Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
CHoBoT
Star
Star

Re: Chcem kúpiť auto

Príspevok od používateľa CHoBoT »

serem cele mondeo idem ho predat ked opravia tu kravinku. chcel by som si nieco ine kupit skor take na zabavku. do 10-15tisic. kedze to bude 3auto tak vecsia spotreba mi nevadi. pozeral som stckove fordiky. imprezu a tak. co je take na zabavku? cim viac kw a menej kg tym lepsie :D ratam stym ze by som raz dvakrat mesacne behal na okruh sa vyblaznit. do aut sa nevyznam preto mam obmedzeny obzor co je take fajne zabavne
MFa
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa MFa »

Tu Imprezu si si skvele odporucil. :smt023
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Klasicky Impreza STi, EVO, BMW M3 (na kila by som siel do E36 ponuka seriozne vela zabavy), Focus RS MK1 (viac zabavy), Focus RS MK2 (viac vykonu), S3, Leon Cupra R, Mazda 3MPS, Astra OPC, Nova Fiesta ST 1,6 EB aaa ak chces malo kila a vela vykonu tak by som isiel do tych starsich aut, v mojich ociach su to poctive sportiaky, skvele odprevodovane, drave vlastnosti, hmotnostou v inych leveloch... Vcera som cital clanok, kde bolo ze 10 najlepsich sportovych aut za poslednych 25 rokov a prvy bol Focus RS MK1 (anglicky prieskum) a boli tam kadejake legendy no skor raritky, zial...
CHoBoT
Star
Star

pfuuu taky vyber :D a co radite zo slovenska/ zahranicia? budem to riesit az cez leto naco mi je na zimu auto ked aj tak moc nejazdim.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

no konecne nejaky zaujimavy vyber auta :D

zacnem ale od konca - ak Ti ide o okruhy, imprezu ani evo by som nebral, nie su to auta stavane na taketo pouzitie... skor uz tu M3, iked pre mna to naozaj nejake super auta nie su... jedina M3, ktora stala za to, bola ta prva a ta je mimo rozpoctu... ostatne auta, co menuje Hegy, pre mna nie su nejak zvlast sportove, teda najma v porovnani s vyssiespomenutymi... ale kedze nemas prehlad a ide Ti iba o vykon, pocitam, ze so zavodenim iba zacinas, tam nejakou rychlou predokolkou nic nepokazis, a pokial si nevies predstavit naklady na zivenie eva alebo imprezy, este aj usetris... a tie predokolky budu aj na denne jazdenie, co v pripade eva ani imprezy neprichadza do uvahy, v pripade M3 este ako-tak...

vlastnim imprezu, jazdil som aj evo ix, ak sa rozhodnes predsalen pre jednu z tychto, pytaj sa, viem o tych autach uplne vsetko, viem to aj porovnat, takisto aj rozne generacie... s tymi ostatnymi to ale porovnat nejde, su to predsalen auta postavene komplet odzaciatku na profesionalne pouzitie na rally, tzn. nespevnene cesty, sneh a podobne... na spicke sa ovladaju o dost tazsie ako ine auta...

viem Ti poradit aj nieco na okruh, ale musis mi aspon napisat, s akymi autami mas skusenosti, kde si co jazdil, co Ta na jazdeni bavi, ake profily trate preferujes a podobne...

moja bude v lete na predaj, resp. na vymenu, mozes sa prist previezt...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

http://ford-focus.autobazar.eu/25-20v-st-id4883040.html

Najznámejšie ST-čko Slovenska je na predaj ;-) Myslím, že Tibiho netreba predstavovať, viacerí ho tu isto poznáme osobne a to auto je hodné každého centa, lebo tu nemusíš riešiť, či sa menil na ňom olej a ako bolo oň starané..
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

hehe no tibiho teda je no, alebo najznamejsie ST Talianska? Treba vyuzit kym je na SK.

a co sa tyka EVO ... no,... kamos siel na Autoslide so streetlegalom, co dodat :mrgreen:
Prílohy
vladoevo1.jpg
vladoevo2.jpg
CHoBoT
Star
Star

mne ani tak nejde o okruhy ale len tak na vyblaznenie :D som mlady a tak ale nechcem moc po uliciach behat skusenosti no ehm iba co so msi kupil teda fabia fiesta felicia mondeo s mondeom sa da celkom blaznit ked sa beha do kopcov a tak len predsa je to dlhe a tak. len to nieje stavane na take a kedze mam aj obycko auta tak som sa rozhodol nieco pre zabavu rozmyslal som nad imprezou pretoze sem tam si vybehnut mimo cesty do blatka polnej cesty a tak mi pride fajn zabavka tam som rozmyslal aj nad nejakym suv ale to by ma nebavilo :/ zas niesom nejaky pretekar len proste soferovanie ma bavi aj ked cele dni som za volantom pforil trate neviem najviac si to uzivam ked idem do kopcov po zakrutach na nejake hory to ma najviac bavi asi najviac a co to mas za imprezu kolko za nu budes cca chciet? len tak pre info

//autoeditácia príspevku (22 Jan 2014, 19:00)
Hegy napísal:hehe no tibiho teda je no, alebo najznamejsie ST Talianska? Treba vyuzit kym je na SK.

a co sa tyka EVO ... no,... kamos siel na Autoslide so streetlegalom, co dodat :mrgreen:
jooo to by ma bavilo :D

//autoeditácia príspevku (22 Jan 2014, 19:01)
begbeee napísal:http://ford-focus.autobazar.eu/25-20v-st-id4883040.html

Najznámejšie ST-čko Slovenska je na predaj ;-) Myslím, že Tibiho netreba predstavovať, viacerí ho tu isto poznáme osobne a to auto je hodné každého centa, lebo tu nemusíš riešiť, či sa menil na ňom olej a ako bolo oň starané..
myslim si ze kym budem riesit svoje toto uz bude predane :/ myslim ze budem dlho hladat len si musim vybrat nejake 2-3auta do ktorych by som isiel lebo hladat 10 roznych aut tak mozem byt 24hod denne na nete :D
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ak sa Ti pacia imprezy a chces auto na to, co opisujes v druhom prispevku, kludne chod do nej, na hory, prejazdy, kopce a zakruty nic lepsie nenajdes, mozes mi verit, presne podla tohto som kupoval auto ja... ale ak Ti mozem poradit, na zaciatku si vystacis s klasickym WRX... tretinove naklady, polovicna nadobudacia cena, nizsia spotreba... vyzorovo rozdiel iba v nizsom kridle a narazniku... je to v podstate klasicka impreza, ktora vychadza z atmosferickej seriovky, len ma silnejsi motor, ale oproti WRX STI je to uplna sracka... WRX STI je uplne od zakladu diametralne odlisne auto, na urovni eva... niekto by povedal, ze v troch pismenkach nemoze byt az taky rozdiel, ale je to tak... v tejto kategorii aut su v podstate iba tieto dve auta, evo a impreza... su urcene pre tych, ktori z toho chcu vymackat uplne maximum...

co sa tyka ceny - do rozpoctu sa vojdes... ide o verziu WRX STI GD 05, uplne posledna revizia so SPEC-C diskami a SPEC C diferencialom, najazdenych 35 000km, 300+ koni, na jar idem na novu mapu aj na valce, tak budem vediet presne... ale rovno Ti napisem, ze tuto verziu ani v serii na bazaroch nezozenies...
CHoBoT
Star
Star

ta impreza mi prisla vzdy asi ako naj volba teda moc takych aut nepoznam ale aj evo sa mi paci ale ta impreza mi vzdy viac isla k srdcu.. stych vymenovanich by som asi volil impreza/focus a tretie neviem popozeram na nete vsetky tie ostatne co su tu dane
ak by sa dalo vedel by si mi povedat dajme tomu nejake priblizne naklady na udrzu tej imprezi?
MFa
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa MFa »

Impreza je perfektne auto na vyblaznenie. O to viac na nasich uzasnych cestach. Mal som tu cest sa vyjasit na Impreze WRX aj na Subaru WRX STi 2013. Druhe menovane malo tusim okolo 220kW, 2 turba a to uz teda bolo nieco. :)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

chobot: ked evo, tak evo ix s mivecom, ale to nemas sancu v tom rozpocte zohnat... focus je tiez fajn, ale vo verzii rs...

co sa tyka nakladov, skus napisat, co by Ta konkretne zaujimalo, ci naplni, ci dielov... co sa tyka oleja, tak ten najkvalitnejsi, co sa tyka benzinu, tak 98/100 oktan... len za ten das pomaly 1,7e za liter... mimo mesto najkludnejsie to pojde aj za 9l, ale ked to chces na zabavu, pocitaj 18-20l/100km... ja mam dlhodoby priemer 22l/100km, najnizsi kratkodoby 12l/100km, najvyssi kratkodoby 28l/100km... ale nikdy som sa ani o nizku spotrebu nepokusal, v tej najnizsej kratkodobej som isiel tiez mierne dynamicky, ale s rodinou na palube, takze som sa krotil, ziadne vytacanie apod., nech mi z auta nevyskacu :) ta najvyssia je relativna, iba v pripade, ze mas nonstop plny plyn a stale vytocene... na evo 8 som mal 33l/100km, takze je to v pohode :)

mfa: dve turba? urcite? GH ma 220kw uz v serii...
CHoBoT
Star
Star

ta spotreba je celkom fajn ked to neni kazdy den si myslim. skor tie diely naplne ako vychadzaju napr ten olej. vymena kazdych 5k ci skor?
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

meni sa kazdorocne, je jedno, ci najazdis 1000 alebo 5000... cez 5000 by som ale nesiel a ani to nikomu neodporucim...

spotreba je ok, ale ako som pisal, dvakrat tak vysoka ako pri tych hothatchoch... zalezi, ako jazdis, ak len zacinas, budes tam mat 15l v kvazi extreme... v zime na snehu je u mna dokonca paradoxne nizsia, kedze jazdis inak, tam nemam problem spravit tych 16l/100km ani pri plnej palbe...

co sa tyka dielov - rataj cca x3 na kazdy diel v porovnani s beznym autom... pripadne pozri ebay apod., lebo s originalnym servisom je to zabite... na snehu som utrhol ten malicky deflektor na prednom narazniku, v autorizaku 250e za nelakovany par, ebay za 120e uz nalakovany :) preto to na zimu davam radsej dole...
Francek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Francek »

Zaujimave pomerne svizne auto so super podvozom a lacnymi servisom je Civic EP3 (type-R 7.gen).

Z ineho sudka Honda S2k a Mazda MX-5, ale ta asi vykonovo nestaci.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

hondu s2000 mam ako jedneho z troch kandidatov na vymenu, je to jedno z najlepsich aut, ake sa kedy vyrobilo, spominany type-r to u mna vyhrava v kategorii hothatch... na mx-5 som sa tiez cosi nalietal, ma ju kamaratka, ale uz je to dost nuda...
CHoBoT
Star
Star

a preco vlastne budes predavat to subaru?:P vies nejaky presnejsi datum mesiac teda ze kedy by si to chcel dat prec? a pribliznu cenu?
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no pretoze pride na rad nieco ine, potom zase nieco ine a potom zase :) ako pisem - mam troch kandidatov na vymenu, takze by som kludne rovno menil... a datum? neviem, niekedy v lete napriklad... v podstate mi to je jedno, mozem aj pockat, ak bude zaujemca... cenu este tiez neviem, ale nebude vysoka... tazko sa teraz bavit o cene, uvidi sa, co bude o pol roka, momentalne sa ani jedna na Slovensku nepredava...
CHoBoT
Star
Star

oki. sa potom teda ozvem cez leto.. ak bude este napredaj
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa: