Chalan nechá babu, ona ho lúbi, je šanca na návrat ak...?
Chalan nechá babu, ona ho lúbi, je šanca na návrat ak...?
Ak sa to stalo tak trochu divne. Toto je o dobrej kamoške ktorá je strašne nešťastná a robí blbosti kôli chalanovi. Už ste na podobné príspevky pordili tak skúste aj teraz. predsa viac hláv, viac názorov, viac pohladov na vec.
Takže chodila s chalanom. Potom si ten chalan začal myslieť že je ku...wa asi mu nakecali kamoši (zo závisti alebo tak) no a potom to začalo slabnúť. Prestal ju brávať so sebou atď. Ona ho potom poslala dokelu, lebo to už padalo. Ale bolo to obojstranné (ten rozchod) ale ona si uvedomuje po čase že ho strašne lúbi, a robí strašné blbosti. Ja viem že ak ju on nechce, tak sa iba strápni ak pôjde za ním. Ale ako jej to vysvetliť. Potom sa opije a skáče na krk každému chalanovi ktorého uvidí (ide o peknú babu takže oni neodolajú a bezproblémov si ju podajú) no a potom plače a čojaviem. Je to hrozné. Videl som čoho bola schopná. Boli sme vonku, a celú noc otravovala stým že ju mám zaviesť do dediny kde býva ten chalan. Všeliako sme ju odhovárali nedalo sa. Potom povedala že chce ísť domov, ale po ceste vymyslela že poďme predsalen tam... V noci o tretej pred jeho domom bola schopná trúbiť, a keď nevyšiel tak mu vošla do dvora (na pozemok - čo už je trestné) a začala mu klopať na okno. Nereagoval tak prišla k autu a dala rádio na plné pecky. ZO susedného domu vyšla nejaká pani a začala nadávať že nerobme randál lebo zavolá policajtov. Tak som ju naložil do auta a vypadli sme. Kebyže prídu fízli máme prúser obaja. Čo s takouto fanatickou láskou?
Takže chodila s chalanom. Potom si ten chalan začal myslieť že je ku...wa asi mu nakecali kamoši (zo závisti alebo tak) no a potom to začalo slabnúť. Prestal ju brávať so sebou atď. Ona ho potom poslala dokelu, lebo to už padalo. Ale bolo to obojstranné (ten rozchod) ale ona si uvedomuje po čase že ho strašne lúbi, a robí strašné blbosti. Ja viem že ak ju on nechce, tak sa iba strápni ak pôjde za ním. Ale ako jej to vysvetliť. Potom sa opije a skáče na krk každému chalanovi ktorého uvidí (ide o peknú babu takže oni neodolajú a bezproblémov si ju podajú) no a potom plače a čojaviem. Je to hrozné. Videl som čoho bola schopná. Boli sme vonku, a celú noc otravovala stým že ju mám zaviesť do dediny kde býva ten chalan. Všeliako sme ju odhovárali nedalo sa. Potom povedala že chce ísť domov, ale po ceste vymyslela že poďme predsalen tam... V noci o tretej pred jeho domom bola schopná trúbiť, a keď nevyšiel tak mu vošla do dvora (na pozemok - čo už je trestné) a začala mu klopať na okno. Nereagoval tak prišla k autu a dala rádio na plné pecky. ZO susedného domu vyšla nejaká pani a začala nadávať že nerobme randál lebo zavolá policajtov. Tak som ju naložil do auta a vypadli sme. Kebyže prídu fízli máme prúser obaja. Čo s takouto fanatickou láskou?
poznám, zažil som. Máš dve možnosti. Najprv pár teplých slov a potom sa na ňu vykašli, nech si robí čo chce, že ty si nechceš pokaziť zábavu, aj keď si možno jej dobrý kamarát a bude to pre teba ťažké, ale ona si predsalen uvedomí aká je sprostá a prestane na neho úplne myslieť a uzná ti, že si mal pravdu.
Druhá možnosť je, ak sa opije a bude chcieť ísť za ním alebo robiť iné hlúposti, normálne do nej nakričať, tváriť sa nasratý, alebo ju zdrapiť, hodiť do auta a odviezť domov, že je to pre jej dobro. Ráno, keď bude triezva stačí napísať jednu SMS, že jej ďakuješ za posratý večer a bude sa plaziť k tebe, aby si jej prepáčil, že ona to tak nemyslela. Nakoniec sa zahráš na filozofa a porozprávaš pár múdrych viet o tom, čo je to láska, ona dúfam pochopí, aká je hus. Ak nie opakujeme to až kým sa nedostaví požadovaný výsledok.
Zažil som presne to isté a riešiel som to druhým spôsobom, trvalo to trochu dlhšie, ale dnes je z nej nový človek.
Druhá možnosť je, ak sa opije a bude chcieť ísť za ním alebo robiť iné hlúposti, normálne do nej nakričať, tváriť sa nasratý, alebo ju zdrapiť, hodiť do auta a odviezť domov, že je to pre jej dobro. Ráno, keď bude triezva stačí napísať jednu SMS, že jej ďakuješ za posratý večer a bude sa plaziť k tebe, aby si jej prepáčil, že ona to tak nemyslela. Nakoniec sa zahráš na filozofa a porozprávaš pár múdrych viet o tom, čo je to láska, ona dúfam pochopí, aká je hus. Ak nie opakujeme to až kým sa nedostaví požadovaný výsledok.
Zažil som presne to isté a riešiel som to druhým spôsobom, trvalo to trochu dlhšie, ale dnes je z nej nový človek.
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Vzhľadom na to, že sa zdá, že už šanca na obnovu vzťahu nie je, odporučil by som dialóg. Toto vyrieši jedine komunikácia a nie, že sa ten chalan (podľa toh očo si napísal) tvári, že je definitívne koniec. Pokiaľ sa neporozprávajú, tak sa to u tej baby nezmení, nakoľko ňou hlodajú pochybnosti a domienky, prečo to skončilo a vyčíta si koniec vzťahu, nakoľko ho stále ľúbi.
Inak tými blbosťami, čo robí, mi veľmi pripomína jeden topic, ktorý som zakladal (ale prípady sú to rázne odlišné).
Inak tými blbosťami, čo robí, mi veľmi pripomína jeden topic, ktorý som zakladal (ale prípady sú to rázne odlišné).
-
t0m4s3
Admin
Skus jej prehovorit do duse. Povedz jej co si o tom myslis, a ze to co robi nie je spravne. To je vsetko co mozes urobit. Potom uz len cakat ci si zoberie k srdcu tvoje rady (mala pravdepodobnost), alebo bude dovtedy pokusat kym nedostane od zivota poriadne na drzku. (vysoka pravdepodobnost).
Sorry, ale ako moze niekto nechat niekoho, pretoze niekto cudzi povie, ze je kur*a?
Sorry, ale ako moze niekto nechat niekoho, pretoze niekto cudzi povie, ze je kur*a?
-
Sagittarius
Guru
-
Shark NX
Addict
MayDay 1. Dozvedel by som sa jak na to dosiel ze je Ku..wa ... z tym by som si to Rucne strucne Vyriadil ... najlepsie mu nechat nejaku pamiatku (ci uz jazvu alebo vyrazeny zub) ... nech vie ze na Zeny sa nenadava ... ked mu to nieje jasne ...
2. Porozpraval by som sa s nou medzi 4rmi ocami ... a hlavne dohovoril ze Alkohol taketo veci neriesi ...
3. Bol by som pre nu oporou ... drzal ju nad vodou ... Dufam ze sa chapeme
4. Chalanom co si ju na diskoteke podaju slusne dohovoril ... Zena nieje handra ... ked sa na teba v netriezvom stave vesia ... upokojit usadit ... Tym ze si ju omotavaju okolo krku a podavaju navzajom jej neprilepsia
5. Povedal jej heslo ... neplac ze sa laska strati ... ak bola prava ... ona sa ti vrati ...
2. Porozpraval by som sa s nou medzi 4rmi ocami ... a hlavne dohovoril ze Alkohol taketo veci neriesi ...
3. Bol by som pre nu oporou ... drzal ju nad vodou ... Dufam ze sa chapeme
4. Chalanom co si ju na diskoteke podaju slusne dohovoril ... Zena nieje handra ... ked sa na teba v netriezvom stave vesia ... upokojit usadit ... Tym ze si ju omotavaju okolo krku a podavaju navzajom jej neprilepsia
5. Povedal jej heslo ... neplac ze sa laska strati ... ak bola prava ... ona sa ti vrati ...
-
bolek
Guru
Ked chcela k nemu v noci ist, bola opita? Bo ak hej, nemal si jej tam v ziadnom pripade dovolit jej ist, proste ju zobrat domov, ked nevedela, co robi. Na druhy den by sa ti podakovala.
Ja by som navrhovala pockat, casom pochopi, ze chalan, ktory si o nej vdaka kamosom zacal mysliet ze je kur** za to nestoji, resp. ze by ten vztah aj tak nemal buducnost.
Ja by som navrhovala pockat, casom pochopi, ze chalan, ktory si o nej vdaka kamosom zacal mysliet ze je kur** za to nestoji, resp. ze by ten vztah aj tak nemal buducnost.
.. ja som kludný človek a myslím že fakt jej treba povedať nech urobí krok dozadu aby videla celú vec s odstupu, neverím že to nedokáže ..
.. podobne treba inštruovať aj jej kamarátky a ostatné zainteresované okolie(!) ..pinco napísal:Druhá možnosť je, ak sa opije a bude chcieť ísť za ním alebo robiť iné hlúposti, normálne do nej nakričať, tváriť sa nasratý, alebo ju zdrapiť, hodiť do auta a odviezť domov, že je to pre jej dobro. Ráno, keď bude triezva stačí napísať jednu SMS, že jej ďakuješ za posratý večer a bude sa plaziť k tebe, aby si jej prepáčil, že ona to tak nemyslela. Nakoniec sa zahráš na filozofa a porozprávaš pár múdrych viet o tom, čo je to láska, ona dúfam pochopí, aká je hus. Ak nie opakujeme to až kým sa nedostaví požadovaný výsledok.
Tiez zalezi od toho aky je to clovek co ti to povie, ja by som tiez par kamaratom povedal pravdu ako ich nechat na posmech, a keby som za to mal dostat na karoseriu od najlepsieho kamarata, aj tak to nelutujem.Sagittarius napísal:Mne keby niekto povedal, ze moja frajerka je k**va, tak to je najistejsi sposob ako by odo mna dostal na drzku.![]()
(myslim vazne)
-
Sagittarius
Guru
Je tiez otazka, akym sposobom to pravdaze je rozdiel, ked ti povie kamarat, ze tvoja frajerka robila to a to s tym a tym...ako ked ti niekto povie rovno, ze tvoja baba je ku*va.mi-chau napísal:Tiez zalezi od toho aky je to clovek co ti to povie, ja by som tiez par kamaratom povedal pravdu ako ich nechat na posmech, a keby som za to mal dostat na karoseriu od najlepsieho kamarata, aj tak to nelutujem.
Ked tak nad tym rozmyslam, tak ja som uz tiez povedat o babe, do ktorej som sa zabuchol, ze je kur*a, najhorsie na tom bolo to, ze to bola pravda. Ale ked som potom stretol, tak som z toho blby pocit...sice nevedela, ze som to o nej povedal, ale aj tak... (jeden tyzden poviete, ze je ku*va a druhy sa na nu usmievate)...no co uz...je to za mnou...uz som ju rok a pol nevidel...takze tak...ale potom ako som to povedal, som si povedal, ze uz to nikdy o babe nepoviem...skoda, ze som to uz dvakrat porusil...
Ano toto je najnormálnejšie riešenie, len či sa to neotočí tak že sa nahnevá a bude ma považovať za človeka ktorý jej nechce pomôcť. Lebo preňu je pomoc to že ju zoberiem niekam medzi chalanov kde sa môže opiť a kdeským olyzovať, a zaviesť ju pred dom toho dotyčného...pinco napísal:poznám, zažil som. Máš dve možnosti. Najprv pár teplých slov a potom sa na ňu vykašli, nech si robí čo chce, že ty si nechceš pokaziť zábavu, aj keď si možno jej dobrý kamarát a bude to pre teba ťažké, ale ona si predsalen uvedomí aká je sprostá a prestane na neho úplne myslieť a uzná ti, že si mal pravdu.
Ano ani toto nieje zlý nápad. Vraj sa od stoličky nedá vyriešiť všetko, ale niečo snáď aj ano. Zatiaľ čo som si prečítal sú tu ceľkom schopné odpovede. Aj ten nad tebou má pravdu, ale aj ty. Lebo zase ak tak velmi po ňom túži, jediné riešenie je dialóg s dotyčným a to je ten dôvod že prečo som ju zobral pred jeho dom vtedy. Som si myslel že sa porozprávajú, on ju pošle doriti a bude mať pokoj na duši.jin napísal:Vzhľadom na to, že sa zdá, že už šanca na obnovu vzťahu nie je, odporučil by som dialóg. Toto vyrieši jedine komunikácia a nie, že sa ten chalan (podľa toh očo si napísal) tvári, že je definitívne koniec. Pokiaľ sa neporozprávajú, tak sa to u tej baby nezmení, nakoľko ňou hlodajú pochybnosti a domienky, prečo to skončilo a vyčíta si koniec vzťahu, nakoľko ho stále ľúbi.
Velmi malá lebo na opekačke jej to vysvetlovali aj chalani aj baby a ona len kýva hlavou že ehe ehe, ale myšlienkami je inde.Skus jej prehovorit do duse. Povedz jej co si o tom myslis, a ze to co robi nie je spravne. To je vsetko co mozes urobit. Potom uz len cakat ci si zoberie k srdcu tvoje rady (mala pravdepodobnost)
Iné riešenie neni. Ja môžem zrušiť spoluprácu, ale tak prídem o dobrú kamošku. Alebo sňou budem spolupracovať, ale zase to mi je blbé že ja z toho nemám nič, len ju dakam zoberiem, ona sa opije, zavesí sa na niekoho a vrátia mi ju v opitom stave aby som ju potom podopieral a bral domov.alebo bude dovtedy pokusat kym nedostane od zivota poriadne na drzku. (vysoka pravdepodobnost).
Ostáva mi len dúfať že sa mi raz odvdačí...
To sa pri nej nedá. Stále je spontánna. Proste somnou neodíde za roh na rozprávanie medzi 4-mi, spraví to len s ulovenou korysťou a v aute chce nahlas počúvať rádio. Nedá šancu na rozprávanie sa.2. Porozpraval by som sa s nou medzi 4rmi ocami ... a hlavne dohovoril ze Alkohol taketo veci neriesi ...
Však aj som, bezomňa by bola stratená. Naposledy už ležala ožratá na schodoch a kebyže tam niesom ktovie či by tí cudzí chalani jej pomohli, ale tak ani nevedeli komu patrí ani nič. Tak pochybujem.3. Bol by som pre nu oporou ... drzal ju nad vodou ... Dufam ze sa chapeme
To sa nedá lebo ona uteká stále za nimi. Ja som si sňou chcel ísť sadnúť dozadu na volnú lavičku ale ona sa mi vytrhla a hneď si sadla chalanovi čo tam sedel na kolená a bezoslov sa začali bozkávať. Keď som tam prišiel ešte ona ma odsotila aby som jej teraz dal pokoj.4. Chalanom co si ju na diskoteke podaju slusne dohovoril ... Zena nieje handra ... ked sa na teba v netriezvom stave vesia ..
Nieje v takom stave aby to pochopila...neplac ze sa laska strati ... ak bola prava ... ona sa ti vrati
Ano bola ale kebyže ju nezoberiem nedá pokoj. Proste stále prosíkala aby som ju tam zobral už sa to nedalo vydržať.Ked chcela k nemu v noci ist, bola opita? Bo ak hej, nemal si jej tam v ziadnom pripade dovolit jej ist, proste ju zobrat domov, ked nevedela, co robi. Na druhy den by sa ti podakovala.
-
Sagittarius
Guru
Ale tymto vsetkym mu iba dokazuje, ze ma pravdu...povedz jej aspon o tomto, ze ak ho chce, tak nech trocha zmeni spravanie...a mozno, ked ho zmeni, tak sa mozno zacne pozerat na svet aj triezvejsie a pochopi, ze on nie je pre nu...MayDaySK napísal:Ano toto je najnormálnejšie riešenie, len či sa to neotočí tak že sa nahnevá a bude ma považovať za človeka ktorý jej nechce pomôcť. Lebo preňu je pomoc to že ju zoberiem niekam medzi chalanov kde sa môže opiť a kdeským olyzovať, a zaviesť ju pred dom toho dotyčného...
MayDaySK, pozri, pomôcť si jej chcel, ale chcieť musí aj ona a pokiaľ viem, ženy sú v tomto hrozné a normálne si to ona neuvedomí, treba na ňu trochu tvrdšie, samozrejme ju neopustíš, len to bude tak vyzerať a ak je naozaj tvoja doba kamarátka, tak si nechá od teba poradiť.
Ona v tebe teraz vidí hlavne možnosť ako sa dostať k jej vyvolenému a ty nebuď handra s ktorou ona zametá a keď potrebuje odviezť, nech si nájde iný spôsob, nie teba.
Ona v tebe teraz vidí hlavne možnosť ako sa dostať k jej vyvolenému a ty nebuď handra s ktorou ona zametá a keď potrebuje odviezť, nech si nájde iný spôsob, nie teba.
Však o toto ide. Neviem či je dobrá kamarátka, pokial ide o kecanie v triezvom stave si rozumieme, ale ináč mi pripadá že ja som handra, ani len pusu mi za vďaku nedá. Proste musím ju nechať tak opustiť, lebo ináč bude naďalej vymýšlať. Ak je ozaj kamoška vráti, sa ak sa nevráti prídem o kamošku ale o akú? Možno aj kamarátstvo predstierala aby ma mohla neskôr využiť. Ženy sú naozaj zákerné ako tie zlé macochy v telenovelách.samozrejme ju neopustíš, len to bude tak vyzerať a ak je naozaj tvoja doba kamarátka, tak si nechá od teba poradiť.
presne toto akoze vobec nechapemt0m4s3 napísal:Sorry, ale ako moze niekto nechat niekoho, pretoze niekto cudzi povie, ze je kur*a?
-
triple
Guru wannabe
no ja ti neviem kámo... podla mna by sa na to mala hned vykašlať a v hlave si uvedomiť že je proste koniec.. neoplatí sa .. ja som takto stratil skoro pol roka života aby som si uvedmil to čo som vedel hned na začiatku.. takže rada pre babenku? čím skôr pochopí že to nemá zmysel (lebo týpek o nu nemá očividne záujem)a pak to už bude lepšie.. a dalšia rada: nech sa v prvom rade vykašle na chlast ten nerieši žiadny problém - viem o čom hovorímjin napísal:Vzhľadom na to, že sa zdá, že už šanca na obnovu vzťahu nie je, odporučil by som dialóg. Toto vyrieši jedine komunikácia a nie, že sa ten chalan (podľa toh očo si napísal) tvári, že je definitívne koniec. Pokiaľ sa neporozprávajú, tak sa to u tej baby nezmení, nakoľko ňou hlodajú pochybnosti a domienky, prečo to skončilo a vyčíta si koniec vzťahu, nakoľko ho stále ľúbi.
-
Enduro3333
Medium Professional
Vyuziva ta a zameta s tebou ...to je jasne vidiet s toho co pises ty si jej ako osoba ukradnuty hlavne ze dostane ona to co chce odvoz dovoz a staroslivost.....ja viem je to tazke nechat babu iba tak ked ju poznas a vies ze ma patent na maler ale proste je vidiet ze ona sa pouci az ked sa popali a asi riadne sa potrebuje popalit aby sa uvedomila....