Chcem študovať diaľkovo, poznáte techniku?

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
Franky
Novice
Novice

Chcem študovať diaľkovo, poznáte techniku?

Príspevok od používateľa Franky »

Ahojte všetci, som nadšenec do technológií a rád by som si rozšíril svoje vedomosti v tejto oblasti. Momentálne sa zaujímam o špecializáciu v oblasti cloudového programovania a hľadám ekonomickú alternatívu, ktorá mi umožní študovať diaľkovo, aby mi to nezasahovalo do môjho pracovného rozvrhu.

Videl som univerzitu s názvom Tech, ale nič o nej neviem, máte nejaké skúsenosti so štúdiom na Tech alebo nejaké iné informácie, ktoré by mi mohli byť užitočné okrem toho, čo sa uvádza na ich webovej stránke? Ďakujem.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Chcem študovať diaľkovo, poznáte techniku?

Príspevok od používateľa harrison314 »

Ked mas univerzitu, ktoru ti nenajde ani google podla nazvu, tak to bude asi ovela horsie ako Paneuropska, alebo ta v Lučenci.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Musí to byť nutne univerzita? Veď dnes si vieš pomerne ľahko rozšíriť obzory aj tým, že si pustíš nejaké online prednášky predmetov z Harvardu alebo MIT. Toto je dnes podľa mňa oveľa lepšia varianta ako no name univerzita, ak nutne nepotrebuješ ten papier o absolvovaní týchto kurzov a písmenká pred menom.
Javper
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Javper »

Ahoj, môj priateľ, študoval som s nimi. Ich vzdelávanie je kompletne online a zvládajú rôzne profesie, na začiatku som váhala, či študovať online, to nemôžem poprieť, ale absolvovala som kurz vývoja aplikácií a skúsenosti predčili všetky moje očakávania.

Na diaľkové štúdium to bolo vynikajúce, je to dobré!
IsraelSantos
Novice
Novice

Príspevok od používateľa IsraelSantos »

Minulý rok som tu študovala digitálny dizajn a bolo to vynikajúce, síce chvíľu trvalo, kým mi prišiel diplom vo fyzickej podobe, ale na diaľkové štúdium je to dobré.
AliciaBiannconi
Novice
Novice

Príspevok od používateľa AliciaBiannconi »

Tento nový vzdelávací systém je veľmi praktický pre ľudí, ktorí musia byť so svojimi deťmi alebo majú veľa času na prácu, je to samouk a veľmi pohodlný spôsob učenia.

Na internete si môžete vyhľadať ako Technickú univerzitu, majú rôzne profesie.
GalvF
Novice
Novice

Príspevok od používateľa GalvF »

Študoval som vývoj webových stránok na tejto platforme a bol som príjemne prekvapený. Možnosť pracovať na reálnych projektoch a zároveň sa učiť teóriu bola veľmi cenná. Taktiež flexibilita pri riadení študijných hodín mi pomohla udržať zdravú rovnováhu s mojím pracovným životom.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

A to ste sa sem teraz vsetci zaregistrovali a hned prispeli do tejto temy, este aj pod jednou IP adresou???
Zamknuté