Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Safer
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Re: Chcem kúpiť auto

Príspevok od používateľa Safer »

cafte, potrebujem poradit ake auto kupit, nechcem nic drahe ale zase ani nieco male...
mam nejake napady a potrebujem poradit, ze ktore alebo popripade aj nejake ine napady rad uvitam...
(popis: normalne mestske jazdenie, 2x za rok dlhá cesta do talianska, aby sa zmestili 4 ludia :roll: )

1. VW Golf Variant
- 1.9 TDI Trendline - 77 kW/105k
- jazdené
- 20.000 km
- 14 900 €

2. Hyundai ix35
- COMFORT 4X2 - 1.6 GDI - 99kW/135k
- 18 299 €

3. Kia Sportage
- 2.0 CVVT 16V 2WD - 104kW/142k
- 15 950 €

alebo nejake iné auto ale maximálna cena je 18 000 € :?
DIKI
maj.kl
Star
Star

Príspevok od používateľa maj.kl »

našiel som daľšie... pár ich isto ešte nájdem, tak ich pridám potom do tohoto príspevku, najideálnejšie by bolo ale asi neičo do 350, nech ostanú nejaké peniažky na prepis atd. atd.

http://skoda-favorit.autobazar.eu/135i- ... 49242.html
malyivko
Star
Star

Príspevok od používateľa malyivko »

Safer napísal:cafte, potrebujem poradit ake auto kupit, nechcem nic drahe ale zase ani nieco male...
mam nejake napady a potrebujem poradit, ze ktore alebo popripade aj nejake ine napady rad uvitam...
(popis: normalne mestske jazdenie, 2x za rok dlhá cesta do talianska, aby sa zmestili 4 ludia :roll: )

1. VW Golf Variant
- 1.9 TDI Trendline - 77 kW/105k
- jazdené
- 20.000 km
- 14 900 €

2. Hyundai ix35
- COMFORT 4X2 - 1.6 GDI - 99kW/135k
- 18 299 €

3. Kia Sportage
- 2.0 CVVT 16V 2WD - 104kW/142k
- 15 950 €

alebo nejake iné auto ale maximálna cena je 18 000 € :?
DIKI
ja by som si na tvojom mieste pridelil asi Volkswagen Passat 2.0 TDI Highline(140PS) alebo Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI PD DSG(170PS)
určite by som rozmyšlal nad VW alebo škoda ,audi,seat..
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

malyivko napísal: určite by som rozmyšlal nad VW alebo škoda ,audi,seat..
... a to uz z akeho dovodu? okrem toho, pise, ze chce auto na denne jazdenie, tak na co sem tahas dizle?
Safer
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Safer »

no prave to ze kamos ma passat 2.0 a hovori ze tak kazove auto este nemal, zevraj 3/4 ludi nadavaju na 2.0
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

safer: mas milion moznosti, nemame ti ako poradit, do tvojho rozpoctu sa vojde milion aut, mas tam dve suvky a jeden kombik, nespecifikoval si svoj najazd, ani nic... kazdopadne do mesta urcite benzin...
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa adameeec »

radsej ako po SUV by som sa poobzeral v tej cene po japoncoch v strednej triede(Avensis, Mazda 6). 2-3 rocne modely v tej cene by nemal byt problem najst
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ja by som do mesta bral ravku, je to relativne male, prakticke a pritom vysoke, vyborne sa to ovlada a parkuje, no radost soferovat :)
malyivko
Star
Star

Príspevok od používateľa malyivko »

preto ,lebo japoncov nepreferujem..a to že je kazový,to je hlúposť to je individuálne..tak swi kup 1,9tdi...
RATZINGER666:prave preto,ze to chce na denne jazdenie,tak sem taham diesle..ja by som si uz benzin nikdy nekupil..každy ma svoj nazor nie? ja mu moj nevnucujem,len mu radim..
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no to je sice uzasne,ze mas svoj obmedzeny nazor, ale co keby si mu radsej napisal, preco by mal volit prave koncern a preco by mal volit prave naftu... nikoho tu nezaujima tvoj nazor,pokial nebude podlozeny vecnymi faktami a nie len subjektivnymi recami... btw, chces povedat, ze mu radis?? omg, co mam brat na tvojom prispevku ako radu? hadam nechces oznacit ako radu to, ze ''japoncov nepreferujes'' alebo ''ze by si si benzin nikdy nekupil''?? napis preboha aspon preco, potom to bude ok...
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

maj.kl
Star
Star

Príspevok od používateľa maj.kl »

point: už mu začínajú hytať blatníky, vnútro trošku menej zachovalé ale nice, dosť veľký nájazd, no cena je už nad môj strop, ak rátam poistku, prepis tak už som dávno nad stropom, ... pozrel som na tej stránke:
tu je favo z viac menej z okolia: http://inzerat.i-bazar.sk/1641197-predam-skoda-favorit/ --pridané ale strašne dávno... kto vie čo je s ním
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

favo stoci aj necvicena opica :) .. ci myslis, ze ostatne budu mat realny najazd okolo 100 tkm? (niektore ano, ale ich je ako safranu)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

kaslat na kilometre, hovorim to uz patdesiaty krat :)

smejo: s tym realnym najazdom mas pravdu, je to takmer nemozne, ale len tak pre zaujimavost - poznal som jeden favorit, co mal 68kkm nalietane, po prvom majitelovi, bohuzial, minuly rok isiel do srotovneho :(
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

ja vravim, ze su, ale nie je ich vela a urcite su v znacnej mensine.. my mame napr. doma feliciu 99 s cca 96-97tkm :) , znamy nedavno predal fabiu 01 s 50tkm, jeho svokor ma oktavku cca 98 s nejakymi 35 tkm...

na druhej strane, kamarat ma feldu 99/00 s 70tkm a vyzera horsie (karoseria) ako niektore s 200tkm
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa adameeec »

to je nic. My v rodine mame 12 rocne dejvo nubira s 12t km :)

//no to mi je jasne :) ak to budu predavat, tak budu musiet stocit tacho, ale smerom hore :P
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

adamec: to uz ani nikdy nepredas, lebo tomu nikto nebude verit :P

ja som mal zase par tyzdnov favorita s tristvrte milionom km, teda dral som ho dokopy asi pol roka, ale ten siel ako novy, 165 tacho bez problemov a na dvojke este pistali gumy pri rozjazdoch, teda ak si tu dvojku vcas nasiel :P a nakoniec sa este predal za - citate spravne - 20 000 sk :D ale to bolo jednoznacne najlepsie auto, mam nan krasne spomienky :)
insane
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa insane »

malyivko: Ja som si bol vcera prevziat novy Mitsubishi Lancer 1.8 MIVEC (105kW benzin), strieborna metaliza, full vybava Intense + nejake doplnky ako fajnove kridlo na kufor, bezpecnostne matice,... A stal ma 18320€, bez doplnkov 17700€. Nechcel by si nieco take? Je to skutocne velmi ale velmi dobre vozenie. Trosku tvrde, kedze to ma fabricky sportovy podvozok (1 alebo 2 cm znizene komplet) a 18'' kolesa. K tomu je vstavana audiosustava Rockfort-Fosgate (8xrepro, subw, zosilnovac), parkovacie senzory, bodykit,... Vyzera to bombovo, co moze potvrdit aj pracovnik pumpy kde som tankoval, pytal sa ma kde som to kupil :) Spotreba v meste okolo 10, ale kombinovane sa do 8l zmestis, ak tomu nebudes moc stupat na krk.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Ked dobre citam, na kupu noveho auta sa pytal safer, nie malyivko a neviem, ako si z tych troch aut, ktore zvazuje nadobudol dojem, ze by prenho mohla byt dobra volba Lancer, co uz podla mna laika spada niekde uplne inde, ako napr ix35...alebo si sa chcel iba pochvalit, co si si priviezol domov?
insane
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa insane »

Ak to chcel niekto iny tak sorry. Nechcel som sa pochvalit, ak si to tak pochopil tak s tym nic nenarobim. Rozpocet 18000, denne vozenie, obcas dlhsia trasa, podla mna idealne benzin. Akurat som mu napisal co za tie peniaze moze realne dostat. Toto som presne ja riesil dlhy cas a podla mna je to najlepsia volba. Mame doma Sportage, tak to viem porovnat a nekupil by som si to, kvoli spracovaniu, zere to jak tank a podla mna to nevyuzije (detto iX35). Lancer je priblizne velky ako Octavia, vnutorny priestor ma ale vacsi. Kufor postacuje. Nejake namietky?
Napísať odpoveď