si na novsie verzie bez experimentovania.
Napísať odpoveď