cedega

Všetko ohľadom Linuxu...

používate cedegu?

ano a ide super
2
17%
nie neviem ju nainstalovat :)
3
25%
nie. viem ju nainstalovat a spustit ale nepotrebujem ju
1
8%
nie, pouzivam iny emulator
2
17%
NIE!
4
33%

Celkom hlasov: 12

djmt
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

cedega

Príspevok od používateľa djmt »

len jedna otazka :) nech robim co robim este NIKDY sa mi to nepodarilo rozchodit. myslim cedegu. instaloval som rozne verzie RPM balikov no vzdy nejaky problem. ked som jeden problem vyriesil prisiel dalsi atd atd. ved pokial viem tak RPM staci nainstalovat. netreba to kompilovat ani nastavovat tak v com je problem? niekedy mi dokonca nesiel ani nainstalovat :D vie niekto nejaky link na navod ako krok za krokom nainstalovat cedegu tak aby fungovala? ze spustim windows hru a iba napisem cedega a hram? :lol: viem chcem asi vela ale plno takych clankov bolo pre stare verzie winex ale bez RPM balickov. cisto zo zdrojakov. pomohol by aj taky navod ale nejaky novsi pretoze 3 roky stary clanok som mal a ani podla toho sa mi novu cedegu nepodarilo rozbehat :-)
a este otazka naco alebo k comu je point2play? ten som rozbehal iba mi pisalo aby som preinstaloval cedegu :lol: a este podotknem ze vela ludi sa pyta presne na to co ja teraz. tak ak niekto vie please napiste nech vedia aj ostatny. bo na hojko.com som nic podobne nenasiel.
thanx
w@ter
Light Expert
Light Expert

link

Príspevok od používateľa w@ter »

tym linkom co potrebujes je google ;) ja ked som to skusal tiez som mal problemy ale jeden za druhym sa dal na googli najst a postupne vyriesit. no len ich bolo tolko ze som na koniec rezignoval a ani ja som to nerozbehal :(
no ale skusim znova a ked tak dam echo
djmt
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djmt »

ved prave, ved prave. jedna vec je ze neviem po anglicky moc dobre a druha vec je ze problemy tu boli vzdy. teda aspon pri mne. a skusal som aj gugl a vyriesil som aj nieco ale moc to nepomohlo. vzdy nastali dalsie problemy :-)
q-parser
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa q-parser »

Bez vacsich problemov som cedegu rozchodil na gentoo. rpm balik som prekonvertoval na tar.gz, urobil som si ebuild a nainstalil. Nepouzivam ju moc, ale sem-tam mi to staci.
Point2Play is simply a graphical front end for TransGaming's core WineX technology
which enables you to run Windows applications on Linux. To facilitate setting
you computer up Point2Play can help you determine if your setup is sufficient
for gaming using WineX
Napísať odpoveď