Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Chcem kúpiť auto

Príspevok od používateľa Fabo »

Ved raz za 100 podanych inzeratov sa najde niekto kto sa ulakomi.. a potom sa o nom docitame kdesi v novom case, ako si za tazko nasporene peniaze chcel kupit auto aby mal cim vozit deti, a samozrejme o vsetky peniaze nenavratne prisiel. Ako inak ziadny chudak Juan Maria Lopez v Barcelone neexistuje, a peniaze su mimo Europu najlepsie odoslane Western Unionom (a odosielajuci ma "heslo" bez ktoreho sa peniaze "nedaju vybrat" takze je "chraneny pred podvodom"...)
MFa
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa MFa »

Napisal som mu tiez, odpoved rovnaka:

Dobrý den,

Ceny a informácie sú správne, som predat ŠKODA Octavia 1.9 TDI Elegance, model 2007 s cenou 3200 Euro
Volám sa Lupianos Juan, ja som 37 rokov a žijem v Španielsku. Som pracoval ako projektový manažér v oblasti stavebníctva a posledný rok som pracoval v Bratislave, kde som si kúpil túto krásnu auto. Potreboval som auto íst do práce. Auto je stále k dispozícii na predaj, vyzerá ako nový, nikdy nebol zapojený do žiadnej nehody a nie je predmetom lízingu alebo bankovým záväzku. Automobil má Slovensko dokumentov a všetkých daní platených v 05/2015. Vozidlo je registrovaný na slovenskom, a nebudete platit viac daní zaregistrovat svoje meno na to. Práve som dokoncil svoj projekt, a ja som sa vrátil domov do Španielska. Teraz som v Barcelone, v Španielsku, a vzal som auto so sebou, aby ju udržali, ale uvedomil som si, že musím predat, pretože som nútený platit príliš vela zodpovednosti a je tažké sem a zaregistrujte sa. Snažil som sa predat auto tu v Španielsku, ale auto je registrované na slovenskom, tak tu nikto nechce. Auto je v garáži a môžem poslat kdekolvek v Európe do 3-4 dní po dodaní spolocností, budeme používat dopravnému podniku k dodaniu auto na vašu domácu adresu. Ak máte záujem, odpovedzte prosím na mna, takže môžem poskytnút dalšie informácie. Pre mna by bolo lepšie, ak viete anglicky.

Dakujeme za pochopenie

Pekný den
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

joj, stara znama klasika :) napis, ze si pren dojdes na odtahovke sam, uz sa neozve :wink:
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Aký máte názor na motor 2.0 TDi 125kW (170k) ktorý sa dáva do dvojkových Superbov ? :) + DSG
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

felicia... a ak civic, tak nie anglicky, to by bola idealna volba :)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

ako myslis anglicky?
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...volant na druhej strane...
PjotR1
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PjotR1 »

Určite Hondu :wink:
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

vsak neni na druhej strane, preto sa pytam
Kufor
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kufor »

Grim napísal:...volant na druhej strane...
skor by som povedal, ze Ratzi myslel nie Civic vyrobeny v Anglicku, a teda sedan alebo hatch (Japonsko). Tamten liftback je Anglican.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...tak ako pise Kufor :)
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Chlapi, co hovorite na Leona, r.v. 2012 1.4 TSI 92kw? Nasiel som dost zaujimavu ponuku a rad by som vedel nejake skusenosti s tym motorom (auto pokial viem je na vysokej urovni, zhruba ako Golf). Nabehane je tam cca. 60 tisic, nebude problem s rozvodmi v tychto starsich TSIckach?
hoci
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa hoci »

akých že starých TSIčkach? Veď predsa TSI je novšia benzínová vyvinutá verzia od motora TFSI, to isté ako v minulosti 1.8 T. Niekedy mal motor TSI kompresor a turbo alebo 2 turbá, teraz ti až tak presne nepoviem, ale viem, že terajšie TSI motory posledných rokov sú 16-ventilové iba s 1 turbom, samozrejme priame vstrekovanie. Ďaleko spoľahlivejšie a výkonnejšie ako naftové TDI, benzín je vždy lepší ako nafta. http://cs.autolexicon.net/articles/tsi- ... injection/

Akurát mi vadí, že EÚ nariaďuje konštruktérom vyrábať v poslednej dobe motory s nižším objemom, kvôli zníženiu emisií, lebo 1.4l je trochu malý objem na strednú triedu, najlepšie by bolo 1.6 až 1.8 TSI
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

1/2012 1,4tsi FR mam (polovickyne vozitko ) a ide v pohode je to leon pred fl dalsi mesiac uz sa dodaval aktualny. Mam na nom 55k a ide slape v pohode akurat trosku vic ho pocut na volnobehu ako ked bol novucky :D co je vyhoda lebo vtedy nebolo motor pocut vobec a chodci sa cudovali ze za nimi auto :D Na krizovatke to ma celkom odraz aj blbnut sa s tym da asolvoval som na tom Svedsko a spat pricom spat som siel v kuse a v pohodke ani som nebol dolamany (otazka bo FR ma tusim ine sedadla). Ku dnesnemu dnu na to auto nemozem nic zle povedat akurat bacha na toho co s tym jazdil lebo to auto proste laka na jazdenie ala debil :D pocitaj s brzdovim servisom zaroven vacsina tych aut ma teraz len okolo 40k takze predavajuci to moc nesetril.
Thommas
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Thommas »

Zdar. VW Golf IV 1.4 16V ako vozítko do mesta + občas mimo by sa dalo? Pozerám, že už od 1600-2000€ sa dajú nájsť pekné kusy. Ako je na tom motoricky, je to "nezmar" ako 1.9 TDI? Vážnejšie neduhy? Vďaka.
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Alfa predaná :(

vyberám dvojkového superba, rozhodujem sa však medzi motormi 2.0TDI 103kW vs 125kW (DSG) ... ktorý je lepšie vziať ?
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Lubenečko napísal:Alfa predaná :(
...gratulujem :D

ale nie :) ktory rocnik? v 2008 sa este montovali aj PD, to urcite nebrat... co sa tyka tych novsich vykonovych verzii, tak rozdiel je vo vacsom turbe a vstrekoch... vykonovo su neporovnatelne, 125kw ide omnoho lepsie, hoci na papieri to tak nevyzera, odporucam vyskusat... ten vykon sa v superbe zide... vyborna volba auta inak :)
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

:D čakal som podobnú reakciu, .. aj keď na Alfu nedám dopustiť :P

osobne sa prikláňam tiež k 125kW, aj na úkor toho, že v mojom cenovom limite to nebude fullka ako koža / F1 radenie a pod ...
jednalo sa mi len o to, aby som nespravil dáku chobotinu pri výbere a nekúpil zbytočne drahý motor na opravu ... :)
Thommas
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Thommas »

Thommas napísal:Zdar. VW Golf IV 1.4 16V ako vozítko do mesta + občas mimo by sa dalo? Pozerám, že už od 1600-2000€ sa dajú nájsť pekné kusy. Ako je na tom motoricky, je to "nezmar" ako 1.9 TDI? Vážnejšie neduhy? Vďaka.
Nikto žiaden nápad? :?
Napísať odpoveď