Chcem kúpiť auto
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chcem kúpiť auto
tak neviem ako je alfa na tom s kvalitou prevedenia, ale ta vysuchana radiaca paka znaci viac ako 100t km
Práve tá páka sa mi hneď nezdala a sem tam hrdza ak dobre vidím. Ale na druhú stranu, kamarát má funglovku čo má cca 50tis (nie Alfu) a neskutočne zodral radiacu. Ale pravdepodobne kvôli tomu, že nosí dva prstene na ruke. No nič, ... uvidí sa teda asi až pri bližšej prehliadke 
-
RATZINGER666
Darca
lubenecko: nie je to dobra cena, skor taka normalna, primerana... a s tou hrdzou si ma pobavil, kde ju vidis?
Momentálne nedokážem dobre doostriť na monitor PC pretože som po operácií očí ...
... možno to bude tým
, ale zdá sa mi že to vidím pri tej fotke na detail kolesa. A čo som počul tak alfy sú háklivé na podvozky ...
-
RATZINGER666
Darca
neexistuje, aby bolo po 5 rokoch nieco hrdzave, ak to uz nebolo opravovane... okrem toho hento nie je podvozok, ale iba lem, tie sa zinkuju aj striekaju...
-
D4vid
Medium Star
http://auto.bazos.sk/inzerat/15803119/P ... ve-LPG.php
Ešte som našiel toto... Celkom zaujímava ponuka.
Ako je to so servisom?
// už je aj predané
Ešte som našiel toto... Celkom zaujímava ponuka.
Ako je to so servisom?
// už je aj predané
LOL, včera nákup v áčkach. Mladá sa nenechala presvedčiť a ani svokor.
Prídeme tam, niečo sa vybralo, mne sa hneď nezdala farba vzadu. Išli sme na jazdu. Reku, tak ako to bude s financovaním. Vypísali sme nejaký papier a povedali nám čakajte. Čakali sme 2,5 hodiny a to v hale s nami boli iba 3 iný ľudia. Nakoniec nás zavolali.
Výpočet leasingu začal. Ponúkla nám nejakú možnosť, ktorá bola na míle vzdialená našej predstave. Mladá trvala na výpočte aj cez iné leasingovky. Nie, že vraj to je jedno. Keď sme si to nakoniec vyžiadali splátky vyšli menšie. Potom som sa do toho oprel ja, prečo nám to rátajú z normálnej ceny, keď predajca nám sľúbil zľavu. Odpoveďou bolo, že to sa vám neoplatí. Ja hovorím, nech to prerátajú, mali sme to sľúbené. Opäť vyšla menšia splátka, ale stále nie taká akú sme si predstavovali. Takže nekupujeme. Hohó, počkajte na manažéra, on sa s vami porozpráva. Daľšia hodina.
Nakoniec prišiel už tretí človek, čo nám do toho kecal. Začal sa vypytovať úplné pi***** o tom, či bude svadba, deti ko*ot, čo ho mladá hneď stopla. Nakoniec po menšej hádke dal sumu, ktorú sme si predstavovali. Podotýkam, že pri rovnakej akontácii sme išli so splátkou dole už o 35€. Dobre môže byť, čakajte kým sa vybaví leasing.
Po 2,5 hodinách (dokopy už 6) nás zavolali k samotnému predaju a podpisovaniu, čo sme riešili so štvrtou osobou. Niečo sa nám nezdalo v zmluve, kde bolo vynechané prázdne miesto ohľadom stavu auta, že reku to bude popísané v poslednej časti zmluvy. Tak nakoniec sme sa dostali k tej a tam došlo ku kameňu úrazu. Poriadne som sa do tej zmluvy oprel a začal poriadne čítať, tak úplne na poslednej strane, najmenším písmom bolo napísané, že auto bolo spredu aj zozadu buchnuté, prelakované, + bolo popísané ako v úplne zlom stave a ďalšie veci, ktoré boli zatajané. Proste na tom aute by ste nevyreklamovali ani kľučku od dverí. Prebrali sme si to a mladá, že odstupuje od zmluvy. Ďalšie haló, čakajte (dokopy už 7h) na ďalšieho manažéra. Piaty človek, s ktorým sme už hovorili, prišiel a ponúkol nám ďalšiu zľavu. Takže ak si to viete zrátať tak pri stále rovnakej akontácii a rovnakej dobe splácania sme už išli so splátkami dole o 60€. (Do toho kecal ešte ďalší človek vraj výkupca, čiže už 6-ty).
To už mladá nevydržala a povedala, že buď to auto svoju cenu má alebo nám tu chcú predať črep, ktorý sa jej rozpadne za prvou zákrutou a len sa toho chcú zbaviť.
Ja reku a trvám na zrušení zmlúv, ktoré sme už podpísali... Nie, nie, kľudne choďte my to tu zrušíme. Tak to som zase ja zasiahol, že neodídem, pokiaľ nám nevydajú podpísané zmluvy alebo nedôjde k ich okamžitému zrušeniu, či skartovaniu, čo teda nakoniec aj urobili.
Nakoniec po zabitých 7 hodinách a komunikácii postupne so 6 ľudmi sme auto nekúpili a mne bolo zadosťučineným aspoň to, že mi potom dali za pravdu, že s áčkami sme mali pravdu.
Myslím, že je to premyslená stratégia nechať tam človeka čakať, ktorý potom od radosti podpíše aj to čo nechce a samozrejme triky s malými písmenami a dlhými zmluvami.
Prídeme tam, niečo sa vybralo, mne sa hneď nezdala farba vzadu. Išli sme na jazdu. Reku, tak ako to bude s financovaním. Vypísali sme nejaký papier a povedali nám čakajte. Čakali sme 2,5 hodiny a to v hale s nami boli iba 3 iný ľudia. Nakoniec nás zavolali.
Výpočet leasingu začal. Ponúkla nám nejakú možnosť, ktorá bola na míle vzdialená našej predstave. Mladá trvala na výpočte aj cez iné leasingovky. Nie, že vraj to je jedno. Keď sme si to nakoniec vyžiadali splátky vyšli menšie. Potom som sa do toho oprel ja, prečo nám to rátajú z normálnej ceny, keď predajca nám sľúbil zľavu. Odpoveďou bolo, že to sa vám neoplatí. Ja hovorím, nech to prerátajú, mali sme to sľúbené. Opäť vyšla menšia splátka, ale stále nie taká akú sme si predstavovali. Takže nekupujeme. Hohó, počkajte na manažéra, on sa s vami porozpráva. Daľšia hodina.
Nakoniec prišiel už tretí človek, čo nám do toho kecal. Začal sa vypytovať úplné pi***** o tom, či bude svadba, deti ko*ot, čo ho mladá hneď stopla. Nakoniec po menšej hádke dal sumu, ktorú sme si predstavovali. Podotýkam, že pri rovnakej akontácii sme išli so splátkou dole už o 35€. Dobre môže byť, čakajte kým sa vybaví leasing.
Po 2,5 hodinách (dokopy už 6) nás zavolali k samotnému predaju a podpisovaniu, čo sme riešili so štvrtou osobou. Niečo sa nám nezdalo v zmluve, kde bolo vynechané prázdne miesto ohľadom stavu auta, že reku to bude popísané v poslednej časti zmluvy. Tak nakoniec sme sa dostali k tej a tam došlo ku kameňu úrazu. Poriadne som sa do tej zmluvy oprel a začal poriadne čítať, tak úplne na poslednej strane, najmenším písmom bolo napísané, že auto bolo spredu aj zozadu buchnuté, prelakované, + bolo popísané ako v úplne zlom stave a ďalšie veci, ktoré boli zatajané. Proste na tom aute by ste nevyreklamovali ani kľučku od dverí. Prebrali sme si to a mladá, že odstupuje od zmluvy. Ďalšie haló, čakajte (dokopy už 7h) na ďalšieho manažéra. Piaty človek, s ktorým sme už hovorili, prišiel a ponúkol nám ďalšiu zľavu. Takže ak si to viete zrátať tak pri stále rovnakej akontácii a rovnakej dobe splácania sme už išli so splátkami dole o 60€. (Do toho kecal ešte ďalší človek vraj výkupca, čiže už 6-ty).
To už mladá nevydržala a povedala, že buď to auto svoju cenu má alebo nám tu chcú predať črep, ktorý sa jej rozpadne za prvou zákrutou a len sa toho chcú zbaviť.
Ja reku a trvám na zrušení zmlúv, ktoré sme už podpísali... Nie, nie, kľudne choďte my to tu zrušíme. Tak to som zase ja zasiahol, že neodídem, pokiaľ nám nevydajú podpísané zmluvy alebo nedôjde k ich okamžitému zrušeniu, či skartovaniu, čo teda nakoniec aj urobili.
Nakoniec po zabitých 7 hodinách a komunikácii postupne so 6 ľudmi sme auto nekúpili a mne bolo zadosťučineným aspoň to, že mi potom dali za pravdu, že s áčkami sme mali pravdu.
Myslím, že je to premyslená stratégia nechať tam človeka čakať, ktorý potom od radosti podpíše aj to čo nechce a samozrejme triky s malými písmenami a dlhými zmluvami.
vyborne chlope, gratulujem !
begbeee, kto neveri ostatnym, musi si vyskusat na vlastnej kozi. AAA pravnici coskoro napisu hojkovi, aby to zmazal.
-
p4ra
Redeemer
begbee, nice, ale musim povedat, ze zase to nie je vzdy pravda. Mam uz 3-tieho znameho s autom z AAA, ktore nestalo 5-6 tisic EUR a nema s nim jediny problem.
Ale je dobre, ze ste to poriesili takto.
-
audiotrack
VIP
a hojko ho pošle do riti 
inak z aaaauto som chcel kúpiť aj ja, pozeral som ich web, a zapáčilo sa mi viac kúskov. Super ceny, málo najazdené, pekné foto. Potom grim či kto napísal že aaaauto nikdy, tak som pozrel na nete skúsenosti s nimi a čo názor to negatívny. Stáčané, búrané, kradnuté. Nečestné jednanie, dlhé čakania, podvody a plno iného. Nikdy viac som ten web neotvoril a radšej budem hladať niekde inde. Asi 40 negatívnych oproti 1 pozitívnej mienke mi stačilo na to aby som auto od nich nechcel ani za polovicu
inak z aaaauto som chcel kúpiť aj ja, pozeral som ich web, a zapáčilo sa mi viac kúskov. Super ceny, málo najazdené, pekné foto. Potom grim či kto napísal že aaaauto nikdy, tak som pozrel na nete skúsenosti s nimi a čo názor to negatívny. Stáčané, búrané, kradnuté. Nečestné jednanie, dlhé čakania, podvody a plno iného. Nikdy viac som ten web neotvoril a radšej budem hladať niekde inde. Asi 40 negatívnych oproti 1 pozitívnej mienke mi stačilo na to aby som auto od nich nechcel ani za polovicu
Vacsina bazarov staca kilometre, je to ich hlavny zisk vdaka tomu.
-
RATZINGER666
Darca
...preto nemozem do tychto bazarov ja chodit, lebo by som uz davno sedel... dost co som sa s debilom hadal v CZ, ze nevie ani poriadne vypisat inzerat, kde ten ch*j nasluboval radio na CD a dve sady hlinikovych diskov... a nebolo ani jedno ani druhe, ale ako bonus sme prisli na spalenu lamelu spojky, kde mal ten ch*j problem vobec po pol hodine diskusie spustit poj*banych 1000czk... neznasam tychto bazarnikov... aspon ze auto jazdi tak, ako ma, dokonca aj ta spojka sa dala sama od seba akosi dohromady, asi len to auto dlho stalo...
// k tej karme: tym som chcel len povedat, ze mi taketo jednanie dviha mandle a ze nepoznam cloveka, ktory by po takmto zaobchadzani odisiel z tej prevadzky spokojny... stravit tam take hodiny? 7 hodin a bavit sa so 6 roznymi ludmi? ved to nie je normalne...
// k tej karme: tym som chcel len povedat, ze mi taketo jednanie dviha mandle a ze nepoznam cloveka, ktory by po takmto zaobchadzani odisiel z tej prevadzky spokojny... stravit tam take hodiny? 7 hodin a bavit sa so 6 roznymi ludmi? ved to nie je normalne...
Ked uz ste pri nedoveryhodnych predavajucich, tak by som mal jednu (blbu) otazku. Len ciste teoreticky: Mam zaujem o peknu a6ku, ktora je podla inzeratu v dobrom stave, ma najazdenych 150k km, bez akychkolvek problemov, pricom predavajuci byva niekde dajme tomu 250km od mojej lokality. Ja, clovek naivny, sa ho slusne opytam, ci je opis inzeratu pravdivy a ci vsetko sedi, kedze som setrny a nerad by som precestoval zbytocne 500km. predavajuci odpise, ze ano, nasledne sa rozhodnem ho navstivit, tj. ist na prehliadku. pri prehliadke zistujem, ze su mensie odchylky od opisu v inzerate, napr. poskriabany lak a tak.. nakolko taketo veci vo mne vzbudia pocit, ze predavajuci je nedoveryhodny ch*j, tak ho poziadam o kontrolu km. Diagnostika ukaze, ze auto ma najazdenych 280k km. Teraz si kladiem otazku, ako sa moze predavajuci tvarit? Myslim, ze kupujuci, ktoreho som sa snazil o par riadkov vyssie opisat, by mal urcite chut poslapat predavajucemu klucnu kost o_O
Uviedol som len ciste modelovu situaciu, ktora je podla mna na (nielen) na Slovensku normou..
Uviedol som len ciste modelovu situaciu, ktora je podla mna na (nielen) na Slovensku normou..
-
Grim
Darca
...keby som toto zistil, tak mu dám najskôr nejakú uštipačnú otázku a potom asi telefonát na políciu...
A co akoze poriesis na policii lol ?
-
chlapec10
Addict
ja riesim podobnu dilemu, s tym ale ze po auto chcem ist do nemecka alebo talianska kde sa mozem okaslat o vela vasu a vela benzinu ak auto bude ine ako na inzerateStoupe napísal:Ked uz ste pri nedoveryhodnych predavajucich, tak by som mal jednu (blbu) otazku. Len ciste teoreticky: Mam zaujem o peknu a6ku, ktora je podla inzeratu v dobrom stave, ma najazdenych 150k km, bez akychkolvek problemov, pricom predavajuci byva niekde dajme tomu 250km od mojej lokality. Ja, clovek naivny, sa ho slusne opytam, ci je opis inzeratu pravdivy a ci vsetko sedi, kedze som setrny a nerad by som precestoval zbytocne 500km. predavajuci odpise, ze ano, nasledne sa rozhodnem ho navstivit, tj. ist na prehliadku. pri prehliadke zistujem, ze su mensie odchylky od opisu v inzerate, napr. poskriabany lak a tak.. nakolko taketo veci vo mne vzbudia pocit, ze predavajuci je nedoveryhodny ch*j, tak ho poziadam o kontrolu km. Diagnostika ukaze, ze auto ma najazdenych 280k km. Teraz si kladiem otazku, ako sa moze predavajuci tvarit? Myslim, ze kupujuci, ktoreho som sa snazil o par riadkov vyssie opisat, by mal urcite chut poslapat predavajucemu klucnu kost o_O
No ja postupne dochadzam k tomu zaveru, ze ludia (predavajuci) si myslia, ze auto sa posiela na dobierku... ^^
-
hojko
Site Admin
Stoupe: 150km, to predpokladam, ze o model C6 (4F2), teda tie nove od roku 2004... Ked kilometre stacal niekto, kto sa do toho vyzna a nerobil to len cez daky VAG tacho, ze to prehodil na budikoch, ale je to pekne prehodene aj vo vsetkym potrebnych jednotkach, tak na diagnostike nezistis nic. Ak mas poskriabany lak, tak budes ziadat zlavu, trebars aspon 100 eur, nech si das prelakovat zadny blatnik... Ak tak, poziadaj predavajuceho o detailne fotky umyteho auta, urcite to nebude problem, ak ho chces predat a tiez pripadne o VIN cislo, kde si mozes skontrolovat kilometre v servisoch Audi. Mozno s tym do servisu nechodil, resp. chodil ku niekomu do garaze, ale za pokus to stoji. Ak by boli km stocene a som druhy majitel, tak by som sa tvaril tak, ze ja o nicom neviem, ze to musel spravit ten prvy majitel..., takze uz nic nedokazes.
Stáčanie kilometrov bohužiaľ stále nie je trestný čin, takže voči takýmto ľuďom polícia nemá ako zasiahnuť.Grim napísal:...keby som toto zistil, tak mu dám najskôr nejakú uštipačnú otázku a potom asi telefonát na políciu...