Chcem kúpiť auto
Re: Chcem kúpiť auto
Skus byt trosku konkretnejsi.
200k je pre ten motor nic,to je este v zabehu (ak sa snim nejazdilo po meste).
200k je pre ten motor nic,to je este v zabehu (ak sa snim nejazdilo po meste).
-
pesinko2468
Expert
len o ten motor mi ide, ci sa kazi, ci su nan moc drahe diely (napr DPF) atd...
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Pani ak mam k STK a EK len protokoly o vykonani ako a za kolko vybavim karticky + nalepky ? Musi to byt na mieste kde sa robila STK ? Vdaka
A načo to chceš vybavovať? Ak nemáš kde poslať 20€, tak pošli mne.
-
Arkaz
Addict
Kupil som auto ktore je dovezene z rakuska. Rocnik 2001. Na skle je jedine nalepka z KO ktora je robena 5/2013. A co sa tyka STK a EK tak mam len protokoly. Ak sa nemylim je nutne mat aj nalepky a aj karticky inak ma mozu policajti zato j*bat. Datum kontroly na protokoloch je 3.5.2013. a v kolonke ,,Seria a evidencne cislo prideleneho Osvedcenia o technickej kontrole a kontrolnej nalepky " je len ze BEZ OSV., BEZ NAL.
co s tym teda ? Staci mi zajst na ktorukolvek stanicu STK a vybavit karticky a nalepky ?
co s tym teda ? Staci mi zajst na ktorukolvek stanicu STK a vybavit karticky a nalepky ?
Ja som dal 12 eur za obe karticky, nalepky mi po dohode nechal povodne a mozes to urobit hockde kde robia TK,EK.
http://auto.sme.sk/c/6779926/mate-auto- ... ujete.html
Choďte a plaťte ovečky, plaťte aj tam kde nemusíte a ešte viac sa nezaujímajte o svoje práva a povinnosti.
Choďte a plaťte ovečky, plaťte aj tam kde nemusíte a ešte viac sa nezaujímajte o svoje práva a povinnosti.
Arkaz, to je normalne, staci ti administrativna kontrola, daju nalepky a karticky a mas hotovo.
begbeee, jedna sa o dovoz v pripade Arkaza, auto v case STK nemalo technicak ani SPZ
begbeee, jedna sa o dovoz v pripade Arkaza, auto v case STK nemalo technicak ani SPZ
-
Arkaz
Addict
V poriadku staci napisat ze to netreba =) Dakujem
Počkaj čekujem, že ty nemáš vôbec žiadne nálepky na skle? Tak potom by si mal. Beriem späť.
Príde s protokolmi a vydajú ti všetko.
Príde s protokolmi a vydajú ti všetko.
A odpise stav tachometra, aj vam to robil ? 
-
Arkaz
Addict
Okej. Tak vybavim nalepky. Snad nebude s tym problem.
-
Scorpion90
King
bmw 525d... no co myslis? budu tie ceny rovnake ako u fabie ci focusa? No to asi tazko.. BMW ma jedny z najlepsich motorov, ale nic nevydrzi vecne..Neviem aku hrubu mas penazenku, ale na 5-kovom bavoraku ti ju aj mala chyba moze poriadne prevetratpesinko2468 napísal:len o ten motor mi ide, ci sa kazi, ci su nan moc drahe diely (napr DPF) atd...
Ja mám takúto skúsenosť. Kúpil som auto, mal som protokoly, v ktorých bolo písané presne to, čo si písal, teda BEZ OSV., BEZ NAL. Volal som s jedným dopravákom a povedal mi, že protokoly sú ekvivalent nálepiek a kartičiek, tak som to neponáhľal ísť na STK. No zastavili ma policajti, dal som im protokoly, povedal im, ako sa veci majú a čo mi povedal dopravák. Tak si šiel policajt overiť protokoly a zistil, že vraj v systéme nemajú žiadne údaje o mojej TK a EK. Vraj protokol je len zdrap papiera, ktorý si kľudne vytlačím aj doma. Čo v podstate má pravdu, lebo protokol nemá žiadne ochranné známky. Po dlhom presviedčaní ma nechal ísť, ale že hneď na ďalší deň mám ísť na STK, lebo ak ma znovu zastaví, tak mi zoberie značky, pokuta 60 € a vraj by som mal dosť veľký problém aj s TK a EK, keďže by som nemal EČV.Arkaz napísal:Okej. Tak vybavim nalepky. Snad nebude s tym problem.
Protokoly som mal zo ZH, ale netuším, prečo im to v policajnom systéme neukázalo. Na druhý deň som prišiel na STK (v mojom meste, nie v ZH), dal protokoly, vyšiel chlap, pozrel auto, o chvíľu nalepil nálepky a za ďalšiu chvíľu som si šiel po kartičky. Trvalo to asi 20 minút a tuším som platil niečo okolo 18 €.
-
Arkaz
Addict
No ved preto radsej vybavim a bude pokoj. Na aute bude jazdit na 99% len zena tak nechcem aby zbytocne mala opletacky s policajtmi .
-
Arkaz
Addict
Inak este ma napadla jedna vec. Teraz ked nemam karticky a nalepky a auto ešte nieje prehlasene staci ked vybavim tie karticky a nalepky az po prehlaseni na mna ci musim este pred tym?
Ak mas prehlasenie s kontrolou pristaveneho vozidla, tak ti policajt moze robit problem.
-
Arkaz
Addict
Myslim ze prehlasenie bude formalnejsie ide tam jeden znamy.
Pokial viem, upplne bude stacit ked pojdes ho prihlasit a uz so znackami pojdes po karticky aby uz pod jednym sedelo aj ECV. Kedze mas protokol tak by nemal byt problem (bezne sa to takto robi u dovazanych aut)