Chcem kúpiť auto
Re: Chcem kúpiť auto
mam jednu otazku, pri prihlaseni auta (mimo okres) mozu odomna pytat kupno-predajnu zmluvu ?
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
moct mozu ale nemala by byt potreba na prihlasenie ti staci technicky v ktorom je zapisane ze auto je odhlasene na teba a SPZ auta.. a potom ostatne veci ako kolky, poistka, obciansky a samozrejme ziadost o prihlasenie teda ten papier od policie..
-
17
Light Professional
A este k tomu. Ak chcem auto s ceskymi (alebo inymi - zo zahranicia) spz prepisat na slovenske, treba vozidlo odhlasit a nasledne prihlasit u nas, vsak?
A prepis stoji 30€ v ramci okresu a 60€ z ineho okresu, tak je?
A prepis stoji 30€ v ramci okresu a 60€ z ineho okresu, tak je?
33 / 66
-
Suffel
Guru
33€ a 66€
cely postup pri prihlasovani mas tu: http://www.hojko.com/na-co-si-mam-davat ... 59-80.html
//smejo ma predbehol
cely postup pri prihlasovani mas tu: http://www.hojko.com/na-co-si-mam-davat ... 59-80.html
//smejo ma predbehol
este jedna vec, PZP vraj treba mat uz uzavretu ked sa ide auto prihlasit ... pozeral som ze najlacnejsia poistka je asi od Genertelu, no chce to tam po mne evidencne cislo vozidla ... to mam ako vediet ake dostanem evidencne cislo na policii ??
-
Suffel
Guru
evidence cislo sa poistovni posiela (dava) dodatocne ked uz mas auto prihlasene.. kazda poistka sa uzatvara len na VIN a potom ked uz mas novy technicky a aj SPZ tak to nadiktujes v poistovni...
este nieco, teraz uz su aj tie male technicaky ... na prihlasenie mi staci ten velky alebo treba mi aj ten maly, tu karticku ?
lebo doslo k takemu problemu, ze ten maly este nemam doma, dojde mi az neskor ... ci musim pockat az budem mat obe alebo mozem ist prihlasit auto aj len s tym velkym papierovym?
lebo doslo k takemu problemu, ze ten maly este nemam doma, dojde mi az neskor ... ci musim pockat az budem mat obe alebo mozem ist prihlasit auto aj len s tym velkym papierovym?
mal by si mat oba, ale ked tam prides len s velkym a nahlasis "stratu" maleho, tak ti ho vydaju (nie na pockanie)
-
Fabo
Hardcore addict
smejo: ale nemusi stratu maleho nahlasit povodny majitel?
neviem ako to je, ale kamarat nedavno robil prepis (prihlasoval na seba) a maly TP nemal, tak sama pani za okienkom navrhla takuto alternativu
potom si ho bud vyzdvihnes na DI, alebo ti ho poslu postou (tam je nejaky maly poplatok)
potom si ho bud vyzdvihnes na DI, alebo ti ho poslu postou (tam je nejaky maly poplatok)
Chcem si kupit auto, diesel..mam vybrate..seat toledo 2002, 81kw..co poviete?
odporucite mi nieco ine? chcem nieco vacsie, v tej cene sa da este ford focus combi..ale to sa mi nepaci..octavie su predrazene..kazi sa toledo s tymto motorom? inzeratov je velmi malo na tie auta..
odporucite mi nieco ine? chcem nieco vacsie, v tej cene sa da este ford focus combi..ale to sa mi nepaci..octavie su predrazene..kazi sa toledo s tymto motorom? inzeratov je velmi malo na tie auta..
-
Fabo
Hardcore addict
musi byt 5-dverak? Urcite je pre teba vhodny diesel?
ano mam to uz vsetko ujasnene, musi to byt vacsie auto uz som mal tu cest mat rozne auta
fiat uno diesel
peugeot 306 benzin
skoda fabia sedan diesel
w golf 3 diesel
w golf 3 benzin
skoda favorit lpg
takze presiel som vsetkym da sa povedat viem co chcem co potrebujem..
nafta.. minimalne 105 koni.. 5 dverak.. rozmerovo nieco ako octavia..toledo
zaujima ma toledo..ceny su primerane..len ci sa kazi ako je to s koroziou..r.v. 2002.. 81kw..
fiat uno diesel
peugeot 306 benzin
skoda fabia sedan diesel
w golf 3 diesel
w golf 3 benzin
skoda favorit lpg
takze presiel som vsetkym da sa povedat viem co chcem co potrebujem..
nafta.. minimalne 105 koni.. 5 dverak.. rozmerovo nieco ako octavia..toledo
zaujima ma toledo..ceny su primerane..len ci sa kazi ako je to s koroziou..r.v. 2002.. 81kw..
-
Francek
Star
Kolko km rocne najazdis ?
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
co poviete na http://volkswagen-golf.autobazar.eu/19- ... 49754.html ?
530d sa tazko zhana s vybavou aku chcem a servis je zevraj drahy .. hladam auto na 700 km trasy dva krat mesacne za 5000
-
Fabo
Hardcore addict
Francek: Skor by som isiel od jazdenych tras. napr. Zoidberg tuto urcite diesel, ale keby som mal tolko isto najazdit skakanim po 5,10 km usekoch, beriem benzin.
Zoidberg: Treba pozriet, ci je motoricky OK...
Zoidberg: Treba pozriet, ci je motoricky OK...
rocne..co ja viem..25 tisic...to je nepodstatne..otazka znela inac..odpoved doteraz ziadna
-
RATZINGER666
Darca
kostickar: ty si nejaky husty...a sa divis, ze Ti nikto neodpisal? najazd je dolezity pri vybere auta aj motorizacie, ten si mal napisat ako prvy... rozpocet si nenapisal... namiesto kandidatov si napisal dva typy aut, z toho jedno nechces, lebo sa Ti nepaci... namiesto toho si vypisal 6 kadejakych lietaciek, ktore si mal... tak co Ti mame napisat? ak chces naftu, tak tie VW motory v hentych rokoch nic extra, siel by som urcite do toho fordu, kedze rozpocet tipujem tak na 2500e... co je ale dost malo na dizlak na 25 000 rocne...
-
evilbanana
Medium Star
dizlak ojazdeny? velke riziko ? vw group diesel ojazdený ešte vačšie riziko Veď tie autá sa používajú na jazdenie veď passat tzv manažérske auto... osobne by som nesiel diesel vw ani skoda