Aj ja som nad tým minule rozmýšľal.. vlastne som rozmýšľal, aké mená si budú musieť vymýšľať naše deti.. ja mám napríklad chytené [email protected], [email protected], facebook.com/priezvisko, priezvisko.sk ..aké konto bude mať môj syn? [email protected]? Možno o pár rokov napadne tento problém aj zodpovedných a spravia nejaký zákon, na základe ktorého predmetom dedičstva budú aj tieto služby.Grim napísal:...zaujímavé bude, keď naša generácia začne hromadne zomierať...čo so všetkými tými neaktívnymi účtami?...
Chatuju vasi rodicia?
Re: Chatuju vasi rodicia?
prípadné riešenie pre toho kto má pár peňazí navyše je [email protected] a je to vyriešené skoro pre celú rodinu... len ak sa dvaja volajú rovnako to treba nejako ošetriť
celkom jednoducho, meno.priezvisko, m.priezvisko, menopriezvisko.
Rodicia nechatuju ani na fb su neni, mama ma pc v robote, tam max mail, a potom uz nejake stranky a otec jedine na ntb doma nieco hlada.
Skor bude zaujimava nasa generacia dochodcov, teraz vacsina nazahradke, ktovie co bude dovtedy.
Rodicia nechatuju ani na fb su neni, mama ma pc v robote, tam max mail, a potom uz nejake stranky a otec jedine na ntb doma nieco hlada.
Skor bude zaujimava nasa generacia dochodcov, teraz vacsina nazahradke, ktovie co bude dovtedy.
-
DeadWalker
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Moji rodičia nečetujú, nie preto, že by to nevedeli, ale kvôli presvedčeniu.