Co hovorite na tento pre mnohych kultovy serial? Vsimam si, ze mnohym(vratane mna) sa zapaci az po niekolkych pozretych dieloch, ale potom to stoji za to Ako to bolo u vas?
Ja som sa na to namotal ak styri roky dozadu na intraku. Odvtedy som to videl cele minimalne 5x. Oblubeny diel? Takmer vsetky zo siedmej serie. Klasicky britsky humor, perfektny scenar, este lepsi herci.
tak je to fakt super serial cely som ho videl asi 2 krat a moj brat je do neho maniak ho vkuse pozera....ma vsetky serie na DVD-ckach...brutal humor a vsetko
Tento britský sitcom pojednává o partě postav: David Lister - poslední žijící člověk; A.J. Rimmer - hologram Listerova mrtvého kolegy; Kocour - Felis Sapiens, človek jenž se vyvinul z kočky domácí; Holly/Hilly - lodní počítač, který by měl mít IQ 6000 (což je stejně jako má 6 tisíc učitelů tělocviku...); Kryton - sanitární android, jemuž se časem podaří částečně vymanit ze svého naprogramování; K.Z. Kochanská - důstojnice z lepší společnosti. Seriál se odehrává v hlubokém, 3 000 000 let vzdáleném vesmíru na lodi Červený trpaslík a na lodi Kosmik.
Celkem má 52 epizod, které byly natočeny v 8 řadách (sériích) v letech 1988 až 1999.
seriál perfektný, zatiaľ som ale videl len málo častí, pozerám len na ČT2 (piatok a sobota okolo 23:30), chystám sa stiahnuť všetko ale teraz nemám miesto na disku a čas
Jojo perfektný seriál, najlepšia časť čo som zatial videl bola výmena tiel. Takych pat rokov som vedel že serial existuje ale nepozeral som to pravidelne raz za čas som videl neaku epizodu. A ked to zacali zaciatkom leta vysielat od zaciatku tak som tomu prisiel na chut. Moja najoblubenejsia postava je Rimmer
Point napísal:ja mam 52 casti teda cely serial (dufam) v kompe.. ale aj tak si to radsej pozrem cez vikend na čt2 .. jeden z mojich oblubenych serialov
neviem aky je to diel ale ked mal kryton tu oslavu..myslim ze mal umriet abo co .. ten mam asi najradsej kocur : a co darky dej mu muj
Noo posledni den Mne sa viac pacilo, ked sa Kryton po oslave prebral:
KRYTON: Ech. Pro Boha svatýho. É... To je bolest... co se to se mnou stalo? Ach. Zpráva o stupni poškození. (Vyjede mu papír z prsou) ?Úroveň dehydratace: 45 %. Schopnost vybavit si noc: 2%. Faktor studu: 91%. Doporučený postup opravy: Restartovat systém, 36 hodin vypnutý a přepsat údaje.? To byla noc.
Ostatní se pomalu probírají.
KRYTON: Zdá se mi to, nebo ta bílá myška opravdu tak řve?
GothaR napísal:Noo posledni den Mne sa viac pacilo, ked sa Kryton po oslave prebral:
KRYTON: Ech. Pro Boha svatýho. É... To je bolest... co se to se mnou stalo? Ach. Zpráva o stupni poškození. (Vyjede mu papír z prsou) ?Úroveň dehydratace: 45 %. Schopnost vybavit si noc: 2%. Faktor studu: 91%. Doporučený postup opravy: Restartovat systém, 36 hodin vypnutý a přepsat údaje.? To byla noc.
Ostatní se pomalu probírají.
KRYTON: Zdá se mi to, nebo ta bílá myška opravdu tak řve?
jj to bolo naposledy na ČT, nemalo to chybu
inak, aký je originál eng zvuk ? je to lepšie po česky ?
turtlak69 napísal:ked som to videl, tak som bol uplne mimo. takyto styl humoru som dovtedy nevidel. proste originalne a to sa mi paci
No ja prave na britsky humor velmi nie som, ale toto ma chytilo a nepustilo
Pozrel som napriklad Ciernu zmiju a vobec nic to so mnou nerobilo Trosku lepsie to bolo s Monthy Pythonmi, ale stale to nedosahovalo uroven Trpaslika
Jednoducho ta stvorica ma nieco do seba
uz som to videl niekolko krat... som na tom brutalne zavisli este popri tom docitavam prvy knizny diel red dwarf... nema to chyby
len skoda ze ten serial nema pokracovanie asi aj vela ludi to dohnalo ku samovrazde...