Cena Riflí / Dokument Nemecko 2012
Cena Riflí / Dokument Nemecko 2012
na zaklade dokumentu by som sa chcel spytat,ci poznate ktore znacky vyrabaju v EU.co viem narychlo tak ecco,pocul som o Levis ze robi-robil? nieco v rumunsku,vraj gant tiez sije v eu,aspon tak mi vravela predavacka.pozrite si dokument je to hnus co za sajrajt sa pusta do obehu.
Re: Cena Riflí / Dokument Nemecko 2012
Velmi dobry dokument, videl som ho uz davnejsie, tiez odporucam.
Ak chcete podobne dokumenty, v tejto teme ich je dost, (nie len) odo mna...
post2116706.html#p2116706
Tiez zaujimavy dokument (aj) o tom, preco automaticky verime reklamam, mozno niekedy podvedome, tiez ako lahko sa mozeme nechat oklamat - ci uz predajcami, politikmi, alebo obrazkami na facebooku a inde ktore ukazuju "nespochybnitelne" dokazy. Mnoho je treba si po odsledovani domysliet a spojit, ale potom si to vsetko uvedomite...
post2138633.html#p2138633
Ak chcete podobne dokumenty, v tejto teme ich je dost, (nie len) odo mna...
post2116706.html#p2116706
Tiez zaujimavy dokument (aj) o tom, preco automaticky verime reklamam, mozno niekedy podvedome, tiez ako lahko sa mozeme nechat oklamat - ci uz predajcami, politikmi, alebo obrazkami na facebooku a inde ktore ukazuju "nespochybnitelne" dokazy. Mnoho je treba si po odsledovani domysliet a spojit, ale potom si to vsetko uvedomite...
post2138633.html#p2138633
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ecco ma predajne vo viac statoch, par modelov sa robi na Slovensku v Martine, nieco v Cine, nieco v Indonezii, nieco v Dansku... Gant neviem kde vsade sije, teraz nedavno som si kupoval sveter Gant z Nemecka, na moje prekvapenie je tam Made in China. Dokonca som si aj v origo shope Tommy Hilfiger vsimol, ze sa naslo par kuskov USA, ale vela bola Cina. Je to zrejme tymi podmienkami za ktore v Cine pracuju, celkovo naklady. Ralph Lauren zase Sri Lanka...
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
tak je rozdiel či si to tie značky dávajú vyrábať do číny alebo či tam majú vlastnú fabriku. Príklad náradie BOSCH, každý sa zlakne, že na profesionálnom nemeckom značkovom náradí je made in china, ale to, že v tej číne postavil BOSCH najmodernejšiu fabriku na náradie už nevie nikto 
digital dobra poznamka,ale mna by zaujimalo ktore znacky robia siju atd u nas v eu,je jasne ze bavlna je z afriky,azie,turecko ale skor mi ide o ten proces.
Nasiel som Tulp Jeans, rucne site v Holandsku, ziadna masova vyroba, pride mi to tak, ze je za tym jeden chlapik v svojej malej dielnicke: http://tulpjeans.nl/
Teraz som si spomenul na Slovenku,ale ta ani neviem co robi,snad len nejake teplaky a pyzama. Teda nic extra zatial co sa tyka europy,ak neratame Turecko.
Ten dokument nie je o kvalite vyrobkov, ale o pracovnych podmienkach a znecisteni. Su tam aj znacky ako Guess a Mustang, ale aj tie najlacnejsie.Digital napísal:tak je rozdiel či si to tie značky dávajú vyrábať do číny alebo či tam majú vlastnú fabriku. Príklad náradie BOSCH, každý sa zlakne, že na profesionálnom nemeckom značkovom náradí je made in china, ale to, že v tej číne postavil BOSCH najmodernejšiu fabriku na náradie už nevie nikto
Aj v tom sa ukazuje, ze minimalne v pripade oblecenia je viacmenej jedno o aku znacku ide pokial sa vyraba v Cine.