Môj návrh:
1.Lionel Richie & Stevie Wonder & Micheal Jackson - We Are The World /je to príjemné uvedenie cd-cka a nehraje sa to casto
2.Kiss- Because I´m girl [english] /neznáma piesen, pohodová náladovka
3.Savage Garden - I Knew I Loved You /Savadžovia nikdy neurazia
4.Marco Borsato & Andrea Bocelli - Because we believe /pesnicka spievaná naraz v taliancine, anlictine a francúzštine, dokonalá piesen
5.Wedding Songs - Lionel Richie & Diana Ross - Endless Love / kto to pozná, vie že táto pesnicka tu jednoducho musí byt
6.Celine Dion - Because You Loved Me / extrémne zalúbená piesen
7.Lionel Ritchi - Stuck on you / pohoda ako sa patrí
8.Sarah Brightman - Harem - 11 - Arabian Nights /nieco orientálne
9.Joanie Madden - Celtic Voices - Women of Ireland - 15 - Woman Of Ireland / relaxacná hudba, treba pocut
10.Elán - Voda čo ma drží nad vodou /toto snáď nemusím predstavovať
Myslím že z toho by bolo pekné cd-cko
//Na požiadanie
K6
Air - Cherry Blossom Girl (2004 - Talkie Walkie) /kvalita, darmo, ale ked nemáte kvalitné repro, celé vám to bude rezonovat. Inak pohoda, vhodná do stredu cd-cka, na 5-6 miesto
Alanis Morissette - Mary Jane (1995 - Ironic) / melancholická piesen, ale stojí za uváženie
All Saints - Pure Shores (2000 - Saint & Sinners) /túto pesnicku mám rád, ale tu by som ju urcite nedal
Cranberries - Linger (1995-8..? Everybody Else Can Do that, so...) / áno, velmi dobrý výber, na toto som zabudol
Duran Duran - Ordinary World (1993 - The Wedding Album) /strašne dobrá klasika od Duranov, podla mna môže byt
Heather Nova - Motherland (2005 - Redbird) /podla názvu nepoznám
Lenny Krawitz - I Belong To You (1998 - 5) /pesnicka pôsobí rozhádzane, rušivo, inak Krawitza nemusím
Massive Attack - Teardrop (Mezzanine) /na takéto CD urcite nie
Moby - Everloving (Play) Moby nikdy neurazí
Oasis - Stop Crying Your Heart Now (Heathen Chemistry 2003) /nepoznám
Placebo - Peeping Tom (2000 - Black Market Music) /dobrá pesnička, len keby tak divne nezačínala
Radiohead - Thinking About You (1998 - Pablo Honey) /nepoznánm, aspoň podľa názvu
Reamonn - Star (Beautiful sky - 2003) / v pohode pieseň
R.E.M. - Drive (?? - Automatic For The People) / Áriem nikdy nič nepokazí
Roxette - Spending My Time (1991 - Joyride) /stará klasika, môže byť
Sade - No Ordinary Love (1992 - Love Deluxe) /Šade nemusím
Sting - fragile (2001 - All this time) / tak toto je samozrejmosť
Suzanne Vega - World Before Columbus (Tried and true - ??) /nepoznám
The Cure - Pictures Of You (Desintegration - 1989) /nepoznám
U2 - One (Achtung Baby - 1991) /určite pieseň,ktorá tu má byť
Zero 7 - Futures (The Garden - 2006) / je to pohodovka, ale až príliš zadumané