Chcem sa zmenit

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
qwerty-xyz

Re: Chcem sa zmenit

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

žeby? napísal:Ved nebudte na nu taky tvrdy, uz len nazov temy "Chcem sa zmenit" je pozitivny, drzim palce k tej zmene k lepsiemu :)
LUDIA LUDIA LUDIA, je rozdiel zmena a zmena, zamienate si to tu s motivaciou, tu co chlapec pisal ze ho zmenila holka to bolo cosi INE, preco? pretoze chlapec robil hovadiny, fajcil travu a podobne, viac menej s istym prehnanim by sa dalo povedat ze sa dostaval do stavu trosky, pomalicky(pomalicky som napisal,jasne?) ale isto. Holka bola motivaciou a tahala ho hore, on chcel a podarilo sa, ale v tomto stave ked mame radit dievcatu ktore uz na istej standardnej urovni uz je, tak co by bolo pre nu motivaciou? vzhladom nato ze predchadzajuci konzervativny (relativne) vztah jej padol? ved si bude (a opravnene) v hlave vraviet ze to tak moze dopadnut zas, a prirodzene sa toho bat, takato zmena je riaskantna, a hrozi ze pojdu do riti obaja, no je to potrebne? a SCRARLET? lepsie byt dementne verna ako mudro sa defkarit . . . (sorry niektori si na vernosti vo vztahu dost zakladaju, a je mi u prdele ci mam pod nickom cerveny alebo zeleny pruzok . . .)
:wink: :wink: :wink:
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Chcem sa zmenit

Príspevok od používateľa Dieg0 »

qwerty doplnim len ze som troska bol realne
Napísať odpoveď