Presiel som snad vsetkymi popularnymi klientami a momentalne som qiper... trosku som si ho potunil (skombinoval par roznych skinow na vlastny unique)... bohuzial ma par much... napriklad ked je dlho pusteny (radovo par dni), tak sa stava ze proste nezobrazi prichod novej spravy ikonou v tray paneli, a v samotnom kontakt liste jednoducho u cloveka ktory vam pisal neni ZIADNA ikona ale to sa stava obcas. V unixe pouzivam CenterICQ.
momentálne qip, jednoduchý, netreba dávat pluginy, vsetko ide ako ma
trilian mam len tak pre istotu:D icq 5.1 ak by chcel dakto daco poslat
mirandu uz nemam lebo sa mi ju nepodarilo spojazdnit ako som chcel, mozno neskor
t0m4s3 napísal:No a vdaka takym ako ty, sa potom siria virusy, pretoze pouzivaju ICQ5.x klienta
pozor, virusy sa siria AJ cez qip a mirandu... resp. niekolko zo znamych verzii. vyuzivaju kniznice komunkiacie cez icq protokol v pc, ktore si same najdu, cize to nieje len choroba ICQ 5.x... ibaze prave ICQ pouzivaju vacsinou based-users, ktori klikaju ne vsetko co im pride, a preto sa to najviac siri od nich...
miranda.. jedine miranda... ale strasne mi je luto ze nemozem posielat subory.. iba primat....
ale tak couz.. fsetko zle je na nieco dobre.. aspon ma neotravuju kamosi ze posli mi to.. posli mi hento.. mam pookoj od nich
miranda je asi najprisposobivejsi klient, co mi na nej najviac vyhovuje a pritom asi najjednoduchsi, jedina chybka je file transfer, vtedy zapnem skarede icq5.1 a poslem co potrebujem a pod ho s5 na mirandu