Cena iPhonu 3G 8GB na Vianoce.
-
lacijawa
Star
- Kontaktovať používateľa:
Cena iPhonu 3G 8GB na Vianoce.
Zdravím mám taký "problém".
Chcem sa informovať, že o koľko asi klesne cena iPhonu 3G 8GB do Vianoc pri paušále Relax 100 v T-Mobile.
Ďakujem za všetky vaše názory a tipy.
Teraz je to 299.00 Eur.
Chcem sa informovať, že o koľko asi klesne cena iPhonu 3G 8GB do Vianoc pri paušále Relax 100 v T-Mobile.
Ďakujem za všetky vaše názory a tipy.
Teraz je to 299.00 Eur.
mozne je vsetko... a iste je to, ze cena klesne, len nevieme o kolko - ak si orange prave tento telefon vyberie do nejakej svojej extra super bomba ponuky a bude sa chcet zbavit vsetkych "starych" iphonov, tak moze prist aj velke zlacnenie...
v tom pripade by ho mohli ponukat aj za 1€, ale ak ma byt moj odhad normalny tak cena padne asi na 200€ resp. 199€
v tom pripade by ho mohli ponukat aj za 1€, ale ak ma byt moj odhad normalny tak cena padne asi na 200€ resp. 199€
-
lacijawa
Star
- Kontaktovať používateľa:
To si myslím aj ja tých 199 Eur.mudrnudl napísal:mozne je vsetko... a iste je to, ze cena klesne, len nevieme o kolko - ak si orange prave tento telefon vyberie do nejakej svojej extra super bomba ponuky a bude sa chcet zbavit vsetkych "starych" iphonov, tak moze prist aj velke zlacnenie...
Ale uvidíme verím tomu že to bude čo najnižšie.
Cena noveho iPhone je momentalne 179 eur. S viazanostou na 2 roky a mesacnym pausalom 44 eur. Vypredaj iPhone robil T-Mobile aj s nejakou dobrou akciou to bolo ale myslim ze uz je po akcii...mudrnudl napísal:mozne je vsetko... a iste je to, ze cena klesne, len nevieme o kolko - ak si orange prave tento telefon vyberie do nejakej svojej extra super bomba ponuky a bude sa chcet zbavit vsetkych "starych" iphonov, tak moze prist aj velke zlacnenie...
dodo