Chce sa ku mne vratit ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Chce sa ku mne vratit ?

Príspevok od používateľa hughito »

Qwerty v dobre forme, ako pozerám. :lol:
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

qwerty-xyz napísal:myslim axxis ze si padly na hlavu.

Skutocnost ? ja mam peknu zenu ty nemas ziadnu ...

Preco ja mam a ty nemas ? ... odpovedz si sam. :)

Moje terie, taktiky a podobne ? bud tomu veris alebo nie, bud ti to pojde alebo nepojde. drviva vacsina ludi co to vie proste drzi hubu, vacsina z tej drvivej vacsiny su typci co tr*kaju pekne zeny rad za radom ako za ligu, a ked budu chciet votrtkaju aj tu tvoju ked nejaku budes mat, a ty sa budes na fore vyplakavat ako to je mozne. Namiesto toho aby si tu do kazdeho pi*ov***, a spochybnoval vsetko a vsetkych, postav sa pred zrkadlo a zacni pi*ov*** do seba, bude to ucinnejsie a efektivnejsie.
Mat zenu robi cloveka niecim viac, ze sa tu tym tak chvalis a vyvysujes? :)
jefty
Star
Star

Príspevok od používateľa jefty »

qwerty-xyz napísal:to je taka polopravda.....

V reale plati ze ak sa rozides da sa spravit presny metodicky postup s prisnymi pravidlami, v dobe trvania min. 1 mesiac a max pol roka pocas ktoreho vies spravit velmi efektivny navrat ... samozrejme to vyzaduje brutalne planovanie, vela stastia, spravnych ludi do toho, niekolko klucovych situacii a prvotriedne uhranie situacie.
qwerty, napis prosim ta o tom presnom metodickom postupe s prisnymi pravidlami viac. zaloz si aj temu, whatever. popis to na nejakej hypotetickej situacii. :smt033
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

ked bude cas, momentalne sa ucim na statnice, a nemam cas na vela vela veci ..... potom mi to niekto pripomente ...
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

ved kludne, ked budes mat cas (a naladu) napises qwerty.
eTh
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa eTh »

tiež som za, aby to napísal...vidí sa mi ten štýl vyjadrovania :) teória o hrošíkoch bola dokonalá :D :D
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

eTh napísal:teória o hrošíkoch bola dokonalá :D :D
nie, bola to do neba volajuca p*covina
ktozesomja
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ktozesomja »

tak po vasom zbytocnom spame napisem update, ze ako sa veci maju, keby to niekoho zaujimalo.

Stretli sme sa uz parkrat s byvalou, ale nebavili sme sa nikdy na temu nas dvoch. Ked sme spolu mam pocit, ze stale ku mne nieco citi lebo sa sprava tak isto ako ked sme spolu chodili, obcas nejake letme dotyky, srandicky, take jej usmevy a oci hadze na mna ako predtym, robi si plany so mnou na leto a tak, ale potom zas niekedy sa sprava presne opacne, ze mi dava najavo, ze nic nebude. Napr. ked ju idem odprevadit, dojdeme k jej vchodu a nic, pozdravi sa a hned ide dnu, ze mam z toho taky pocit akoby chcela zabranit tomu, ze by som sa o nieco pokusil. Alebo napisem jej, ze sa tesim ked pride domov a sa stretneme (chodi do skoly mimo mesta) a ona nato nijak nezareaguje. Keby ma chcela cakal by som odpoved typu "aj ja sa tesim" alebo nieco podobne, ale ona nikdy nic, vyhne sa komentovaniu toho. No zas ako som pisal, ked sa stretneme je cela vysmiata, mila a tak. Fakt sa v nej nevyznam.

A niekedy mam z nej taky pocit, ze akoby aj mala o mna zaujem, ale sa obava, ze ci aj ja by som mal. Ze to berie tak, ze ona sa so mnou rozisla, ona ma ranila a teraz sa boji, ci by som ju zase chcel po tom co mi urobila. Asi to inak nezistim, ked sa jej na to nespytam, len sa obavam, ze ked sa jej na to spytam a odpoved bude negativna tak sa uz viac neuvidime. A takto, ked sa jej na to nespytam tak sa budeme stretavat nadalej a mam aku taku sancu, ze aj ked ma teraz mozno nechce, ze sa to casom zmeni a uvedomi si ked sa budeme castejsie stretavat, ze ma ma rada a je jej so mnou dobre. Mozno nie, ale sanca tam je, aj ked asi miziva, nerad by som sa o nu pripravil.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Uplne lahostajný si jej neni, lenže ona ťa už neberie ako priatela/frajera, ale len ako kamaráta s ktorým je síce rada ale nič viac.Nechce si ona znižovať reputáciu tým zeby ta surovo do riti poslala.By vyzerala už ako uplna krava.Ja byť tebou nadväzujem vztahy s inými babami, lebo táto bud dobre vie čo chce,alebo je sama zo seba zmätená a teba drží zbytočne v šachu.
ktozesomja
Medium Star
Medium Star

asi to tak bude, ze ma berie uz len ako kamarata alebo sama nevie co vlastne chce... no ja by som chcel nieco viac. Takze ja to teraz beriem asi tak, ze ajtak nepoznam ziadnu inu babu, o ktoru by som mal zaujem, takze sa s touto budem stretavat ze co ked nahodou sa nieco zmeni, ale ked spoznam nejaku inu, ktora sa mi bude pacit tak nebudem sa branit nadviazaniu vztahu.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Kriste Pane na nebesiach, už s tým prestante prosím Vás, chytať sa slamky, je to patetické, úbohé, pod úroveň. Neriešte to. Nikto. Je tu 7 miliárd debilov na tejto planéte, z toho nadpolovičná [väčšina] sú ženy. Nie, tá ktorú lúbite nie je tá naj, príde ďalšia. Nechajte to tak. Nestrácajte s babou čo o Vás nestojí priamo a na rovinu čas, peniaze, nervy a životnú energiu. Je to tak neskonale úbohé. Uvedomte si to. Bol som rovnaký a píšem z vl. skúseností. Nemá záujem? Fajn, idem ďalej. Áno, ak bol silný jej vplyv na mňa, ostane vo mňe zahrabaná najbližšeho pol roka, rok, možno viac. A čo? Nie som otrok, aby som otročil svojím pocitom a emóciam. Ja ich ovládam, ja som pán svojho tela [aj keď o mne to neplatí, z iných dôvodov]. Ja ovládam svoj život, nie nejaká ženská. Uvedomte si to už konečne a neriešte somariny, ale život. To na čom naozaj záleží. Vaša budúcnosť, zdravie, Vaše šťastie a nie pofidérne netrvácne šťastie v dvojici s nejakou pipkou, ktorá o to nestojí a na 99% ani sama nevie čo chce, ako to býva so ženami, lebo je nerozhodná a tak sa s Vami chtiac/nechtiac bude len hrať.

Bohu žiaľ mám taký pocit že toto pochopí človek až vtedy, keď stratí vl. zdravie a zistí že život nie je o ženách a ani sa okolo nich netočí [ako to rieši drvivá väčšina mužov, lebo seriózne, aby mal chlap dom, dve autá a bazén pre seba, to mi nikto do hlavy nevtlčie]. Život sa Točí okolo Teba, nie žien. A pre ženy, okolo Teba, nie chlapov. Človek sa sám narodí a sám aj umrie, bez ohľadu na to ako sa na to pozerá. Starať sa o druhých je krásne a šlachenté, ale zanedbať seba je neodpustiteľné. Ja som tú chybu spravil, obetoval som sa celý pre nejakú dementnú pi*u, skoro za ňu položil život. Vy robíte to isté v menšom merítku, nerobte to. Vy ste viac ako ona. Pre ženy, Ty si viac ako on. Ži pre seba, urobíš druhých šťastnejšími, ako keď budeš žiť hlavne pre druhých. Volá sa to paradox života. Je funkčný, žijem ho teraz, aj keď v hrozných zdrav. podmienkach, ale žijem. Je krásny, dáva slobodu a skutočnú lásku tým druhým. A nie egoistickú lásku, kde sa staráte o druhého, dieťa, alebo partnera len preto, že to pohladí Vaše ego a v konečnom dôsledku vyplní Vaše sny, spraví dobre Vám. Ale nezištne, naozaj. Ako povedal ten borec v plienkach. "Vy musíte byť tou zmenou, ktorú chcete vidieť vo svete." A to tým že sa budete ponižovať pre druhého nikdy neuskutočníte.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

ktozesomja napísal:asi to tak bude, ze ma berie uz len ako kamarata alebo sama nevie co vlastne chce... no ja by som chcel nieco viac. Takze ja to teraz beriem asi tak, ze ajtak nepoznam ziadnu inu babu, o ktoru by som mal zaujem, takze sa s touto budem stretavat ze co ked nahodou sa nieco zmeni, ale ked spoznam nejaku inu, ktora sa mi bude pacit tak nebudem sa branit nadviazaniu vztahu.
TY by si chcel niečo viac.Keby chce ONA tak niečo preto robí. Drží ťa v šachu,.Ked ta zavolá von, povedz si svoje že más niaky program ktorý si chceš splniť,nech si ona nemyslí ze sa tvoj svet len okolo nej točí. Alebo má sem dobehnúť Qwerty a zase ti to má ešte ostrejšie napísať? :wink:
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Prajem ti pekné leto ;-) Určite si ho spolu s bývalou parádne užijete a možno ti dovolí aj objať ju. Spamätaj sa a kašli na ňu. Boli ste spolu 4 mesiace, čo je zúfalo málo aj na to, aby sa to dalo považovať za vzťah. Neľúbi ťa, keby áno, tak by to vyzeralo inak. Uvedom si, že keď sa majú dvaja radi, je to ľahké a ide to. Netreba dlhé mesiace plánovania, ignorácie, priťahovania záujmu a iné hojko rady. Nič z toho nebude, tak ju láskavo pošli do prdele a uži si leto poriadne. Bez závažia (ex-priateľky) na nohe. A to, že ty niekoho chceš, neznamená, že aj ten niekto chce teba. Treba si to uvedomiť, pretože takto si v uzavretom kruhu nešťastia. A keď sa budeš stále upínať na tú jednu, iným ženám nedáš priestor a nikdy sa z toho nevymotáš.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

ktozesomja napísal:asi to tak bude, ze ma berie uz len ako kamarata alebo sama nevie co vlastne chce... no ja by som chcel nieco viac. Takze ja to teraz beriem asi tak, ze ajtak nepoznam ziadnu inu babu, o ktoru by som mal zaujem, takze sa s touto budem stretavat ze co ked nahodou sa nieco zmeni, ale ked spoznam nejaku inu, ktora sa mi bude pacit tak nebudem sa branit nadviazaniu vztahu.
Toto je naozaj ten najúbohejší postoj, aký som kedy počul. Naozaj sa preber chlape. Či chceš alebo nie, to, že budeš stále dúfať, že sa jej city k tebe zmenia, bude z teba priam vyžarovať a každá ďalšia baba to na tebe pozná. Vykašli sa na ňu.
eTh
Light Expert
Light Expert

ktozesomja napísal:tak po vasom zbytocnom spame napisem update, ze ako sa veci maju, keby to niekoho zaujimalo.

Stretli sme sa uz parkrat s byvalou, ale nebavili sme sa nikdy na temu nas dvoch. Ked sme spolu mam pocit, ze stale ku mne nieco citi lebo sa sprava tak isto ako ked sme spolu chodili, obcas nejake letme dotyky, srandicky, take jej usmevy a oci hadze na mna ako predtym, robi si plany so mnou na leto a tak, ale potom zas niekedy sa sprava presne opacne, ze mi dava najavo, ze nic nebude. Napr. ked ju idem odprevadit, dojdeme k jej vchodu a nic, pozdravi sa a hned ide dnu, ze mam z toho taky pocit akoby chcela zabranit tomu, ze by som sa o nieco pokusil. Alebo napisem jej, ze sa tesim ked pride domov a sa stretneme (chodi do skoly mimo mesta) a ona nato nijak nezareaguje. Keby ma chcela cakal by som odpoved typu "aj ja sa tesim" alebo nieco podobne, ale ona nikdy nic, vyhne sa komentovaniu toho. No zas ako som pisal, ked sa stretneme je cela vysmiata, mila a tak. Fakt sa v nej nevyznam.

A niekedy mam z nej taky pocit, ze akoby aj mala o mna zaujem, ale sa obava, ze ci aj ja by som mal. Ze to berie tak, ze ona sa so mnou rozisla, ona ma ranila a teraz sa boji, ci by som ju zase chcel po tom co mi urobila. Asi to inak nezistim, ked sa jej na to nespytam, len sa obavam, ze ked sa jej na to spytam a odpoved bude negativna tak sa uz viac neuvidime. A takto, ked sa jej na to nespytam tak sa budeme stretavat nadalej a mam aku taku sancu, ze aj ked ma teraz mozno nechce, ze sa to casom zmeni a uvedomi si ked sa budeme castejsie stretavat, ze ma ma rada a je jej so mnou dobre. Mozno nie, ale sanca tam je, aj ked asi miziva, nerad by som sa o nu pripravil.
presne môj príbeh...akurát, že ja som sa už dnes dozvedel výsledok :( že ma berie ako kamaráta a nič necíti. Potom som sa len otočil, povedal veľa šťastia a odišiel... :cry:
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Ale čo od toho očakávate? Ono keď už to je raz bývala, bývalou ostane / veľmi málo prípadov sa stane, že ostanú znova spolu/.. Ak Ti ženská povie nechajme tomu čas, uvidíme, je to viac menej isté že ostanete len kamaráti..
eTh - Nevadí život ide ďalej, väčšina diskutujúcich na tomto fóre si tým prešla, teraz nemožeš zanevrieť na ženy, máš otvorené priestory, venuj sa koníčkom, prípadne si nejaké najdi, len nebuď zaslepený jednou ženskou, musíš pochopiť, že Tá Tvoja ex si začne teraz užívať / diskotéky, chlast a pod./ to sú typické ženské, ja som mal takých veľa :D Ja doma rozmyšlal čo sa stalo a prečo, slzy v očiach a ona spala s druhým v posteli...To si nevybereš, prípadne prečo sa ukončil Váš vzťah?
eTh
Light Expert
Light Expert

Asi ju to prešlo. Ja som sa o ňu pokúšal ešte minulý rok a tiež ma odmietla, ale v tedy to bolo trochu iné. Bolo vidno na nej, že chce,ale proste akosi nedokáže milovať. Aspoň ja som to tak pochopil. A potom možno o mesiac, o dva sa ma tak trochu nečakane spýtala, či to skúsime a tak som súhlasil, keďže som sa o ňu ešte pokúšal aj vtedy. Chvíľu bolo super, potom som spravil kiks vo vlaku, keď som sa jej nemohol ráno dovolať, že v ktorom vozni je, keďže oni neboli navzájom prepojené a ja miesto toho, aby som zdvihol riť a rýchlo na niektorej zástavke prebehol do toho druhého, som jej napísal, že sa vidíme na prestupovej stanici, čo bola max hodina cestovania. A vtedy sa to začalo trochu srať, potom na mňa vytiahla, že som sa akosi bál byť s ňou sám a viacej som ju ťahal na akcie, kde mali byť aj naší kamoši. Jo, je pravda, že zo začiatku som bol trochu hanblivý k nej a aj som jej to všetko vysvetlil. Pochopila to. Potom sme mali ešte nejaké akcie a tak. No potom som si po čase všimol, že už sa mi začína nejak vyhýbať. Vždy som si ja musel k nej prisadnuť, chytiť ju za ruku prvý atď. Bolo vidno, že je čosi zle. Kvôli nej som nešiel aj na triednu chatu zo strednej školy, len aby som to dal všetko do poriadku. Vyzeralo, to že sa podarilo, no na ďalší deň rozchod, o ktorom som ani poriadne nevedel, lebo sa nevyjadrila jasne, čiže aj tu pauzu som vlastne posral medzi nami, (dokonca som jej aj poslal kvety s ospravedlnením tesne pred pauzou o ktorej som ešte vtedy nevedel) a asi tak o 2 týždne sme sa dohodli, že si dáme tu pauzu, že skúsi, čo a ako...po necelých 2 týždňoch sa mi ozvala, ale ako normálna kamarátka. Dal som tomu čas nejaké 2 mesiace, že sa jej na nič nebudem pýtať ohľadom vzťahu a snažil som sa byť k nej milý a tak. No a včera som sa s ňou o tom všetkom vonku porozprával a povedala mi, čo som už vyššie spomínal,tak som sa len otočil, povedal jej veľa šťastia a odišiel nasratý. Aj tak sa mi zdala včera celá čudná, že akási bez nálady bola...toť moj príbeh
Možno je to všetko tým, že je furt preč a chodí domov na víkendy a dakedy aj každý druhý, no a potom nebol ani čas na to, aby sa ten vzťah medzi nami nejak formoval do normálnejšej podoby.
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Sám píšeš, že si sa už raz pokúšal a odmietla Ťa, tam si to mal stopnúť, proste nechceš, tak nazdar a mal si hľadať dievča, ktoré by Ťa chcelo, nie čakať a ona zrazu príde lebo ju nik nechce tak mi možno tento truľo nahlobí nejaké kaleráby do hlavy a mne sa zvýši ego :) To ono ak Ťa raz baba chce tak ťa chce a bodka / plati to aj opačne/.. A ty si ziaden kiks neurobil, to je len zámienka, na toľko ja už ženské poznám, ona ak Ťa raz nechce / nepriťahuješ ju, nie si sympatický pre ňu/ tak čau chalan, to je celá veda.
ktozesomja
Medium Star
Medium Star

eTh napísal:... že chce,ale proste akosi nedokáže milovať.
Presne toto mne sama povedala bývalá. Hold, asi niekedy to proste nejde ani keď človek chce. Mne povedala, že ma má aj mala veĺmi rada, že som bol presne taký akého by chcela, ale že ona sa o tom pokúšala a samú seba sa snažila presvedčiť, ale že nedokázala ma úprimne milovať aj keď chcela.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Chalani(ktozesomja,eth) ked vás baba opustí,chce rozchod, ono to má x faktorov prečo už svami nechce byť. Na vinne nemusíte byť ani Vy, ale baby majú v emociach,citoch,pocitoch neskutočný bordel. Oni musia fakt mentálne dozrieť.U niektorých to je v začiatkoch puberty a u niektorých ani po puberte niesu zrelé. Mam ex spolužiačku čo si v 14 našla 18 r a doteraz sú spolu. Zrejme sa o každom probleme rozprávali,o nedostatkoch a podobne.Proste našli si asi nejaký systém s ktorým su spokojný obaja a niesu ako XY ludí čo lietaju "zo vztahu do vztahu".Ale sú páry čo sa rozchádzajú pre malichernosti. Vyserte sa na také baby, aj ked nemusia byť zrovna povahou zlé,ale Vás držia každý jedeň deň v napätí, ked samé nevedia čo cítia,Vám to berie energiu a ste stále na mrtvom bode. :wink:
Napísať odpoveď