cervenam sa
Plny suhlas. Hned po tomto poste by mal byt problem vyrieseny. Vsetko je to iba o tom. Neboj, daky princ to urcite oceni a je to celkom zlate. A ked ti to tu uz povedalo par "kancov"Tomasko napísal:tak ries to,
aby si si nevsimala debilov,
ktory keby mali rozpravat pred ludmi,
by ani usta neotvorili
ale su ludia, ktori to dokazu od narodenia, len sa nevie preco. taki si vedia na urcitu dobru zastavit pulz, potom ho vyhnat na 200 a tak. musi to byt zaujimave (a existuje aj komisia, ktora to posudi a dostanes od nich oficialny certifikat, ze si unikat)bell napísal:wewka - premohla by si to tak, ze by si vedela ovladat automomny nervovy system , co je prakticky tazko dosiahnutelne
zily si nemozes dat odstranit "len tak" kvoli zacervenaniu. musel by si mat fest riadny problem, to nie je len o kozmetike. ano, robi sa to na klinikach plastickej chirurgie, dermatokozmetiky a tak, ale nie takym stylom, ze "zdravim, cervenam sa, prosim si 20 deka laseru a k tomu 4 rozky". treba mat na to vazny dovod, ktory sa tyka nedokrvenosti koze a z toho vyplyvajuceho rozsirenia cievok. najprv musis odstranit problem, ktory suvisi s nedokrvenostou, a az potom pijanske licakarosar napísal:pocul som ze sa da laserom odstranit urcita cast ciev takze malo by sa stratit aj zacervenanie
wewka: nic si z toho nerob, je to celkom pekne, ak mas peknu tvar a okrem toho to vyzera, ze sa ti ten s kym sa bavis paci
-
xH4wK
suhlasim s adesom, ved to nemoze byt pre teba taky velky problem ...ades napísal:zily si nemozes dat odstranit "len tak" kvoli zacervenaniu. musel by si mat fest riadny problem, to nie je len o kozmetike. ano, robi sa to na klinikach plastickej chirurgie, dermatokozmetiky a tak, ale nie takym stylom, ze "zdravim, cervenam sa, prosim si 20 deka laseru a k tomu 4 rozky". treba mat na to vazny dovod, ktory sa tyka nedokrvenosti koze a z toho vyplyvajuceho rozsirenia cievok. najprv musis odstranit problem, ktory suvisi s nedokrvenostou, a az potom pijanske lica
wewka: nic si z toho nerob, je to celkom pekne, ak mas peknu tvar a okrem toho to vyzera, ze sa ti ten s kym sa bavis pacia je to vzdy lepsie, ako mat ich cervene od chlastu
hej, v medicine je vsetko mozne, ale tych ludi musi byt velmi maloale su ludia, ktori to dokazu od narodenia, len sa nevie preco. taki si vedia na urcitu dobru zastavit pulz, potom ho vyhnat na 200 a tak. musi to byt zaujimave (a existuje aj komisia, ktora to posudi a dostanes od nich oficialny certifikat, ze si unikat)
Re: cervenam sa
Sice je to stara tema ale nechce sa mi vytvarat novu temu. BOHUZIAL ja som mal to iste a nic som s tym nerobil a tak sa to casom OVELA zhorsilo predym som to vedel ako tak v sebe udrzat ale teraz sa to uz neda. Teraz sa colen niekdo namna pozre a uz citim ze mi horia lica a som cerveny a pritom sa ani nehanbim ani nebojim ale to proste ide samo ci chcem alebo nie. Myslite ze mam skocit za doktorom?
-
peterxxx
Star
- Kontaktovať používateľa:
Doktor by ti pomohol jedine pri operacnom zakroku, jedine co mozes spravit je opalit sa , vtedy to bude menej vidiet.
Aj keby som sa opalil pochybujem zeby mi to nejak pomohlo. Ale uz kaslem nato som sa bol objednat u normalneho doktora a som zvedavy ci sa da stym nieco spravit
-
peterxxx
Star
Ja osm pocul jedine o niakom operacnom zakroku, ktory uplne odstrani to cervenanie.Ale snad ti poradi, potom povedz co ti povedal som zvedavy.
No vela mi nepomohol
len ma skor zdrzuje o cas. Keby som vedel tak tam ani nejdem
-
peterxxx
Star
Co pvoedal ???
že rieši pi***** namiesto toho, aby sa učil. Vy už naozaj niektorí nie ste normálny. Buď rád, že nevyzeráš ako smrtka 
peterxxx napísal:Co pvoedal ???
Ta ze mam zvyseny krvny tlak a ze mam ist zajtra na odber krvi a prist za 2 tyzdne. Ale na krv nejdem lebo ajtak mam skolu a mam uz dost vymeskane hodiny ani nepridem za 2 tyzdne. Len mi povedal ze mam chodit 30 minut denne aby som ten tlak znizil ci co. Ale ajtak to bol trapas lebo som tam prisiel a povedal co mi je a pozrel sa namna a povedal mi ze niesom cerveny
To ty bi si sa mal radsej ucit a prestat tu spamovatže rieši pi***** namiesto toho, aby sa učil. Vy už naozaj niektorí nie ste normálny. Buď rád, že nevyzeráš ako smrtka
a čo si čakal, že ti povie? Niektorí to už naozaj preháňate s tým chodením k doktorovi s kadejakou hovadinou. Od čias základnej školy som nebol u doktora ani raz. Na strednej som chodil k doktorovi len s podobnými nezmyslami ako ty, len aby som sa ulial (tým nechcem povedať, že sa snažíš uliať sa). Buď rád, že si zdravý a že máš "farbu".
//autoeditácia príspevku (08 Mar 2010, 17:26)
//autoeditácia príspevku (08 Mar 2010, 17:26)
od teba to znie, tak presvedčivoanonym1234 napísal:To ty bi si sa mal radsej ucit a prestat tu spamovat
No kazdy zrobi chybu
a kiezby som suhlasil stebou ale v skole je to neprijemne ked hovoris pred celou triedou a niekdo vykrikne "necervenaj sa" alebo nieco ine