Chcem kúpiť auto
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chcem kúpiť auto
Podpises s nim kupno predajnu zmluvu tu treba mat hlavne v poriadku, ty odfrcis na aute domov s kopiou technicaku a tou zmluvou, predavajuci si zatial technicak necha. On s technicakom pojde na dopravny inspektoriat kde prehlasi auto na teba na zaklade zmluvi o kupe, nasledne ti posle papiere , tie ked dostanes zoberes aj auto a ides na svoj DI kde auto prihlasis tam ti skontroluju VIN ci sedi ak sedi potvrdi ti policajt papier vybehnes hore posedis si pol dna nasledne dostanes nove papiere a nove znacky. Sadas do auta nateseny aby sa ti za rohom pokazilo
EK a TK plati aj ked sa meni znacka. Jedine co neplati je poistka v momente ako auto kupis teda odchadzas nanom domov tak rovno ani nechod domov ale chod uzatvorit poistnu zmluvu
Ak kúpiš auto.... najskôr by som šiel do nejakej poisťovne a dal si vypísať poistku a až potom s bielou kartou išiel na DI niečo prihlasovať 
Ved to je jasne. Bez poistky ti auto ani neprihlasia.
Poistka sa rusi v momente, kedy predajca auto prehlasi na mna, ci? Ked to spravi napr. az za par dni tak poistka stale plati?
A co sa poplatkov tyka, kolko bude predajcu stat prehlasnie auto na mna a kolko mna bude stat prihlasenie?
A co sa poplatkov tyka, kolko bude predajcu stat prehlasnie auto na mna a kolko mna bude stat prihlasenie?
-
RATZINGER666
Darca
hej, poistka sa odhlasenim rusi... ta sa vybavuje hned ako prva, idealne ten isty den alebo hned ten dalsi...
odhlasenie je zdarma, prihlasenie stoji 33e, ak si z ineho okresu, tak platis aj znacky, 2 x 16,5e...
na prihlasenie mas 15 kalendarnych dni (resp. 30, ak si vybavis papier), tak to nepresvihni, lebo budes robit novu KO... to stoji dalsie peniaze...
// np
odhlasenie je zdarma, prihlasenie stoji 33e, ak si z ineho okresu, tak platis aj znacky, 2 x 16,5e...
na prihlasenie mas 15 kalendarnych dni (resp. 30, ak si vybavis papier), tak to nepresvihni, lebo budes robit novu KO... to stoji dalsie peniaze...
// np
Dakujem za odpovede. 
-
Yos
Professional
Ahojte, mam dany budget 5700e, za ktory musim zohnat motorovo kvalitne, komfortne auto.
Auto musi splnat: Diesel
do 150 000 km
4-dverove
neburane
z danych moznosti: Audi A4/ A6
Skoda Superb
Bmw rada 3/ 5
WW Passat
Auto musi splnat: Diesel
do 150 000 km
4-dverove
neburane
z danych moznosti: Audi A4/ A6
Skoda Superb
Bmw rada 3/ 5
WW Passat
Čert jak ďábel.. kúp čo bude v najlepšom stave.
-
RATZINGER666
Darca
ak chces komfortne, vyberaj z 5er alebo A6... ked uz 5er, tak e60, tu ale nemas sancu zohnat v rozpocte... jedine tu A6... tam ale pocitaj, ze kus bude mat aspon 12 rokov... a pri takych mozes na najazd 150 000km zabudnut... a ako pozeram, pri A4 to iste...
// http://audi-a6.autobazar.eu/19-tdi-mult ... 69160.html toto je jedine take k svetu...
// http://audi-a6.autobazar.eu/19-tdi-mult ... 69160.html toto je jedine take k svetu...
-
Yos
Professional
Toto sa mi zda lepsie a este k tomu lacnejsie..?
http://auto.bazos.sk/inzerat/30553532/A ... uattro.php
http://auto.bazos.sk/inzerat/30553532/A ... uattro.php
Yos: 2,5 TDI ? radsej kona
-
RATZINGER666
Darca
presne tak, 2,5TDI ani bohovi...
...ale na druhej strane je to az podozrivo lacne...
...ale na druhej strane je to az podozrivo lacne...
-
Yos
Professional
Dakujem za rady, este to prediskutujeme..
kombo 5700€ / komfortny diesel (premiovka?) / 150tkm mi nepripada ako realny dopyt
A este mysli na to ze si presne v sfere kde sa tazko kupuje ine ako macka vo vreci....
Tieto auta sa lubia poistkovat (hlavne stare audiny), stacat klasika ale kedze taketo auta zvykli jazdit 50-100tkm rocne v DE v horsom pripade nejake utopenka z IT prekablovana z buracky a pod. Proste bacha.
PS: na fordclube sa predava akurat mondeo MK3 ktore bolo fakt starane a ma roky historiu v podobe vlakna na fore fordclubu, ak teda smiem posunut tak http://www.autobazar.eu/sk/card.php?id=4747584 i ked je mimo tvoje predstavy mozno stoji za zvazenie, hlavne koli faktu ze nejde o kupu nejakeho nafinteneho ex-vraku.
A este mysli na to ze si presne v sfere kde sa tazko kupuje ine ako macka vo vreci....
Tieto auta sa lubia poistkovat (hlavne stare audiny), stacat klasika ale kedze taketo auta zvykli jazdit 50-100tkm rocne v DE v horsom pripade nejake utopenka z IT prekablovana z buracky a pod. Proste bacha.
PS: na fordclube sa predava akurat mondeo MK3 ktore bolo fakt starane a ma roky historiu v podobe vlakna na fore fordclubu, ak teda smiem posunut tak http://www.autobazar.eu/sk/card.php?id=4747584 i ked je mimo tvoje predstavy mozno stoji za zvazenie, hlavne koli faktu ze nejde o kupu nejakeho nafinteneho ex-vraku.
-
RATZINGER666
Darca
...inak ja mam kupcu na Mazdu, tak rozmyslam tiez nad niecim "novym" do mesta... nejaky stary japonsky hatch... a najblizsie ma k tomu asi VTi, nic viac ma nenapada... len kde to zohnat? 
A predstav si takych necelych 400k v leoneHegy napísal:jediny leon v zavodnej uprave je leon supercopa ale ten 300k moze byt slusna palba v leone
http://www.motortuning.sk/projekty/38-e ... n-mte.html
ja si to predstavit viem a mozno az lepsie ako si myslis 
-
Yos
Professional
3-kove motory su v Audine technicky prisposobilejsie ako 2.5 ?
Napriklad - Audi A6 3.0 V6 Quattro Tiptronic S
Napriklad - Audi A6 3.0 V6 Quattro Tiptronic S
-
hojko
Site Admin
Porovnavat motor Audi 3.0 V6 so starsim 2.5 litrovym dieslom, to sa ani neda. To je ako porovnavat hrdzavy ziguli s novym Audi.
ratzi: vti do mesta?RATZINGER666 napísal:...inak ja mam kupcu na Mazdu, tak rozmyslam tiez nad niecim "novym" do mesta... nejaky stary japonsky hatch... a najblizsie ma k tomu asi VTi, nic viac ma nenapada... len kde to zohnat?