laptop acer nechal som ho prejst avastom spybotom aj ad awarom takze chyba bude skor v nastaveniach alebo neviem kde po zapnuti wireless vsetko bezi ako ma az na (v sietovych pripojeniach sa tvari akoze nepripojene ale net slape ked dam v sietovych pripojeniach vlastnosti mam tam moznost odpojit a tam mi pise ze som pripojeny(ale ta prva ikonka zo sietou aj dole na paneli sa stale tvari ako nepripojeny)
este nieco
ked mi po zhruba 10 min vyhodi ze nelze se pripojit k bezdratove sieti ked ju dam opravit mam tam zas:system windows nemohl dokoncit opravu........ ale net mi rozbehne aj ked zas sa vsetko tvari akoze nic nieje pripojene ale net ide a to sa opakuje kazdych od 5 do 15 min dufam ze som vas neunavil citanim dik za rady
cca 10 min a spadne: mi bezdrotova siet
-
uJo Track
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: cca 10 min a spadne: mi bezdrotova siet
Skus si to este poprezerat Ad-awarom a spol...ci to nieje nejaky virus..alebo cervik a ak nie tak to bude len v nastaveniach s skus sa v tom pohrabat..ttyson napísal:laptop acer nechal som ho prejst avastom spybotom aj ad awarom takze chyba bude skor v nastaveniach alebo neviem kde po zapnuti wireless vsetko bezi ako ma az na (v sietovych pripojeniach sa tvari akoze nepripojene ale net slape ked dam v sietovych pripojeniach vlastnosti mam tam moznost odpojit a tam mi pise ze som pripojeny(ale ta prva ikonka zo sietou aj dole na paneli sa stale tvari ako nepripojeny)
este nieco
ked mi po zhruba 10 min vyhodi ze nelze se pripojit k bezdratove sieti ked ju dam opravit mam tam zas:system windows nemohl dokoncit opravu........ ale net mi rozbehne aj ked zas sa vsetko tvari akoze nic nieje pripojene ale net ide a to sa opakuje kazdych od 5 do 15 min dufam ze som vas neunavil citanim dik za rady